Bentley MBA de doi ani

Bentley University - McCallum Graduate School of Business

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bentley MBA de doi ani

Bentley University - McCallum Graduate School of Business

Pregătiți-vă astăzi pentru slujbe de mâine cu Bentley Graduate Business School de doi ani, full-time program de MBA . Obțineți abilitățile de afaceri necesare în economia dinamică din ziua de astăzi, împreună cu sprijinul acordat de centrul nostru de carieră la nivel național, pentru a vă accelera cariera. Alegeți din cele opt concentrații pentru a vă personaliza gradul cu abilitățile specializate pe care le caută cei mai buni angajatori de astăzi.

Candidații variază de la absolvenți recenți la colegiu la cei cu 7 ani sau mai mulți ani de muncă profesională. Programul oferă o bază solidă în domeniile majore de afaceri, pe care elevii pot construi prin cursuri avansate și concentrații.

Liderii de afaceri de astăzi au nevoie atât de amploare, cât și de profunzime. Cursurile opționale din programul de MBA al Bentley vă permit să urmăriți o specialitate care aduce valoare unui viitor angajator.

Puteți personaliza gradul dvs. alegând din opt concentrații:

  • Contabilitate
  • Analiza afacerilor
  • Economia piețelor financiare
  • Finanţa
  • Sisteme și tehnologii informaționale
  • Legea și impozitarea
  • Leadership (denumit anterior Management)
  • Marketing
Top 200 MBA Programs

Dual Degrees

Elevii din programul MBA își pot combina gradul cu unul dintre cele șase oferte Master of Science în Bentley. Integrarea abilităților generale de afaceri dobândite prin MBA cu expertiza concentrată a unei diplome MS oferă un set distinctiv de calificări pentru căutarea dvs. de locuri de muncă.

Creditele de la patru cursuri se aplică ambelor grade, astfel încât să puteți câștiga acreditarea valoroasă suplimentară prin completarea a șase cursuri suplimentare. Taxele de școlarizare pentru programul MBA nu include cursuri de Master of Science; acestea sunt percepute la cursul regulat per-curs.

Profilul studenților

Programul MBA (full-time, doi ani) este conceput pentru persoanele care doresc să-și lanseze cariera cu un certificat adăugat de valoare înaltă pentru potențialii angajatori.

Absolvenții intră pe piața competitivă cu cunoștințe tehnice dornice de discipline de afaceri. La fel de important, programul oferă o bază solidă în leadership, în valori, conștientizare culturală, responsabilitate socială corporativă, creativitate și inovare - calități esențiale pentru managerii într-o economie globală.

Rezultatele carierei

Pe măsură ce construiți abilități și expertiză în sala de clasă și dincolo de ea, echipa Graduate Career Services va lucra împreună cu dvs. pentru a evidenția realizările pe care le aveți în CV-ul dvs. și în interviurile cu potențialii angajatori. Programul MBA va deveni un traseu pentru următorul pas în cariera ta.

Absolvenții recenți au ocupat poziții în sectoare precum publicitatea, consultanța, produsele de consum, serviciile financiare, tehnologia, precum și sectoarele guvernamentale și nonprofit. În ultimii ani, 78% din clasa de absolvire a fost angajat în termen de trei luni de la absolvire.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Waltham, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Waltham, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala