Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Scopul programului de Master of Business Administration este de a oferi studenților posibilitatea de a dobândi competențe în managementul general al afacerilor și abilități de luare a deciziilor, care le va permite să-și îndeplinească responsabilitățile manageriale atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public.

Ca urmare a finalizării cu succes a programului MBA, absolvenții ar trebui să-și îmbunătățească abilitatea de a aplica abilități puternice de rezolvare a problemelor procesului de planificare strategică în organizații și de a folosi abilitățile de comunicare scrisă și verbală în mod eficient pentru a comunica rezultatele analizelor lor de rezolvare a problemelor și recomandări .

Concentrațiile oferite în sistemele de contabilitate și informare oferă un studiu specializat suplimentar legat de procesul de management strategic în cadrul organizațiilor.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Troy Universitatea este o instituţie publică formată dintr-o reţea de campusuri în întreaga Alabama şi la nivel mondial. Internaţionale în domeniul de aplicare, Troy Universitatea oferă o varietate de ... Citeste mai mult

Troy Universitatea este o instituţie publică formată dintr-o reţea de campusuri în întreaga Alabama şi la nivel mondial. Internaţionale în domeniul de aplicare, Troy Universitatea oferă o varietate de programe educaţionale la nivel universitare şi postuniversitare pentru un corp student în diverse formate tradiţionale, netradiţionale şi emergente electronice. programe academice sunt susţinute de o varietate de servicii de student care promovează bunăstarea fiecare elev. facultate dedicat Troy Universităţii şi personalul să promoveze descoperirea şi explorare a cunoaşterii şi aplicării sale pentru succesul-a lungul vieţii, prin predarea efectivă, servicii, parteneriate creative, burse şi cercetare. Citește mai puţin