Master of Business Administration (MBA) - cu normă întreagă

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA) este cea mai căutată diplomă de afaceri post-universitară și o condiție prealabilă pentru multe roluri globale de top. MBA de la The Hague University of Applied Sciences la The Hague University of Applied Sciences va dezvolta cunoștințele de afaceri, cunoștințele și abilitățile strategice pentru aceste roluri executive și strategice de mare anvergură. MBA este predat în întregime în engleză, prima limbă de afaceri din lume. Cu aproximativ 80 la sută dintre studenții MBA din străinătate și personal din diferite naționalități, permițându-vă să începeți să vă dezvoltați rețeaua internațională încă din prima zi. Deoarece suntem o universitate de științe aplicate, mai degrabă decât o universitate de cercetare, vi se pot garanta experiențe relevante și relevante, din „viața reală” pe MBA.

Un MBA la Haga

Un maestru în administrarea afacerilor la Haga este modalitatea perfectă de a vă perfecționa abilitățile de afaceri găzduite în centrul instituțiilor și companiilor internaționale. Haga, Orașul internațional al păcii, justiției și securității găzduiește 80 de organizații de justiție și este un oraș al Națiunilor Unite. Tribunalul Internațional Iugoslavia, Europol și Curtea Penală Internațională își au sediul la Haga. Există aproximativ 300 de afaceri internaționale la îndemâna studenților MBA, inclusiv multinaționale majore precum Shell, Siemens, KPN, Unilever și DSM.

Abilități și cunoștințe MBA

Actualizat continuu pentru a reflecta lumea dinamică a afacerilor, MBA cu normă întreagă este în pas cu ultimele tendințe, angajează cei mai buni lectori și include studii de caz recente și relevante. Studenții MBA vor câștiga un avantaj profesional și o înțelegere profundă a lumii de afaceri prin cele patru faze ale MBA: înțelegerea, aprofundarea cunoștințelor, implementarea și integrarea printr-o teză finală. Pe Master of Business Administration, veți lucra ca o echipă globală și veți rezolva problemele de management cu cunoștințele vaste despre procesele de afaceri, economie, marketing și finanțe.

Acreditare MBA

MBA la The Hague University of Applied Sciences la The Hague University of Applied Sciences este cel mai vechi MBA recunoscut din Olanda predat în engleză. MBA este acreditat de Organizația de Acreditare a Olandei și Flandrelor (NVAO). MBA este derulat prin Academia pentru masterat și cursuri profesionale (MPC).

MBA pentru experiență practică

În timpul MBA veți învăța cum să aplicați teoria afacerilor în scenarii reale. Studenții MBA explorează studii de caz actualizate și jocuri de rol ca consultanți de afaceri care sfătuiesc organizațiile cu problemele lor de afaceri cu privire la acest master. Abilitățile de administrare și management al afacerilor sunt esențiale pentru dezvoltarea personală sau profesională MBA cu normă întreagă acoperă „piulițele” economiei, finanțelor, contabilității, resurselor umane, marketingului, strategiei și antreprenoriatului.

MBA Facts (full-time)

 • Tipul învățământului: Master Profesional
 • Limba de predare: engleză
 • Cerințe de admitere: studii superioare (licență) și cel puțin doi ani de experiență relevantă de muncă
 • Start: 31 august 2020
 • Durata: 12 luni
 • Număr de zile de prelegere: Minim de 3 zile pe săptămână
 • Numărul de ore de prelegere: variabilă
 • Investiția în timp: 40 de ore pe săptămână
 • Credite: 60 ECTS
 • Costuri: 19990 €
 • Locație: Universitatea de Aplicare a Științei de la Haga
 • Acreditare: Organizația de acreditare a Olandei și Flandrelor (NVAO)
 • Gradul: Master of Business Administration (MBA)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Looking at the world around you with open eyes: at The Hague University of Applied Sciences that is simply the norm. After all, it is by keeping its eyes wide open that a university of applied science ... Citeste mai mult

Looking at the world around you with open eyes: at The Hague University of Applied Sciences that is simply the norm. After all, it is by keeping its eyes wide open that a university of applied sciences can claim its place at the centre of society. That it can develop distinctive curricula to help students function confidently in a global society that is changing faster every day. Citește mai puţin