Babson MBA pentru profesioniștii de lucru

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

La o privire

  • Durată: Opțiuni de 21 de luni și de auto-ritm
  • Excluderea GMAT / GRE
  • Experiență medie de lucru: 5-10 ani
  • Salariu inițial 2018 absolvenți: 167.386 dolari
  • Nr. 1 MBA pentru spirit antreprenorial, revista Princeton, revista Entrepreneur și US News

Opțiunile de MBA ale lui Babson cu jumătate de normă sunt concepute în spiritul echilibrului dumneavoastră de muncă / viață. Construiți mentalitatea antreprenorială, abilitățile manageriale strategice și rețeaua globală de care aveți nevoie pentru a avansa profesional.

Indiferent dacă sunteți în căutarea de a avansa în cariera dvs. actuală sau pivot la o nouă, cursurile noastre de curs bazate pe acțiune sunt o investiție inteligentă într-o lume de afaceri în plină dezvoltare. Combaterea proiectelor de consultanță în lumea reală, a provocărilor antreprenoriale și de inovare și a învățării experiențiale pe tot parcursul MBA.

Alegeți electives care se aliniază cu obiectivele carierei dvs. sau vă permit să explorați subiecte noi. Part-time studenților MBA pot lua electives în toate formatele: în persoană cursuri de zi sau de seară, amestecat / hibrid, complet on-line, intensive week-end, sau chiar electives în străinătate.

  • Un MBA: Part-time MBA studenții au acces la aceleași cursuri, membri ai facultăților, oportunități de învățare experiențială, piste de intensitate, și centre academice ca și studenții cu normă întreagă.
  • Flexibilitate maximă: elevii de seară pot beneficia de avantajele de auto-pacing, completând cursuri de bază de la 6:30 la 9:30 pm la fața locului în Wellesley sau Boston, în orice ordine aleg.
  • Cohorta tricotata: studentii Blended Learning inregistreaza cursuri de baza online in regim de blocare cu cohorta lor, calatoresc la Wellesley aproximativ la fiecare sapte saptamani pentru sesiuni de clasa fata-in-fata.
  • Dezvoltați-vă rețeaua: prin electives și cluburi, cunoașteți diverși studenți din diferite programe și accesați cei 41.000 de absolvenți din 119 țări din întreaga lume care alcătuiesc rețeaua de absolvenți Babson.
Ultima actualizare Februarie 2019

Despre facultate

Babson is the educator, convener and thought leader for Entrepreneurship of All Kinds. An independent, not-for-profit institution, Babson is accredited by the Association to Advance Collegiate Schools ... Citeste mai mult

Babson is the educator, convener and thought leader for Entrepreneurship of All Kinds. An independent, not-for-profit institution, Babson is accredited by the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), the New England Commission of Higher Education (NECHE), and the European Quality Improvement System (EQUIS). Each academic year, more than 2,100 undergraduate and 900 graduate students attend Babson, representing more than 80 countries. Citește mai puţin
Wellesley , Boston , San Francisco , Miami + 3 Mai mult Mai Puțin