Programe de MBA Executiv în Egipt

Vezi toate cele Diplome de EMBA de Top în Egipt 2017

EMBA

Pentru cei care au acuulat o cantitate semnificativă de experiență profesională în afaceri și care sunt pregătiți pentru a munci pe o poziție mai proeminentă, un MBA Executiv (EMBA) este următorul pas. Printre subiectele explorate se numără cursurile de contabilitate, conducere și finanțe.

Un EMBA, sau Executive Master in Business Administration, este un program special conceput de MBA, care pune un accent deosebit pe leadership și abilități manageriale pentru studenți. Un program de EMBA poate dura aproximativ trei până la patru ani de studiu pentru a obține.

 

 

Egipt, oficial Republica Arabă Egipt, este o țară transcontinentale se întinde pe colțul de nord-est a Africii și colțul de sud-vest a Asiei printr-un pod de pamant format din Peninsula Sinai.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune MBA Executive în Egipt 2017

Citește Mai Mult

MBA Executiv

International Business School of Scandinavia
Campus September 2017 Egipt Cairo

Programul de Executive MBA oferit de IBSS vă oferă o înțelegere globală a piețelor globale, împreună cu abilitățile și experiența de a lucra cu diverse culturi și societăți. Acest program este conceput pentru a pregăti studenții pentru a fi directori într-un sens cu adevărat global și le oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi lideri de top notch în orice domeniu în care sunt deja de lucru inch [+]

Programul de Executive MBA oferit de IBSS vă oferă o înțelegere globală a piețelor globale, împreună cu abilitățile și experiența de a lucra cu diverse culturi și societăți. Acest program este conceput pentru a pregăti studenții pentru a fi directori într-un sens cu adevărat global și le oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi lideri de top notch în orice domeniu în care sunt deja de lucru inch Programul de Executive MBA este pentru directori cu experiență de lucru care doresc pentru a impulsiona cariera lor și să exceleze mai mult în rolurile lor de locuri de muncă actuale. Ele sunt în căutarea de a merge mai departe în cariera lor cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru scopurile lor viitoare. Programul are un accent aplicat, mai degrabă decât accentul tradițional teoretic și academic care cele mai multe programe de MBA oferă ceea ce duce la dezvoltarea capacităților elevilor în locurile lor de muncă extrem de competitive. IBSS selectează profesorii care au nu numai titlurile și cunoștințele care sunt relevante pentru subiectele pe care le predau academice, dar care au, de asemenea, experiență de lucru profesională în legătură cu aceste subiecte la fel de bine. Predarea este însoțită de o mulțime de studii de caz și proiecte în care elevii învață să se aplice teoriile pe care le studiază și care se dezvoltă gândirea analitică și procesul de luare a deciziilor. ... [-]