Berlin MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Cu aproximativ 11.000 de studenți, Școala de Economie și Drept din Berlin este unul dintre cele mai mari centre de formare academică pentru managementul junior din Germania. Impresionează cu o relevanță practică puternică, standarde de înaltă calitate și o orientare internațională puternică. Începând cu anul 1992, Școala de Economie și Drept din Berlin, împreună cu universitățile partenere din Marea Britanie, au început formarea directorilor la nivel internațional. Ea a fost unul dintre primii furnizori de MBA din Germania.

MBA Berlin, cu diferitele sale oportunități de specializare, pregătește atât profesional cât și personal pentru sarcini de management în practica corporatistă internațională, extinde oportunitățile de carieră și astfel permite urmărirea consecventă a obiectivelor individuale de carieră. MBA Berlin, care a primit sigiliul aprobării de către agenția internațională de acreditare AMBA (Asociația de MBA), poate fi studiat atât cu normă întreagă (15 luni), cât și cu jumătate de normă (24 de luni) .


Berlin Full-Time MBA cu următoarele opțiuni de specializare, de ex

 • Afaceri în Asia: vizită de studiu în Hong Kong
 • Fac afaceri în Statele Unite: vizită de studiu în SUA
 • Antreprenoriat și inovare
 • Conducerea digitală a afacerilor
 • Finanțe și fuziuni internaționale
 • Marketing internațional
 • Consultanță și Managementul Lanțului de Aprovizionare


Berlin Part-Time MBA cu următoarele opțiuni de specializare, de ex

 • Cross-Cultural Immersion: vizită de studiu în Marea Britanie
 • Managementul internațional
 • Antreprenoriat și inovare
 • Managementul și schimbarea transformării
 • Conducerea digitală a afacerilor
 • Finanțe și fuziuni internaționale

BPS students in classBerlin Professional School (foto: Katy Otto, 2017)


Cooperarea internațională

HWR Berlin colaborează cu peste 160 de universități internaționale din întreaga lume. MBA-urile din Berlin includ parteneriate cu Universitatea din Hertfordshire, Școala de Afaceri Barton de la Universitatea de Stat din Wichita, Universitatea de Stat din San Diego, Universitatea Baptistă din Hong Kong și Universitatea WSB din Poznan, Polonia. Aceste cooperări se desfășoară prin programe de schimb intensiv. Studenții MBA nu numai că au ocazia să cunoască personal universitățile partenere, ci și să dobândească experiență interculturală și cunoștințe practice pe piețele internaționale prin proiecte comune cu studenții locali și vizite la fața locului.

Solicitanții pentru MBA Berlin trebuie să aibă o diplomă universitară, cel puțin trei ani de experiență profesională și o foarte bună cunoaștere a limbii engleze. Programul începe întotdeauna semestrul de iarnă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Berlin School of Economics and Law (HWR Berlin) is one of the largest Universities of Applied Sciences in Germany offering courses in private and public sector business administration and economic ... Citeste mai mult

The Berlin School of Economics and Law (HWR Berlin) is one of the largest Universities of Applied Sciences in Germany offering courses in private and public sector business administration and economics. HWR Berlin has long established a profile as a leading business school that emphasises the link between management theory and practice. The Berlin Professional School at HWR Berlin offers advanced training programmes in management. Citește mai puţin

Acreditări