PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Cursul MBA este conceput pentru liderii care au o pasiune pentru inovație, o dorință de a face o diferență profundă și o unitate neobosită de succes. Dacă aveți oricare dintre aceste trei caracteristici, acest curs vă va propulsa ca pe nimic pe care l-ați experimentat vreodată. În cadrul unui cadru de dezvoltare executiv dovedit, design-ul curriculum-ului oferă o concentrare strategică neegalată asupra creșterii dvs. ca individ integrat dintr-o perspectivă de inteligență multiplă. Proiectat de experți renumiți la nivel mondial în diferite domenii de afaceri, cursul vă permite să vă integrați responsabilitățile profesionale cu o experiență de învățare puternică, cu succes măsurabil în multe domenii de interes, cum ar fi inteligența emoțională și inovativitatea.

Programul include:

  • Gradul dvs. de MBA este câștigat în mai puțin de 21 de luni
  • Experimentați o dezvoltare holistică, cum ar fi încrederea și inteligența emoțională în plus față de cunoștințele academice
  • Experți de lucru renumiți din experiențe multiculturale vă conduc în sălile de clasă
  • Există numeroase oportunități de a conduce în comunitatea dvs.

Transcontinental Institution Of Higher Education își ia absolvenții dincolo de simplul lider al gândirii. Absolvenții vor avea curajul și înțelepciunea de a face impacturi sistemice cu mare succes în diferite părți ale lumii. Modelul de învățare universitară, fără precedent, se concentrează asupra dezvoltării cursantului în ansamblul său, nu doar a unui individ care dezvoltă abilități analitice în cadrul unui model educațional depășit al modulelor deconectate. În calitate de cursant cu noi, veți experimenta dezvoltarea conștientă a abilităților complexe și a inteligenței, cum ar fi inteligența emoțională și inovativitatea pe durata cursului.

Avialable prin rezidențe față-în-față și învățământ la distanță.

Experimentează aventura de învățare puternică și de neuitat , care te transformă dincolo de potențialul tău.

Aplicați astăzi: faceți clic aici

Program predat în:
  • Engleză
Ultima actualizare Martie 23, 2019
Acest curs este Online, Online & Campus Combinate
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
16 - 21 luni
Part time
Price
14,135 EUR
Aceasta este pentru învățământul la distanță MBA. Programul lunar opțional - 995 EURO / lună timp de 16 luni
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Explore the myth of Knowledge-Power

The Myth of Think Outside the Box