Babson MBA pentru profesioniștii de lucru

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

La o privire

  • Durata: ritmul de sine

  • GMAT / GRE nu este necesar

  • Experiență medie de lucru: 5-10 ani

  • Salariu inițial 2018 absolvenți: 167.386 dolari

  • Nr. 1 MBA pentru antreprenoriat, Revista Princeton, revista Antreprenor și Știri din SUA și Raport Mondial

Construit pentru programul dvs. ocupat

Opțiunile de MBA ale lui Babson cu jumătate de normă sunt concepute în spiritul echilibrului dumneavoastră de muncă / viață. Construiți mentalitatea antreprenorială, abilitățile manageriale strategice și rețeaua globală de care aveți nevoie pentru a avansa profesional.

Indiferent dacă doriți să avansați în cariera dvs. actuală sau să vă orientați către una nouă, cursurile noastre de absolvire bazate pe acțiune reprezintă o investiție inteligentă într-o lume de afaceri în evoluție. Abordați proiecte de consultanță din lumea reală, provocări de antreprenoriat și inovare și învățare experiențială prin MBA.

Alege cursuri care se aliniază obiectivelor tale de carieră sau îți vor permite să explorezi subiecte noi. Studenții MBA cu fracțiune de normă pot urma cursuri în toate formatele: cursuri de zi sau de seară în persoană, amestecate / hibride, complet online, intensive de weekend sau chiar elective în străinătate.

  • Flexibilitate maximă: Cursurile sunt oferite într-o serie de formate part-time. Există libertatea de a le schimba pentru a se potrivi cu reperele vieții și pentru a înainta sau încetini programul pentru a face ca MBA să se potrivească stilului tău de viață.

  • Un MBA: studenții MBA cu fracțiune de timp au acces la aceleași cursuri, membri ai facultății, oportunități de învățare experiențială, trasee de intensitate și centre academice, așa cum fac studenții cu normă întreagă.

  • Dezvoltați-vă rețeaua: prin opțiunile și cluburile dvs., cunoașteți studenți diferiți din diferite programe și intrați în cei peste 43.000 de absolvenți din 125 de țări din întreaga lume care alcătuiesc rețeaua de absolvenți Babson.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Babson College, the No. 1 school for Entrepreneurship for 27 years according to U.S. News & World Report, educates entrepreneurial leaders who create great economic and social value everywhere. We ... Citeste mai mult

Babson College, the No. 1 school for Entrepreneurship for 27 years according to U.S. News & World Report, educates entrepreneurial leaders who create great economic and social value everywhere. We offer a wide range of graduate business programs, both full-time and part-time options. Regardless of the program, you will discover an education built on action and a community filled with dynamic entrepreneurial leaders. Citește mai puţin
Wellesley , Boston , Miami + 2 Mai mult Mai Puțin