London School of Business and Finance (LSBF)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London School of Business & Finance (LSBF) este o scoala de afaceri infiintata in anul 2003, care are campusuri în Anglia, Asia și America de Nord. LSBF a câștigat Premiul Reginei pentru spirit antreprenorial, ediția 2013, onoare împărtășită de foarte puține instituții academice.

Studierea cu noi este o investiție în viitorul tău. Programele noastre de studiu sunt axate pe domenii de afaceri specifice și scopul de a vă oferi o abilități ad-hoc, în conformitate cu tendințele pieței. Vei avea posibilitatea de a participa la programul de studiu cu studenții din întreaga lume. LSBF are birouri reprezentative în toate continentele și lucrează îndeaproape cu un serviciu de carieră care vă îndrumă și vă sprijină în căutarea de locuri de muncă și / sau stagii.

Programul LSBF sunt validate de către instituțiile de conducere academice, cum ar fi Grenoble Graduate School of Business (GGSB). Programele noastre de formare profesională sunt aprobate de către instituții, cum ar fi ACCA, CIMA și CFA.

Noi oferim:

· Programe de studiu recunoscute la nivel global

· Campus în centrul orașului - la Londra, Manchester, Birmingham, Toronto și Singapore *

· Posibilitatea de a studia on - line prin intermediul & video high-definition

· Flexibilitate totală - full time si part - time

* Fiecare campus are o ofertă de formare diferită. Verificați site-ul oficial al LSBF,


partenerii academice

Ca o școală de afaceri internaționale, vom alege cu atenție partenerul academic pentru a lucra cu deoarece dorim ca elevii să aibă acces la cele mai bune resurse și oportunități. Partenerii academice includ Grenoble Graduate School of Business (GGSB), care deține o acreditare triplă - AMBA, equis și AACSB - ceva care se poate lauda doar 1% din școlile de afaceri din lume.


legături de afaceri

Noi lucrăm îndeaproape cu organizațiile persviluppare programele care îndeplinesc cerințele din lumea afacerilor curente. Serviciul de carieră păstrează elevii actualizate despre cele mai recentiofferte de lucru.


competențe interculturale

Capacitatea de a lucra cu oameni de diferite culturi este un factor cheie în lumea muncii. Campus spre centrul orașului, cum ar fi Londra și Manchester, precum si corpul de student care vine din intreaga lume, va oferi posibilitatea de a trăi într-o așa-numită "creuzet" a culturilor. Suntem mandri de a oferi o atmosferă vibrantă și creativă, în care pentru a dezvolta potentialul deplin.


Focus carierei

Asigurați-vă că vă atinge obiectivele profesionale pe care lung este elementul central al muncii noastre. Din acest motiv, nu ne concentrăm exclusiv pe calitatea programelor de studii, dar și în acordarea de sprijin concret în găsirea unui loc de muncă, acest ghid se face prin intermediul serviciului nostru de carieră, care organizează evenimente de networking, workshop-uri dedicate și vă ține la curent privind locurile de muncă. Elevii se pot rezerva, de asemenea interviuri individuale cu cariera noastră de experți.


Cazare - simțit acasă

Noi oferim o gamă largă de opțiuni de cazare pentru toate cerințele și nevoile. Vei locui în familie, sau în apartamente executive de lux. Noi vom avea grijă de tot! Pick up la aeroport cosìche de transfer în străinătate experiență mai plăcută și fără probleme în care este posibil. Scopul nostru este ca experienta lor in Anglia este memorabil.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Mba Global

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni April 2017 Regatul Unit Marea Britanie (UK) Online + 1 mai mult

On-line Programul Global de MBA vă permite să construiască un program flexibil de studiu pentru a se potrivi în jurul angajamente existente. Oferit în parteneriat cu London School of Business și Finanțe, în colaborare cu Universitatea telematic UNINETTUNO International, acest MBA va va rasplati cu un grad recunoscute pe plan internațional. [+]

On-line Programul Global de MBA vă permite să construiască un program flexibil de studiu pentru a se potrivi în jurul angajamente existente. Oferit în parteneriat cu London School of Business și Finanțe, în colaborare cu Universitatea telematic UNINETTUNO International, acest MBA va va rasplati cu un grad recunoscute pe plan internațional. Platforme interactive de învățare on-line inovator vă permite să urmeze studii de oriunde din lume, 24/7. London School of Business și Finanțe (LSBF) și interactive sunt angajat la o abordare a procesului de învățare, care este centrat pe conținut extrem de relevant, livrare flexibile, și un mediu extrem de colaborare. Veți obține cel mai înalt nivel de conducere și de gestionare a aptitudinilor pe care le puteți aplica în întreaga o gamă de 16 de module electivă, oferindu-vă posibilitatea de a modifica cursul pentru a se potrivi aspirațiile profesionale. Cerințe de curs Pentru a fi luate în considerare pentru următorul program online Global MBA vă trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: Diplomă de licență (2: 2 minim) sau echivalent În cazul în care engleza nu este prima limbă, iar studentul nu a finalizat gradul lor de licență în limba engleză, este necesară următoarea dovada de competență în limba engleză: TOEFL, scor-IBT de 78 sau TOEFL PBT scor de 547; sau IELTS scor banda de ansamblu a 6 sau mai mare; sau Michigan Test de echivalate scor de 80 sau mai bine. Lista documentelor necesare privind înregistrarea: Formularul de cerere completat Declarație de goluri Copii autentice ale calificărilor dumneavoastră, certificate și transcrieri complete pentru toți anii de studii o copie a pașaportului Un exemplar în limba engleză a CV / CV-ul Dovada de competență engleză Un motto personal tastat care răspunde la întrebările de mai jos. Declarații completate trebuie etichetate cu numele studentului, program academic, precum și datele lor de contact, și să fie depuse prin poștă, e-mail sau fax. Fiecare întrebare trebuie să se răspundă într-un minimum de 300 de cuvinte (1 pagină): De ce aleg să urmeze un program de absolvent în acest moment în cariera ta, și ceea ce speri să realizeze prin acest lucru? Ce forte te simti un candidat puternic pentru programul de absolvent face? Descrieți un trecut sau prezent experiența personală / profesională care credeți că a influențat pozitiv potențialul de a reuși într-un program de absolvent. [-]

MiniMBA

Campus Cu normă întreagă 4 zilele October 2016 Regatul Unit Londra

4 zi lungă Programul se concentrează în jurul miniMBA câștigă încrederea, competența și aptitudinile necesare pentru a reuși în poziții de conducere. Programul va include prelegeri, prezentări, workshop-uri practice echipa, jocuri de rol și studii de caz specifice industriei de telecomunicații. [+]

4 zi lungă Programul se concentrează în jurul miniMBA câștigă încrederea, competența și aptitudinile necesare pentru a reuși în poziții de conducere. Programul va include prelegeri, prezentări, workshop-uri practice echipa, jocuri de rol și studii de caz specifice industriei de telecomunicații. Delegații vor avea, de asemenea, o oportunitate unică de a rețelei cu liderii de afaceri locali și să actualizeze perspective existente și tehnici. Cerințe de curs Experiența de lucru: minim de experienta de management 5 ani. calificări academice: Diplomă de licență sau echivalent, experiență relevantă de muncă, de asemenea, acceptate. Limba engleză: afaceri Increzator engleza, toate materialele de predare și sunt furnizate numai în limba engleză. [-]

Videoclipuri

LSBF: Take your career further at the London School of Business and Finance

Contactează
Adresa locaţie
Sceptre Court, 40 Tower Hill
London, Anglia, EC3N 4DX GB