ЕМВА Școala de Management din Anvers

Generalități

Programul de descriere

emba

APLICI ONLINE AICI

Despre program

antwerp

 • Programul Executive MBA al Școlii de Management din Anvers este conceput pentru directorii de top ai filialelor și sucursalelor companiilor străine care desfășoară activități în Rusia, precum și pentru directorii de top ai companiilor ruse care operează pe piața europeană.
 • Oferim acestor oameni de afaceri o oportunitate unică de a obține cunoștințe și abilități practice moderne în domenii funcționale de bază și în prestigioasa Diplomă a Școlii de Management din Antwerp, care este acreditată de Asociația Internațională pentru Școli Avansate de Afaceri Avansate AACSB International) și de guvernul belgian și pe deplin recunoscute în țările UE, fără a părăsi afacerea lor la Moscova.
 • Programul Executive MBA, realizat de Școala de Management din Anvers (AMS), în cooperare cu Institutul de Studii de Afaceri (IBS-Moscova), a fost primul program de MBA Executive pentru o diplomă și diplomă europeană la Moscova, iar acum este singurul program oferite de școlile de afaceri occidentale de la Moscova, care este listată în clasamentul Financial Times a celor mai bune 100 de programe Executive MBA din lume.
 • EMBA în Moscova împărtășește filozofia, obiectivele și principiile de bază ale programului de Executive MBA din Școala de Management Anvers din Antwerp, care rămâne un număr unu în Belgia în ultimii 50 de ani.
 • Lucrăm pe piața rusă timp de 20 de ani și avem peste 700 de absolvenți în baza noastră de date.
 • Standardele Europene de Educație pentru Afaceri: programul nostru este predat de către profesorii executivi ai Școlii de Management din Anvers, cei mai buni profesori ruși, directori de vârf ai companiilor mari ruse și străine care operează în Rusia, profesori executivi ai MIT (Massachusetts Institute of Technology, Boston, SUA) Consultanți europeni și ruși.
 • Conținutul cursurilor este reînnoit în mod constant: noi studii de caz, jocuri de afaceri, simulări de afaceri, studii interactive.

Partea unică a programului nostru Executive MBA - vor fi module comune cu directorii belgieni - trei module comune cu participanții la Executive MBA din Antwerp:

 • Primul modul comun - Guangzhou, China - "Afaceri în China: cultură de management, practică de afaceri, negocieri internaționale" - Colegiul Universitar Lingnan din cadrul Universității Sun-Yat-Sen.
 • Al doilea modul comun - Boston, Statele Unite ale Americii, Massachusetts Insitute of Technology. Modulul este dedicat problemelor managementului operațiunilor și logisticii
 • Al treilea modul comun - Antwerpen, Belgia - Școala de Management Antwerp "Strategii internaționale de afaceri",

ceea ce îl face să fie singurul Global Executive MBA în Rusia.

Misiune

Misiunea programului Executive MBA constă în dezvoltarea managerilor de top profesioniști care sunt capabili:

 • Pentru a sintetiza de multe ori opiniile opuse ale managerilor diferitelor departamente funcționale ale companiei de a lua o decizie strategică importantă pentru companie;
 • Crearea unei echipe capabile să realizeze soluția;
 • Pentru a conduce echipa, a conduce procesul de schimbare și a face ca decizia strategică să devină realitate.

Pentru a atinge acest obiectiv, considerăm necesar:

 • să structureze experiența practică a participanților și să-și sporească cunoștințele despre toate problemele de management relevante;
 • să își îmbunătățească abilitățile de utilizare a acestor cunoștințe în situații practice;
 • să dezvolte o atitudine profesională necesară pentru a fi un lider de afaceri de succes;
 • să le confrunte cu competențele personale, limitările și personalitatea lor și să stimuleze dezvoltarea lor personală pentru a depăși barierele aferente.

Programul Executive MBA are drept scop de-specializarea managerilor . Nu contează ce este specializarea de afaceri a participantului din programul nostru. Poate fi un finantator, specialist in marketing, sef de vanzari sau specialist IT, un manager de operatiuni sau un director al departamentului de resurse umane. După absolvirea programului, trebuie să fie pregătit să ocupe poziția de vârf a companiei și să fie răspunsul la conducerea întregii companii.

emba

Ce este diferit

 • Programul nostru Executive MBA este conceput pentru manageri care au o bogată experiență practică în afaceri și au ca scop creșterea carierei executive. Scopul său principal este de a ajuta participanții să-și structureze experiența. De aceea programul nostru - Executive MBA - este mai scurt decât un MBA standard și durează 21 de luni.
 • Scopul nostru este "de-specializarea" și pregătirea "generalistilor" . Nu contează din ce domeniu funcțional al managementului companiei participantul a venit: marketing, finanțe, resurse umane sau logistică. După absolvirea programului, acesta ar trebui să fie pregătit să devină șef al companiei, să înțeleagă managerii funcționali și să-și sintetizeze opiniile (care deseori diferă) în luarea deciziilor strategice. Aceasta conduce la o abordare mai integrată a educației în afaceri.

Programul nostru:

 • nu constă în 40 de cursuri separate, ci în 11 module integrate, fiecare corespunzând unuia dintre domeniile funcționale de bază ale managementului companiei;
 • se termină nu cu o teză de masterat, ci cu lucrul în echipă de 3-4 participanți la proiectul de masterat - un plan de afaceri al unui proiect real sau o afacere, evaluat de un juriu de profesori, jucând rolul investitorilor care trebuie convinși să-și pună banii în proiect;
 • conține exemple și studii de caz mai integrate și mai puțin formalizate; să le analizăm necesită un apel continuu la experiența practică a participanților.
 • MBA în general și Executive MBA este o invenție occidentală. Un furnizor occidental de program de MBA servește ca un garant al calității în educația afacerilor. Aceasta înseamnă cele mai recente descoperiri în domeniul științei manageriale și cele mai bune practici moderne de gestionare a mâinilor, cărți de curs de înaltă calitate, cazuri noi și metode de predare, profesori de afaceri și consultanți cu experiență. În cele din urmă, aceasta înseamnă o diplomă și o diplomă europeană de prestigiu. Dar spre deosebire de programele de MBA ale altor școli de afaceri din vest care operează pe piața rusă, unde partenerul rus nu are pur și simplu funcțiile organizaționale, în programul nostru componenta rusă aduce valoare adăugată independentă. Profesori de afaceri din Rusia, consultanți și experți implicați în programul nostru sunt atestat de Școala de Management din Anvers, urmează programa AMS și folosesc cărți recomandate de conducătorii de curs din Belgia. Cu toate acestea, fiind în contact strâns și informal cu profesorii de AMS, profesorii ruși sunt capabili să influențeze conținutul programului, precum și metodele de predare, ținând cont de particularitățile economice, de afaceri și culturale ale Rusiei, făcând astfel educația mai eficientă pentru limba rusă manageri. Programul există pe piața rusă de peste 20 de ani, iar în această perioadă am creat o echipă internațională unică de profesori.
 • Învățarea este un proces bidirecțional. Este imposibil să se obțină o înaltă calitate a educației în afaceri fără o colaborare activă cu participanții. Participanții noștri sunt persoane care caută cunoștințe și doresc să structureze și să își genereze experiența practică și sunt gata să depună eforturi pentru aceasta. Suntem în favoarea formării de grupuri omogene mici (nu mai mari de 20-25 de persoane) prin selectarea cu grijă a acelor candidați care au o experiență practică mare în afaceri, o motivație serioasă, un nivel ridicat de intelectualitate și educație. Participanții noștri sunt gata să-și împărtășească experiența și să învețe unul de celălalt, încarnând astfel principiul de bază al educației de afaceri occidentale: "Îmbogățirea prin împărtășire". Ori de câte ori este posibil (chiar și pe scena Proiectului Master final), practicăm munca în echipă. Una dintre întrebările pe care ni le adresăm în timpul interviului este: "Ce ați putea aduce unei echipe? Care parte din experiența dvs. practică și profesională ar putea fi interesantă pentru ceilalți participanți?" Lucrul în echipă ajută participanții să stabilească conexiuni puternice și productive, care (așa cum spun ei înșiși participanții) îi ajută nu doar pe stadiul de învățare la program, ci și în viața lor de zi cu zi după absolvire.

Cuprins

structure

Format

Formatul WEEKEND elimină nevoia de 2-3 ori pe săptămână, plecând de la muncă timp de 1-2 ore mai devreme pentru a prinde o clasă și vă împiedică să vă simțiți constant de stresul asociat cu stăpânirea unor blocaje îngrozitoare în Moscova sau călătoriți într-un metrou aglomerat (care, este tipic pentru un format de seară).

Formatul WEEKEND include clasele o dată pe lună de joi până duminică.

Formatul WEEKEND vă cere să efectuați periodic absențe multiple în birou, ceea ce este tipic pentru un format modular și, din păcate, nu este întotdeauna aprobat de angajator.

Formatul WEEKEND oferă aproape aceeași regularitate a sesiunilor în formatul de seară, împreună cu o imersie profundă în materialul studiat și părtășia cu colegii de grup, caracteristic unui format modular.

Format WEEKEND - un format «COMBI», care combină avantajele unei serii și unui format modular și minimizează neajunsurile acestora.

emba

Cerințe de admitere

 • Educatie inalta.
 • Cel puțin 7 ani de experiență de management (cel puțin 28 de ani).
 • Fluent English - nivel superior-intermediar.
 • Fluent rusesc.

Aplicație:

 • Pentru a completa declarația scrisă
 • Pentru a trece testul în limba engleză
 • Pentru a completa formularul de candidatură: Formularul de înscriere a companiei «weekend», formularul de cerere personal «weekend»,
 • Pentru a tine interviul cu directorii programului

Documente necesare:

 • Declarația scrisă
 • Formularul de cerere al companiei
 • Formularul de cerere personală
 • Diplomă universitară (copie)
 • Copie dupa pasaport)

Aplica online:

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since its inception Institute of Business Studies (IBS-Moscow) within RANEPA has been a leader in the Russian business education market. IBS-Moscow is a collegiate business school operating an RANEPA’ ... Citeste mai mult

Since its inception Institute of Business Studies (IBS-Moscow) within RANEPA has been a leader in the Russian business education market. IBS-Moscow is a collegiate business school operating an RANEPA’s premises in Moscow. IBS-Moscow was founded in 1988 within the Moscow State University of International Relations nationally known for strong international expertise. In 1994, IBS-Moscow transferred to RANEPA and became its homogeneous structural unit. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited