1 an de MBA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Obțineți-vă MBA în nouă luni, chiar dacă nu ați făcut niciodată un curs de afaceri.

Programul MBA accelerat de la Clarkson începe în luna august. Voi absolvi în luna mai.

Sau obțineți programul dvs. MBA în programul dvs.

În plus față de programul nostru de nouă luni, oferim de asemenea opțiuni care vă conduc de la prima dvs. clasă la absolvent într-un an calendaristic, de 18 luni sau doi ani.

Clarkson oferă de asemenea diplome de diplomă MBA în inginerie, analiză de date și politică și guvernare de mediu.

Gradul dvs. este, de asemenea, un certificat de afaceri de valoare.

Prin câștigarea MBA-ului Clarkson, absolvenții noștri demonstrează etica profesională fără compromisuri. Ei au învățat un curriculum avansat dezvoltat cu industria și și-au dovedit capacitatea de a rezolva problemele din lumea reală. De la birouri corporative la startupuri independente, ele sunt căutate pentru că ele excelează. Dacă sunteți gata să conduceți și să luați noi provocări, atunci este timpul să faceți viitorul dorit.

Admitere

Acceptăm angajamentul, nu scuze.

Admiterea se bazează pe unitatea dvs., pe cadre universitare, pe referințe, pe performanța testului și pe modul în care vă veți încadra în program.

O aplicație include:

Transcrieri de la instituțiile dvs. de licență GMAT / GRE Scoruri (pot să nu fie necesare pentru candidații cu experiență de muncă, diplome de absolvent sau alte seturi de competențe practice / aplicate) CV-uri Eseuri și scrisori de recomandare

85308__DSC0513.jpg

Studenti internationali

Scor TOEFL de 80 sau mai sus Certificat de finanțare pentru a primi un I-20

Vrem să aveți o cunoaștere aprofundată a acestor subiecte:

Comportamentul organizațional / Management Economie Contabilitate Finanțe Statistică Operațiuni Management Marketing Marketing Dreptul afacerilor Sisteme informaționale / Informatică

Dacă nu ați finalizat cursurile în aceste domenii, vă puteți ridica la maxim în timpul Programului de Concepte de Vară. Toate cursurile sunt oferite gratuit.

Curriculum

Obțineți-vă MBA în nouă luni.

Veți începe la jumătatea lunii august cu o orientare săptămânală în comportamentul organizațional. În timpul primelor șapte săptămâni, veți finaliza aceste clase:

Economie Etica Contabilitate Managementul lanțului de aprovizionare

În celelalte două săptămâni, veți finaliza:

Analiza financiară a deciziei Analiza sistemelor informatice

În primăvară, faceți cursurile pe care le doriți.

În timpul semestrului de primăvară, puteți alege oricare dintre cele cinci cursuri elective, de exemplu:

Managementul proiectelor Negocierea investițiilor Noua logistică de marketing a produselor

De asemenea, puteți lua cursuri care fac parte din Programul avansat de certificare al lui Clarkson. Contactați-ne pentru lista completă a opțiunilor.

Călătoriți în străinătate pentru a vedea cum oamenii fac afaceri peste granițe.

În cursul unui curs de imersiune de două săptămâni, veți studia istoricul tranzacțiilor, cele mai bune practici și veți ajunge la un consens pe piața internațională complexă. Veți completa, de asemenea, un curs de capstone care trage împreună concepte cheie din clasele dvs. de toamna.

Un viitor mai reușit este la doar nouă luni.

Ultima actualizare Martie 2019

Despre facultate

At Clarkson, innovation is impact. Students who choose Clarkson for graduate and professional programs come here with purpose: to advance knowledge, to explore ideas that propel society, and to build ... Citeste mai mult

At Clarkson, innovation is impact. Students who choose Clarkson for graduate and professional programs come here with purpose: to advance knowledge, to explore ideas that propel society, and to build meaningful careers. Citește mai puţin
Potsdam , Schenectady + 1 Mai mult Mai Puțin