1

International Mini MBA (online)

Lăsați profesorul Steen Hildebrandt să vă ghideze prin disciplinele MBA
Profesorul Steen Hildebrandt este probabil cel mai renumit nume al Danemarcei când vine vorba de management. Prin urmare, nu este o coincidență faptul că a fost el pe care l-am solicitat să-l proiectăm pentru Aros Mini MBA .

Hildebrandt a pus blocurile, a selectat conținutul principal și a ales câțiva dintre instructorii cei mai competenți. Împreună, am conceput un proces ambițios de învățare, care vă oferă atât cunoștințe profesionale și practice despre management și asigură dezvoltarea personală a dvs. ca lider.

Ce este un Mini MBA?
Un Mini-MBA este o șansă pentru tine de a-ți lărgi perspectiva ca un lider în care vei fi introdus la disciplinele MBA clasice.

Am colaborat cu unul dintre principalii gânditori în management, profesorul Steen Hildebrandt. Pentru că atunci când vine vorba de cerințele unui MBA, știe totul. El a asigurat includerea principiilor MBA tradiționale în Mini MBA . Prin urmare, putem spune cu mândrie că Aros Mini MBA posedă un nivel profesional, demn de numele MBA.

Veți deveni membru al Clubului exclusiv de management Aros
În calitate de participant la Aros Mini MBA , veți obține un membru exclusiv în Aros Management Club unde, după ce programul dvs. Mini MBA va fi actualizat periodic cu privire la problemele actuale și subiecte. La Aros Management Club veți avea acces gratuit la cursuri și cursuri de masterat cu lideri de afaceri și experți de top. Veți primi invitații la aranjamentele de management exclusiv cu aceleași minți. Și veți avea ocazia amplă de a vă conecta cu ceilalți membri. De asemenea, oferim Mini MBA în Germania (Deutschland) .

Beneficiile unui Aros Mini MBA

  1. Veți stabili o bază solidă practică și teoretică pentru abilitățile de conducere pe care le puteți continua să reveniți și să le folosiți pe tot parcursul carierei.
  2. Numai cu Aros Mini MBA veți participa la un examen oral și veți primi feedback personal. Veți fi examinat de unul dintre cadrele didactice foarte competente ale programului și de managerul de formare Aros Business Academy .
  3. Ne asigurăm că veți fi actualizat în permanență cu cele mai recente cunoștințe în management. Din cauza apartenenței la Aros Management Club, veți primi acces gratuit la cursuri și cursuri de masterat cu lideri de afaceri și experți de top, după încheierea programului.
Program predat în:
Engleză
Danez
Aros Business Academy

Vezi 1 mai multe cursuri de la Aros Business Academy »

Ultima actualizare March 11, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 6 luni
Part time
Price
2,200 USD

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"