BBA-mba program integrat grad dublu

Generalități

Programul de descriere

General

a) Universitatea KL operează în modelul semestru. b) premii universitare Bachelor of Business Administration și de Bachelor of Hotel Management pentru cadrul programului de studii postuniversitare. c) regulamentele academice sunt aprobate de către Consiliul Academic.

Calendarul academic

a) Fiecare an academic este împărțit în două semestre adică, Semestrul I și semestrul II. b) Universitatea poate oferi, de asemenea, cursuri în timpul verii se face referire ca Semestrul de vară. c) Consiliul Academic aprobă programul de activități academice pentru un an universitar, inclusiv datele de înregistrare, teste de clasă și examene cuprinzătoare, etc. care se menționează în calendarul academic al anului. d) În mod normal, un semestru este format din 90 de zile de instruire.

Înregistrare

a) Un student (nou admis sau pe role) trebuie să se înregistreze pentru un curs în ziua înregistrării pentru fiecare semestru. Elevii nu reușesc să se înregistreze pentru cursul nu va fi permis să participe la cursuri. Este responsabilitatea fiecărui student să se înregistreze pentru semestrul. b) In mod normal, nici o înregistrare tardivă este permisă. Cu toate acestea, luând în considerare orice motiv imperativ, un student poate fi permisă pentru înregistrare tardivă (în termen de o săptămână de la începerea semestrului), cu aprobarea prealabilă. În astfel de cazuri, înregistrare tardivă poate fi făcută până la șapte zile, cu plata amenzii cerut de Rs.500. Elevii vor fi autorizați să se înregistreze numai în cazul în care acestea au: (i) Șters toate taxele, taxele restante ale Universității și / sau Camin semestrelor anterioare, (ii) a plătit toate taxele prevăzute pentru semestrul în curs, și (iii) nu a fost debarred de la înregistrarea pentru o perioadă determinată de la disciplinară sau orice alt motiv. d) Universitatea are dreptul de a refuza înregistrarea în cazul în care un student nu se întoarce în ziua înregistrării. e) In mod normal, un student nu are voie să se retragă de la cursuri obligatorii prevăzute de Universitate. f) Universitatea își rezervă dreptul de a anula înregistrarea unui student de la un curs sau semestru sau Debar de gradul pe motive disciplinare.

Ultima actualizare Apr. 2016

Despre facultate

Vision To be a globally renowned university. Mission : To impart quality higher education and to undertake research and extension with emphasis on application and innovation that cater to the emerging ... Citeste mai mult

Vision To be a globally renowned university. Mission : To impart quality higher education and to undertake research and extension with emphasis on application and innovation that cater to the emerging societal needs through all-round development of students of all sections enabling them to be globally competitive and socially responsible citizens with intrinsic values. Citește mai puţin