Administrarea afacerilor internaționale (IMBA)


O educație globală pentru o economie globală


Master International de Administrarea Afacerilor (IMBA) Programul este structurat pentru a oferi o bază solidă academică în afaceri internaționale printr-o abordare comparativă a afacerilor la nivel mondial. IMBA este recunoscut ca diplomă de absolvent profesional concepute pentru a spori eficiența și să furnizeze cunoștințe cuprinzătoare și competențe implicate în gestionarea profitului internațional și a organizațiilor non-profit.


Curriculum-ul de 36 de ore de credit include 15 ore de cursuri de afaceri internaționale de absolvent, 12 ore de cursuri generale necesare MBA, și 9 ore de electives de la Graduate School of Business oferte. Cursul de doi ani al cursurilor are o secvență logică care progresează de la cursurile necesare de comunicare corporatistă și interculturală, contabilitate internațională, afaceri internaționale, finanțe internaționale, marketing internațional, drept comercial internațional și seminar în comerțul internațional cu cursuri în domenii majore de accent.


De ce aveți nevoie de o diplomă IMBA?

 • Pentru a vă pregăti pentru o carieră în afaceri internaționale cu pregătire avansată în domenii specifice, construită pe o înțelegere largă a mediului de afaceri internațional.
 • Pentru a obține înțelegere culturală cu experiență directă într-o țară sau regiune străină.
 • Pentru a vă oferi abilitățile în rezolvarea problemelor analitice, comunicarea orală, scrisă și relațiile interpersonale.
 • Pentru a crește salariul pe care îl primiți în activitatea dvs. curentă și pentru a mări potențialul de câștig în viitor. Învățământul postuniversitar duce la creșterea salariilor inițiale, titularii de masterat primind, în general, o primă între 10 și 20 de procente față de persoanele care au doar o diplomă de licență.
 • Pentru a crea căi de avansare în cadrul structurii organizaționale actuale.
 • Pentru a vă face mai comercială pentru viitorii angajatori de alegerea dvs.


Scop


Piața globală competitivă este în continuă schimbare, iar magnitudinea și viteza schimbărilor și implicațiile lor strategice pentru firme, indiferent de locație sau de productivitate / serviciu, este fără precedent. Impactul agregat al acestor schimbări și răspunsurile competitive ale întreprinderilor individuale asupra economiilor naționale și regionale sunt la fel de importante. Pentru a fi un manager global eficient, trebuie să fim echipați cu instrumentele necesare pentru provocările viitoare. Programul IMBA de la Graduate School of Business oferă o educație de ultimă oră la nivel internațional, care pregătește studenții pentru aceste provocări. Natura intensivă și aplicată a acestui program IMBA oferă cursuri de formare în mediul internațional prin utilizarea tehnicilor practice, a experienței străine și a altor instrumente importante care pot fi ușor utilizate de către studenți în pozițiile lor existente.


Goluri

 • Pregătiți persoane fizice pentru o carieră în administrarea afacerilor internaționale cu pregătire avansată în domenii specifice, concentrându-se pe relația dintre mediul de afaceri în medii globale și domestice.
 • Oferiți abilități practice și competențe tehnologice pentru a analiza și a comunica soluții alternative la problemele de afaceri care implică factori economici, financiari, sociali, legali, politici, globali și etici.
 • Încurajați elevii să expună credința, serviciul și conducerea creștină în procesul de luare a deciziilor în afaceri și rezolvarea problemelor.


OBIECTIVE


Master International de Administrare a Afacerilor Programul a fost dezvoltat pentru a îndeplini următoarele obiective:

 • Pregătiți indivizii cu o înțelegere a diferențelor de afaceri internaționale și culturale prin formare avansată și experiență directă într-o anumită țară sau regiune a lumii.
 • Oferiți indivizilor oportunitatea de a înțelege cultura cu experiență directă într-o anumită țară sau regiune a lumii.
 • Dezvoltați abilități practice pentru a răspunde provocărilor schimbării tehnologiei și a inovațiilor manageriale.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Godbold Graduate School of Business »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată