Babson Full-Time MBA

Generalități

Programul de descriere

La o privire

 • Durată: Opțiuni de 12 și 21 de luni

 • Test opțional

 • Visa-eligibile

 • Experiență medie de lucru: 5 ani

 • Salariul mediu MBA cu normă întreagă de 148.155 dolari, la trei ani de absolvire, conform clasamentului MBA din Financial Times ' 2020

 • Nr. 1 MBA pentru antreprenoriat pentru mai mult de 25 de ani, conform clasamentului US News & World Report

Stăpânește lumea în schimbare a afacerilor

Lumea este imprevizibilă. Liderii antreprenori rezistenți sunt necesari acum mai mult ca oricând. O diplomă Babson vă oferă instrumente practice, practice, pentru a lua măsuri și a rezolva provocări dificile. Inima MBA a lui Babson este învățarea experiențială din lumea reală, care te învață cum să echilibrezi experimentarea și analiza pentru a rezolva probleme complexe. Pune-ți educația în acțiune în timpul proiectelor de consultanță în clasă și stagii de vară, unde vei fi pregătit în mod unic pentru a avea un impact în lumea afacerilor încă din prima zi.

Ca student cu normă întreagă, veți fi cufundat într-un mediu în care profesorii dvs. sunt experți în domeniile lor și în care colegii internaționali adaugă perspective globale la fiecare discuție. Unii vor să înceapă o nouă acțiune. Alții vor să schimbe cariera în întregime. Indiferent de calea pe care o parcurgi, Babson oferă o comunitate globală de sprijin, care pregătește studenții MBA pentru succes. Redefiniți-vă cariera și descoperiți cum să prosperați într-un peisaj de afaceri internațional în schimbare.

 • Un MBA: accesați aceleași cursuri, oportunități de învățare experiențială, trasee de intensitate și centre academice, indiferent dacă alegeți formatul de un an sau doi ani.

 • Personalizați-vă educația: Două treimi din cursurile dvs. sunt electives și subiecte speciale pe care alegeți să le aliniați obiectivelor și ambițiilor de carieră.

 • Concentrații desemnate STEM: Șapte concentrații unice de MBA vă oferă șansa de a vă specializa. Două concentrații, Finanțare cantitativă și Business Analytics și Machine Learning, sunt desemnate STEM.

 • Cohorte tricotate: Luați cursurile de bază cu cohorta dvs., permițându-vă și colegilor de clasă să formeze legături puternice, de-a lungul vieții.

 • Alăturați-vă mai mult de 43.000 de absolvenți din 125 de țări care alcătuiesc rețeaua de absolvenți Babson.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Babson College, the No. 1 school for Entrepreneurship for 27 years according to U.S. News & World Report, educates entrepreneurial leaders who create great economic and social value everywhere. We ... Citeste mai mult

Babson College, the No. 1 school for Entrepreneurship for 27 years according to U.S. News & World Report, educates entrepreneurial leaders who create great economic and social value everywhere. We offer a wide range of graduate business programs, both full-time and part-time options. Regardless of the program, you will discover an education built on action and a community filled with dynamic entrepreneurial leaders. Citește mai puţin
Wellesley , Boston , Miami + 2 Mai mult Mai Puțin