1 ani de MBA în dezvoltarea durabilă strategic

Generalități

Programul de descriere

MBA revizuit-Focus pe sustenabilitate strategic

În studiul de afaceri de conducere, program de MBA oferă educație de ultimă oră

Universității complet restructurat programul de MBA depinde de modul în care companiile de top secolului 21 sunt remodelare sustenabilitatea strategică și noile cariere care vor rezulta.

Elevii din programul de revizuit HSU de MBA va analiza problemele de sustenabilitate strategice ale companiilor multinaționale de conducere, non-profit și alte organizații și modul în care acestea sunt inovatoare și crearea de noi piețe.

Ei vor aborda, de asemenea probleme de management strategic financiar, marketing, contabilitate și, luând în considerare cele mai bune practici ale companiilor.

HSU tot mai mare School of Business, susținută de o investitie de 2,5 milioane de $ de donatori și universitate, a revizuit MBA de un an pentru a reduce decalajul dintre ceea ce învață școli de afaceri tradiționale și ceea ce companii sunt căutați în angajații lor viitoare.

Antreprenoriatului și creativitatea se află în centrul programului reproiectat, care va efectua o bursa de 1.000 $ la 3.000 $. Fiecare candidat MBA va primi, de asemenea, o experiență stagiu / domeniu evaluate la aproximativ 2.000 $.

Complet interdisciplinar, MBA restructurat ochiuri cu o serie de programe de licență Humboldt de stat, inclusiv științele naturale, sociale și de mediu. Această abordare integrată accentueaza versatilitatea gradul de. Solicitanții de locuri de muncă cu diplome de licență în aceste discipline vor putea să-și extindă perspectivele de carieră prin adăugarea de competențe de afaceri funcționale MBA la domeniile lor de expertiză.

Integrare, de exemplu, de o diplomă de licență Științe ale Naturii, cu un MBA permite masteranzi de a construi seturi multiple de competențe, care sunt dificil sa externalizeze și de valoare carierei permanent.

Noul MBA este conceput cu flexibilitate built-in. Acesta poate fi completat într-un an, cursurile vor fi oferite în seara, și nici o experiență de lucru înainte va fi necesar.

Stagii de MBA și de învățare de serviciu va fi orientat spre experiențe de durabilitate, oferind studenților abilități practice care se bazează pe know-how câștigat în sala de clasă.

Elevii vor dezvolta propriile portofolii electronice, deoarece avans prin cursuri lor. Toate lucrarile proiectului vor fi incluse în portofoliile, ceea ce duce la un proiect de cercetare Capstone și experiența de internship / domeniu.

Gradul reproiectat se bazează pe reputația academică de Școala de Afaceri HSU lui; elevii medie in top 25 la suta din cei absolvirea scoli de afaceri din SUA care au participat la testele naționale de evaluare.

Topul

 • Humboldt State University (HSU) este un lider recunoscut în durabilitatea și gestionarea resurselor naturale. Princeton Review numit Humboldt State University un "Best of Vest" și "Green" fotbal.
 • HSU pe locul # 46 în US News and World Report Cel mai Bun colegii în universități regionale. HSU este în afara opta din toate universitățile de stat din California.

Acreditare

 • Programul de MBA este acreditat de către Asociația de Vest din școli și universități (WASC).
 • Programul de MBA este acreditat de către Adunarea Internațională pentru Collegiate Business Educație (IACBE).

Sustenabilitatea strategic: Mergând mai departe decât MBA tradiționale

 • Durabilitatea a devenit un "buzz" cuvânt cu guvernele, de afaceri și persoane fizice axat pe gestionarea resurselor fizice umane esențiale, fiscal și.
 • HSU MBA pregătește absolvenți pentru a aborda problemele de sustenabilitate în ocuparea forței de muncă lor actuală și viitoare.
 • Elevii invata strategii de organizații angajate în durabilitatea economică, de mediu, sociale și pe termen lung.
 • Studenții învață cum să fie lideri de afaceri inovatoare și responsabile într-o lume în care gestionarea și durabilitatea tuturor resurselor deveni crucială.

Programul MBA Fapte rapide:

Elevii pot finaliza programul într-un an în cazul în care au gradul lor de licență în afaceri.  
<ul>
 • Dacă elevii au gradul lor de licență în altceva decât de afaceri, ei pot finaliza toate pre-rechizite în un semestru înainte de începerea programului.
 • Programul începe în fiecare semestru toamna (august)

  Nu este necesar&#259; experien&#539;a de munc&#259; anterior. 
  <strong> Suport de burse pentru to&#539;i studen&#539;ii admi&#537;i ($ 1000 la $ 3000). </strong> 
  Elevii finaliza un stagiu de 10 s&#259;pt&#259;m&acirc;ni pl&#259;tite &icirc;n timpul verii. 
  Elevii finaliza un proiect amplu, cu ajutorul unui consilier facultate. 
  Elevii construi un portofoliu electronic de lucru pentru a ajuta la c&#259;utarea de locuri de munc&#259;. 
  Noi personaliza program bazat pe cantitate de educa&#539;ie de afaceri anterior. 
  Situat &icirc;n condi&#539;ii de siguran&#539;&#259;, prietenos, Arcata, California.
  
  Ultima actualizare Mart 2020

  Despre facultate

  Humboldt State students enjoy an extraordinary college experience, taking small classes taught by professors who know them by name. They live and learn in one of the world's most beautiful places—near ... Citeste mai mult

  Humboldt State students enjoy an extraordinary college experience, taking small classes taught by professors who know them by name. They live and learn in one of the world's most beautiful places—near ancient redwood forests, mountains and beaches. We are located 275 miles north of San Francisco in the town of Arcata, which is recognized as one of the West's best college towns. Citește mai puţin