Read the Official Description

Shanghai Jiao Tong University College Antai de Economie și Management este larg recunoscut ca fiind unul dintre colegii Chinei de afaceri de conducere. 39th cotata printre programe de MBA la nivel mondial în 2016 de către Financial Times și Top3 în creștere salarială timp de trei ani consecutivi, Antai MBA este primul program de MBA în China , care urmează să fie acreditate triply de AACSB, equis și AMBA. Antai este situat în inima din Shanghai, China necontestat afaceri de capital, si este in mod constant pe locul printre școlile de afaceri de top din China.

Antai International MBA (IMBA) Prezentare generală a programului

Programul IMBA la ACEM este unic prin faptul ca oferă studenților o perspectivă globală, cu un accent chinezesc, utilizând profesori străini, programe de schimb și cursuri predate exclusiv în limba engleză. Programul nostru atrage solicitanții interne de top care învață alături de colegii internaționale și schimb de studenți. IMBA este ideal pentru candidații care doresc să înțeleagă MBA atât de Est și de Vest în afaceri standarde, un avantaj cheie ca lumea noastra devine tot mai mică și interconectate. Stimulează ACEM de multe conexiuni și de cooperare cu universități din întreaga lume, susținute de istorie de veacuri a SJTU, care pregătește absolvenții noștri IMBA pentru a satisface nevoile de globalizare economică atât cu experiență profesională solidă și teorii manageriale moderne.


IMBA este un full-time program de doi ani, cu primele trei semestre axate pe, studiu intensiv de gândit clasă, stagii sau programe de schimb de peste mări și al patrulea semestru de disertație.

Programul IMBA adoptă standardele internaționale în multe privințe: Cursuri și manuale, metode de predare, și de selecție facultate, cu internaționalizarea fiind elementul cheie al programului nostru prin cursuri internationale, cu toate prelegeri livrate în limba engleză, accent internațional pe ambele corporatii interne chineze și multinaționale " studii de caz, facultate internaționale cu profesori de la diferite universități de renume mondial și corporații multinaționale, cursuri internaționale cu mai mult de 1/3 din populația de student fiind studenții internaționali, și oportunități internaționale cu programe de schimb sponsorizate de zeci de universități din afara Chinei. SJTU lui ACEM IMBA lărgește fundații de afaceri și pregătește absolvenți pentru succesul în secolul 21.

Obiectivele programului IMBA


- Înzestrarea elevilor cu cunoștințe teoretice și practice pentru a răspunde cerințelor celor două companii naționale și internaționale

- Dezvoltarea competențelor profesionale și personale ale studenților de a gestiona strategic și cu succes într-un mediu în continuă schimbare


- Cultiva pe elevi să devină talente de conducere și manageri profesioniști, cu o viziune economică internațională

Burse de studiu

Performanță Bazat Bursa:

Full, jumătate, și burse parțiale sunt oferite la aproape 20% din studenți MBA, bazat pe performanțele academice și participarea programului.


Burse Corporate:

Există un număr limitat de burse acordate studenților în funcție de aplicarea lor, inclusiv experiență de lucru, rezultatele testelor, și înregistrările de licență.


GMAT Bursa:

Candidații cu scoruri GMAT de 730 sau mai mare sunt acordate 50% școlarizare bursă

Zeci de 680-729 sunt acordate 25% școlarizare bursă

Zeci de 630-679 sunt acordate RMB 20.000 de burse

Admitere & aplicare

Diplomă de licență și experiență de muncă

O diplomă de licență acreditate, plus 2 ani de experiență de lucru full-time.

TOEFL / IELTS

  • TOEFL: 90 (bazate pe internet);
  • sau IELTS: 6,0;
  • sau Bachelor of English
  • sau primite o diplomă de licență într-un program de predare engleză

GMAT

  • Pentru solicitanții internaționale nu există nicio cerință scor prag, deși solicitanții cu scoruri de peste 580 sunt date preferință.
  • Codul GMAT pentru programul IMBA este 6QS-5C-55.

Transcriere sau înregistrare Academic

Este nevoie de transcriere oficială purtând ștampila universitate sau sigiliu pentru aplicare.

Istoria Angajărilor

Listă de istorie completă și part-time ocuparea forței de muncă este necesară pentru aplicarea. Descrierea completa a istoriei de muncă trecut, inclusiv responsabilitățile de bază, cele mai multe provocări și realizări importante se recomandă.

Resume / CV

CV actualizat cel mai necesar pentru aplicarea

Scrisori de referință

2 scrisori de referință necesare la autoritățile de supraveghere curente sau profesori

eseuri

500 cuvânt eseu scris în limba engleză

interviuri

Interviuri individuale de invitatie numai

Taxa de admitere

Taxă nerambursabilă de RMB 800 sau US $ 130 de

aplicatie online

http://mba.sjtu.edu.cn/mba/en/login.html

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
248,000 CNY
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date