în managementul energiei emba

Generalități

Programul de descriere

EMBA în Managementul Energiei

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) Programul vizează directori de companii, managerii actuali și viitori, permițându-le să obțină acest grad de prestigiu în timp ce continuă să dețină lor locuri de muncă existente cu normă întreagă.

EMBA program se concentrează pe îmbunătățirea gândirii managementului strategic a participanților care le va permite să efectueze o analiză critică cu privire la orice situație de afaceri și de a aplica diverse teorii manageriale pentru a rezolva problemele de afaceri. Un alt aspect crucial al programului este dezvoltarea abilităților de conducere și de comunicare și de rețele profesionale de construcții prin activități de team building și de lucru în grup. În plus, participanții învață să utilizeze instrumentele necesare pentru cercetarea de afaceri și până la sfârșitul programului se poate integra și aplica cunoștințele primite în domeniul lor de specializare.

În cele din urmă, ca și toate cadrele de conducere necesită o înțelegere globală a situațiilor financiare, program de SBG Executive MBA permite participanților să câștige cunoștințe comune în situațiile de citire și de flux de numerar înțelegere, declarațiile de venit, bilanțurile. Această abilitate practică importantă ajută directori să interpreteze cu acuratețe a rezultatelor financiare, să evalueze starea actuală a unei organizații și să recunoască potențialele provocări.

Programul SBG Executive MBA este de obicei un part-time program de 2 ani, în calitate de candidați funcționează în mod obișnuit cu normă întreagă pe tot parcursul. Clase au loc de obicei o dată la 2 luni și constau din diferite tipuri de formare de afaceri, cum ar fi proiecte, cazuri reale de viață și ateliere de lucru care necesită o interacțiune activă într-o sală de clasă.

Prezentare generală a programului

Domeniul major al nostru EMBA in managementul energiei se adresează angajaților care lucrează în organizații publice sau companii (de producție mari consumatoare de energie), cu specializarea în managementul deșeurilor, consumul de energie, procurare, de conservare a apei și a eficienței energetice. Tendințe și influențe ale cadrului legislativ, evoluțiile tehnologice și a tendințelor sociale sunt prezentate pe larg studiate și discutate de către studenți. Scopul este de a permite studenților să se dezvolte în mediul lor organizațional sau în compania lor, o strategie energetică durabilă, planul și de punere în aplicare.

Noțiuni de bază Programul

Speciale de program

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The German Business School is the first unique Business School in Tunisia applying German Standards for executive education together with its partner University of Applied Management in Mannheim (Busi ... Citeste mai mult

The German Business School is the first unique Business School in Tunisia applying German Standards for executive education together with its partner University of Applied Management in Mannheim (Business School of HdWM). The GBS ensures with its international professional team a sustainable, strategic vocational management training for future managers in EMEA. Citește mai puţin