Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

În mod clar răspunsul la această întrebare va varia foarte mult de la o companie la alta, dar nu există nici o îndoială că marșul de tehnologie va avea un anumit impact aproape continuu, pe o afacere.

Există atât de factori interni și factori externi mai puțin controlabile, care vor trebui să fie luate în considerare în creșterea unei afaceri.

Există mai multe teorii care abundă în cauză cu managementul și diferitele modele dezvoltate de aceste teorii. Care sunt diferitele teorii? Acest model interoghează diferitele teorii și ajută studenții în evaluarea propriului lor stil. Pana la sfarsitul modulului elevii vor fi în măsură să evalueze propriul model preferat și să înțeleagă modul în care acestea se pot aplica acel model pentru mediul lor de lucru.

Planul de afaceri este foaia de parcurs pentru o afacere pe o perioadă definită de timp. În mod clar acest lucru nu este un document simplu sau superficial. Acesta este un punct de referință în curs de desfășurare.

Mediul de operare extern de afaceri

De afaceri nu este o funcție izolată și independentă.

Ultima actualizare Oct 2017

Despre facultate

Why us Czech College in Prague is a private management school focused on teaching Business in English. We have different programmes focusing on Business, International Management, Finance, Marketing, ... Citeste mai mult

Why us Czech College in Prague is a private management school focused on teaching Business in English. We have different programmes focusing on Business, International Management, Finance, Marketing, Entrepreneurship and Operations Management. Modern Approach British Business Schools are always known for their innovative curriculum, case studies, group exercises and presentations. We at Czech College have adopted these modern methods for Business education. Citește mai puţin