Administrarea de MBA Business

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Administrarea de MBA Business

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Cursul nostru excelent de MBA vă oferă o experiență cu adevărat schimbătoare de viață și o oportunitate excepțională de a vă realiza întregul potențial. Master of Business Administration (MBA) este cea mai râvnit și recunoscut la nivel internațional gradul postuniversitar de management din lume, și există un motiv bun de ce. Este recunoscut pe scară largă ca un pașaport pentru o carieră de management de succes, permițând managerilor cu rol funcționalist să preia o poziție mai înaltă și mai strategică și împuternicirea managerilor de rang înalt pentru a obține cunoștințele strategice aprofundate de care au nevoie pentru a urca și mai mult.

Livrată într-un mediu de învățare de clasă mondială, de academicieni și lideri de afaceri recunoscuți la nivel internațional, cursul integrează teoria și practica pentru a vă oferi experiențe practice, care să inspire predarea și o perspectivă internațională clară. Aici, la Nottingham Business School, suntem mândri că am dezvoltat un MBA inovativ și riguros, cu oportunități de personalizare a învățării în jurul ambițiilor dumneavoastră. Consolidați în mod semnificativ cunoștințele manageriale, capacitățile de conducere și înțelegerea afacerilor globale. În plus față de MBA full-time, oferim, de asemenea, trei specializați full-time MBA:

  • finanţa;
  • managementul lanțului de aprovizionare global sau
  • marketing digital

Cursurile noastre inovatoare, intensive, vă pregătesc pentru o gamă largă de provocări inerente gestionării organizațiilor, permițându-vă să vedeți interconectarea acțiunilor dvs. Indiferent de alegerea dvs., veți dobândi cunoștințele necesare pentru a lucra eficient la un nivel superior, de management strategic, care să permită organizațiilor să își atingă obiectivele.

Salutând studenți din întreaga lume

Reputația noastră remarcabilă înseamnă că atragem studenți din întreaga lume. Comunitatea noastră globală diversă și primitoare include studenți din peste 100 de țări. Nu numai acest lucru, dar veți dezvolta, de asemenea, abilități de management la nivel mondial și vă veți imbura într-o atmosferă multiculturală cu o comunitate dinamică de angajați din întreaga lume.

Mai mult decât o diplomă

Când veți absolvi, veți primi nu numai un MBA, ci și o calificare CMI Level 7 în Management și Leadership. Parteneriatul nostru cu instituția de management al carierei (CMI) înseamnă că vă veți bucura de calitatea de membru gratuit al studenților pe durata cursului și în primul an după absolvire.

Muncă Oportunitate de Plasament

Puteți alege să adăugați un loc de muncă pe un an, ceea ce face ca MBA-ul dvs. să devină un curs de doi ani. Este o modalitate excelentă de a vă pune în practică procesul de învățare și de a câștiga experiență în lumea reală care îmbunătățește cariera. Avem legături extinse cu parteneri corporativi care pot oferi destinații de plasare și vom colabora cu dvs. pentru a vă ajuta să găsiți oportunitatea potrivită.

În fiecare etapă, MBA-ul nostru este informat de nevoile comunității de afaceri globale, datorită 600+ conexiuni cu organizații progresive, proactive din întreaga lume. opiniile, expertiza și oportunitățile de plasare oferă tot ajutorul pentru a ne asigura că absolvenții noștri fac cariere excepționale în întreaga lume.

Cerințe de intrare

Regatul Unit

Veți avea nevoie de:

  • o primă diplomă (în mod normal 2,1) sau o calificare profesională sau academică echivalentă
  • o perioadă de experiență profesională care include responsabilități operaționale - minimum trei ani, de preferință cinci
  • două referințe academice sau profesionale.

În situații excepționale, solicitanții fără diplomă vor fi luați în considerare, dacă pot demonstra în declarația lor personală că au fost în funcții de conducere superioare, gestionând persoane și bugete, timp de mai mult de opt ani.

Internațional

Veți avea nevoie de:

  • o primă diplomă (în mod normal 2,1) sau o calificare profesională sau academică echivalentă
  • o perioadă de experiență profesională care include responsabilități operaționale - minimum trei ani, de preferință cinci
  • două referințe academice sau profesionale.

Cerințele de limba engleza:

IELTS 6.5 (cu un minim de 5,5 pentru fiecare abilitate) În circumstanțe excepționale, candidații fără un grad vor fi luați în considerare dacă pot demonstra în declarația personală că au fost într-o poziție de conducere superioară, gestionând persoane și bugete, pentru mai mult de opt ani.

Noi acceptăm calificări din școli, colegii și universități din întreaga lume pentru intrarea pe grade noastre postuniversitare. Dacă nu sunteți sigur cum se potrivește calificarea dumneavoastră internațională cerințele noastre de curs, vă rugăm să vizitați pagina noastră de calificări internaționale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
16,500 GBP
Taxele de curs pentru intrarea în 2018 nu sunt încă de acord.
Locations
Regatul Unit - Nottingham, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - Nottingham, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala