London School of Business and Finance (LSBF)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London School of Business & Finance (LSBF) este o scoala de afaceri infiintata in anul 2003, care are campusuri în Anglia, Asia și America de Nord. LSBF a câștigat Premiul Reginei pentru spirit antreprenorial, ediția 2013, onoare împărtășită de foarte puține instituții academice.

Studierea cu noi este o investiție în viitorul tău. Programele noastre de studiu sunt axate pe domenii de afaceri specifice și scopul de a vă oferi o abilități ad-hoc, în conformitate cu tendințele pieței. Vei avea posibilitatea de a participa la programul de studiu cu studenții din întreaga lume. LSBF are birouri reprezentative în toate continentele și lucrează îndeaproape cu un serviciu de carieră care vă îndrumă și vă sprijină în căutarea de locuri de muncă și / sau stagii.

Programul LSBF sunt validate de către instituțiile de conducere academice, cum ar fi Grenoble Graduate School of Business (GGSB). Programele noastre de formare profesională sunt aprobate de către instituții, cum ar fi ACCA, CIMA și CFA.

Noi oferim:

· Programe de studiu recunoscute la nivel global

· Campus în centrul orașului - la Londra, Manchester, Birmingham, Toronto și Singapore *

· Posibilitatea de a studia on - line prin intermediul & video high-definition

· Flexibilitate totală - full time si part - time

* Fiecare campus are o ofertă de formare diferită. Verificați site-ul oficial al LSBF,


partenerii academice

Ca o școală de afaceri internaționale, vom alege cu atenție partenerul academic pentru a lucra cu deoarece dorim ca elevii să aibă acces la cele mai bune resurse și oportunități. Partenerii academice includ Grenoble Graduate School of Business (GGSB), care deține o acreditare triplă - AMBA, equis și AACSB - ceva care se poate lauda doar 1% din școlile de afaceri din lume.


legături de afaceri

Noi lucrăm îndeaproape cu organizațiile persviluppare programele care îndeplinesc cerințele din lumea afacerilor curente. Serviciul de carieră păstrează elevii actualizate despre cele mai recentiofferte de lucru.


competențe interculturale

Capacitatea de a lucra cu oameni de diferite culturi este un factor cheie în lumea muncii. Campus spre centrul orașului, cum ar fi Londra și Manchester, precum si corpul de student care vine din intreaga lume, va oferi posibilitatea de a trăi într-o așa-numită "creuzet" a culturilor. Suntem mandri de a oferi o atmosferă vibrantă și creativă, în care pentru a dezvolta potentialul deplin.


Focus carierei

Asigurați-vă că vă atinge obiectivele profesionale pe care lung este elementul central al muncii noastre. Din acest motiv, nu ne concentrăm exclusiv pe calitatea programelor de studii, dar și în acordarea de sprijin concret în găsirea unui loc de muncă, acest ghid se face prin intermediul serviciului nostru de carieră, care organizează evenimente de networking, workshop-uri dedicate și vă ține la curent privind locurile de muncă. Elevii se pot rezerva, de asemenea interviuri individuale cu cariera noastră de experți.


Cazare - simțit acasă

Noi oferim o gamă largă de opțiuni de cazare pentru toate cerințele și nevoile. Vei locui în familie, sau în apartamente executive de lux. Noi vom avea grijă de tot! Pick up la aeroport cosìche de transfer în străinătate experiență mai plăcută și fără probleme în care este posibil. Scopul nostru este ca experienta lor in Anglia este memorabil.

Această școală oferă programe în:
  • English

Vedea MBA »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

ACCA + MBA / MA

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 - 30 luni April 2017 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Obține abilitățile contabile concentrat de o ACCA calificare, și se adaugă de afaceri și de conducere expertiza mai larg de o diplomă postuniversitară. Această combinație de calificări avansate de cunoștințe și avansate vor îmbunătăți în mod semnificativ perspectivele de carieră - oriunde în lume ... [+]

Obține abilitățile contabile concentrat de o ACCA calificare, și se adaugă de afaceri și de conducere expertiza mai larg de o diplomă postuniversitară. Această combinație de calificări avansate cunoștințe avansate și va îmbunătăți în mod semnificativ perspectivele de carieră - oriunde în lume. Combinarea ACCA cu un program de MBA vă va oferi o înțelegere în profunzime a practicii management eficient. Prin acoperirea atât lumea de afaceri financiare și generale, se învață ceea ce aveți nevoie pentru a conduce în mod eficient în multe industrii și piețe diferite. Alături de ACCA ta, MA în Finanțe și Investiții va ofera cel mai bun din ambele lumi. Puteți înțelege competențele contabile vitale care stau la baza operațiunilor financiare, în timp ce câștigă capacitatea de a împinge înainte organizații prin decizii financiare cheie și strategii. Cerințe de curs Intrare standard: cerințe minime sunt 2 niveluri A și 3 GCSE (sau echivalent), în cinci discipline separate (inclusiv limba engleză și matematică). Accesul la ACCA prin FIA sau AAT calificare: nu alte calificări academice necesare. Obține derogări de la ACCA lucrări F1 - F3. Traseu Absolvent-intrarea: deținătorii de grad de la instituțiile de ACCA-acreditate pot fi scutite de până la 9 examene. Alte grade relevante pot, de asemenea, te califici pentru scutiri. Durata cursului 6 - 30 luni pe curs / selecție de examene [-]

Mba Global

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni August 2016 Regatul Unit Marea Britanie (UK) Online + 1 mai mult

On-line Programul Global de MBA vă permite să construiască un program flexibil de studiu pentru a se potrivi în jurul angajamente existente. Oferit în parteneriat cu London School of Business și Finanțe, în colaborare cu Universitatea telematic UNINETTUNO International, acest MBA va va rasplati cu un grad recunoscute pe plan internațional. [+]

O Oferit în parteneriat cu London School of Business și Finanțe, în colaborare cu Universitatea telematic UNINETTUNO International, acest MBA va va rasplati cu un grad recunoscute pe plan internațional. Platforme interactive de învățare on-line inovator vă permite să urmeze studii de oriunde din lume, 24/7. London School of Business și Finanțe (LSBF) și interactive sunt angajat la o abordare a procesului de învățare, care este centrat pe conținut extrem de relevant, livrare flexibile, și un mediu extrem de colaborare. Veți obține cel mai înalt nivel de conducere și de gestionare a aptitudinilor pe care le puteți aplica în întreaga o gamă de 16 de module electivă, oferindu-vă posibilitatea de a modifica cursul pentru a se potrivi aspirațiile profesionale. Cerințe de curs Diplomă de licență (2: 2 minim) sau echivalent Lista documentelor necesare privind înregistrarea: Copii autentice ale calificărilor dumneavoastră, certificate și transcrieri complete pentru toți anii de studii o copie a pașaportului Un exemplar în limba engleză a CV / CV-ul Un motto personal tastat care răspunde la întrebările de mai jos. Declarații completate trebuie etichetate cu numele studentului, program academic, precum și datele lor de contact, și să fie depuse prin poștă, e-mail sau fax. Fiecare întrebare trebuie să se răspundă într-un minim de 300 de cuvinte (1 pagină): a. De ce aleg să urmeze un program de absolvent în acest moment în cariera ta, și ceea ce speri să realizeze prin acest lucru? b. Ce forte te simti un candidat puternic pentru programul de absolvent face? c. Descrieți un trecut sau prezent experiența personală / profesională care credeți că a influențat pozitiv potențialul de a reuși într-un program de absolvent. 5 prize pe an [-]

Videoclipuri

LSBF: Take your career further at the London School of Business and Finance

Contactează
Adresa locaţie
Sceptre Court, 40 Tower Hill
London, Anglia, EC3N 4DX GB