Read the Official Description

PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Cursul MBA executiv este conceput pentru liderii care au o pasiune pentru inovație, o dorință de a face o diferență profundă și o unitate neobosită de succes. Dacă aveți oricare dintre aceste trei caracteristici, acest curs vă va propulsa ca pe nimic pe care l-ați experimentat vreodată. Într-un cadru de dezvoltare dovedit dovedit, design-ul curriculum-ului oferă o concentrare strategică de neegalat asupra creșterii dvs., ca individ integrat dintr-o perspectivă multiple de inteligență. Proiectat de experți renumiți la nivel mondial în diverse domenii de afaceri, cursul vă permite să vă integrați responsabilitățile profesionale cu o experiență de învățare puternică cu succes măsurabil în multe domenii de interes, cum ar fi inteligența emoțională și inovativitatea.

Programul include:

  • Gradul dvs. de MBA este câștigat în mai puțin de 21 de luni
  • Experimentați o dezvoltare holistică, cum ar fi încrederea și inteligența emoțională în plus față de cunoștințele academice
  • Experți de lucru renumiți din experiențe multiculturale vă conduc în sălile de clasă
  • Există numeroase oportunități de a conduce în comunitatea dvs.

Transcontinental Institution Of Higher Education își ia absolvenții dincolo de simplul lider al gândirii. Absolvenții vor avea curajul și înțelepciunea de a face impacturi sistemice cu mare succes în diferite părți ale lumii. Modelul de învățare universitară, fără precedent, se concentrează asupra dezvoltării cursantului în ansamblul său, nu doar a unui individ care dezvoltă abilități analitice în cadrul unui model educațional depășit al modulelor deconectate. În calitate de cursant cu noi, veți experimenta dezvoltarea conștientă a abilităților complexe și a inteligenței, cum ar fi inteligența emoțională și inovativitatea pe durata cursului.

Avialable prin rezidențe față-în-față și învățământ la distanță.

Experimentează aventura de învățare puternică și de neuitat , care te transformă dincolo de potențialul tău.

Aplicați astăzi: faceți clic aici

Program taught in:
Engleză
Last updated October 14, 2018
Acest curs este Online, Online şi campus combinate
Start Date
Open Enrollment
Duration
16 - 21 luni
Part time
Price
20,500 EUR
Programul lunar opțional - 862 EURO / lună timp de 18 luni
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date

Explore the myth of Knowledge-Power

The Myth of Think Outside the Box