Administrarea afacerilor internaționale (imba)

Generalități

Programul de descriere

Administrarea afacerilor internaționale (IMBA)


O educație globală pentru o economie globală


Master International de Administrarea Afacerilor (IMBA) Programul este structurat pentru a oferi o bază solidă academică în afaceri internaționale printr-o abordare comparativă a afacerilor la nivel mondial. IMBA este recunoscut ca diplomă de absolvent profesional concepute pentru a spori eficiența și să furnizeze cunoștințe cuprinzătoare și competențe implicate în gestionarea profitului internațional și a organizațiilor non-profit.


Curriculum-ul de 36 de ore de credit include 15 ore de cursuri de afaceri internaționale de absolvent, 12 ore de cursuri generale necesare MBA, și 9 ore de electives de la Graduate School of Business oferte. Cursul de doi ani al cursurilor are o secvență logică care progresează de la cursurile necesare de comunicare corporatistă și interculturală, contabilitate internațională, afaceri internaționale, finanțe internaționale, marketing internațional, drept comercial internațional și seminar în comerțul internațional cu cursuri în domenii majore de accent.


De ce aveți nevoie de o diplomă IMBA?

 • Pentru a vă pregăti pentru o carieră în afaceri internaționale cu pregătire avansată în domenii specifice, construită pe o înțelegere largă a mediului de afaceri internațional.
 • Pentru a obține înțelegere culturală cu experiență directă într-o țară sau regiune străină.
 • Pentru a vă oferi abilitățile în rezolvarea problemelor analitice, comunicarea orală, scrisă și relațiile interpersonale.
 • Pentru a crește salariul pe care îl primiți în activitatea dvs. curentă și pentru a mări potențialul de câștig în viitor. Învățământul postuniversitar duce la creșterea salariilor inițiale, titularii de masterat primind, în general, o primă între 10 și 20 de procente față de persoanele care au doar o diplomă de licență.
 • Pentru a crea căi de avansare în cadrul structurii organizaționale actuale.
 • Pentru a vă face mai comercială pentru viitorii angajatori de alegerea dvs.


Scop


Piața globală competitivă este în continuă schimbare, iar magnitudinea și viteza schimbărilor și implicațiile lor strategice pentru firme, indiferent de locație sau de productivitate / serviciu, este fără precedent. Impactul agregat al acestor schimbări și răspunsurile competitive ale întreprinderilor individuale asupra economiilor naționale și regionale sunt la fel de importante. Pentru a fi un manager global eficient, trebuie să fim echipați cu instrumentele necesare pentru provocările viitoare. Programul IMBA de la Graduate School of Business oferă o educație de ultimă oră la nivel internațional, care pregătește studenții pentru aceste provocări. Natura intensivă și aplicată a acestui program IMBA oferă cursuri de formare în mediul internațional prin utilizarea tehnicilor practice, a experienței străine și a altor instrumente importante care pot fi ușor utilizate de către studenți în pozițiile lor existente.


Goluri

 • Pregătiți persoane fizice pentru o carieră în administrarea afacerilor internaționale cu pregătire avansată în domenii specifice, concentrându-se pe relația dintre mediul de afaceri în medii globale și domestice.
 • Oferiți abilități practice și competențe tehnologice pentru a analiza și a comunica soluții alternative la problemele de afaceri care implică factori economici, financiari, sociali, legali, politici, globali și etici.
 • Încurajați elevii să expună credința, serviciul și conducerea creștină în procesul de luare a deciziilor în afaceri și rezolvarea problemelor.


OBIECTIVE


Master International de Administrare a Afacerilor Programul a fost dezvoltat pentru a îndeplini următoarele obiective:

 • Pregătiți indivizii cu o înțelegere a diferențelor de afaceri internaționale și culturale prin formare avansată și experiență directă într-o anumită țară sau regiune a lumii.
 • Oferiți indivizilor oportunitatea de a înțelege cultura cu experiență directă într-o anumită țară sau regiune a lumii.
 • Dezvoltați abilități practice pentru a răspunde provocărilor schimbării tehnologiei și a inovațiilor manageriale.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Godbold Graduate School of Business Lumea afacerilor de astăzi se schimbă rapid pentru a răspunde cerințelor și oportunităților de noi tehnologii și probleme globale. Probleme cum ar fi economia globa ... Citeste mai mult

Godbold Graduate School of Business Lumea afacerilor de astăzi se schimbă rapid pentru a răspunde cerințelor și oportunităților de noi tehnologii și probleme globale. Probleme cum ar fi economia globală, de comunicații, servicii pentru clienți, și comanda de management eco-funcționale prioritate. Ca răspuns, Gardner-Webb University a dezvoltat trei programe de afaceri absolvent de inovatoare pentru a educa barbati si femei de a concura în mod eficient în lumea afacerilor de mâine. Un grad de afaceri absolvent de la Gardner-Webb University poate ajuta să atinge potențialul tău pentru satisfacția mai mare de locuri de muncă, venituri mai mari, responsabilitate sporită, și împlinirea personală. Universitatea Gardner-Webb se angajează să ofere o educație de calitate, prin Școala de programe de gradul de afaceri. Gardner-Webb Universitatea Graduate School of Business oferă trei grade distincte și program de un certificat: Master of Business Administration (MBA), Master of Business Administration (IMBA), și Maestru de Contabilitate (Macc), precum și certificatul de Plus MBA. Două programe suplimentare și oferite împreună cu Școala de Divinity (MDiv / MBA) si de la Scoala de Nursing (MSN / MBA). Graduate School de programe de afaceri sunt proiectate special pentru a se potrivi nevoilor de lucru profesioniștilor din persoanele care sunt în căutarea noi modalități de a rămâne competitiv în mediul de afaceri în schimbare de. Clasele sunt programate astfel încât prin luarea de doua clase pe semestru, va finaliza gradul în doar doi ani. Fiecare clasă se întâlnește doar o seară pe săptămână în timpul semestre toamna si primavara si doua seri pe săptămână în timpul fiecare sesiune de vară de cinci săptămâni. Mai multe programe de studii de afaceri sunt oferite printr-o rețea tot mai mare de campusuri și locații de-a lungul Nord și Carolina de Sud, precum și prin opțiunile noastre online. Graduate School of Business necesită un minim de 36 de ore semestru de credite de absolvent pentru o diplomă de MBA sau IMBA și 30 de ore semestru pentru un grad Macc. Citește mai puţin