Business Analytics, MBA

Generalități

Programul de descriere

Luați decizii mai bune și dezvoltați strategii câștigătoare

Organizațiile au nevoie de persoane care să poată înțelege și utiliza datele pentru a lua decizii în cunoștință de cauză. Programul Master of Business Administration - Business Analytics aduce știința aplicată a datelor, științele sociale și știința managerială împreună pentru a ajuta profesioniștii să utilizeze datele pentru a planifica strategic și a lua decizii care oferă organizației lor un avantaj competitiv. Profesioniștii în analiza afacerilor, strategii de date și managerii de proiect care lucrează în logistică, asistență medicală, operațiuni, finanțe, audit și multe altele își pot spori cunoștințele și abilitățile prin acest program unic.

Masterul în administrarea afacerilor din Indiana Tech - Programul de analiză a afacerilor este construit în jurul rezultatelor de învățare de bază ale certificării Certified Analytics Professional (CAP). Subiectele includ analize acționabile, construirea modelelor, încadrarea problemelor și comunicarea datelor.

Rezultatele învățării elevilor

După finalizarea Master of Business Administration - Business Analytics, veți putea:

Demonstrați cunoștințe avansate în domeniile funcționale ale afacerii

Analizați și identificați oportunitățile și amenințările externe și propuneți soluții strategice

Demonstrați abilități complexe de rezolvare a problemelor

Studiați și structurați datele în moduri care sunt aplicabile oricărei industrii

Comunicați informații despre date către un public larg

Adăugați valoare datelor într-un mod care influențează și încurajează eficacitatea organizațională

Funcționează ca lider de echipă cu abilități interpersonale puternice

Cariere în acest grad

Mai jos sunt posibile oportunități de carieră disponibile absolvenților cu un masterat în administrarea afacerilor, cu o concentrare în analiza afacerilor. În plus, veți găsi statistici naționale pentru salariile medii anuale și creșterea preconizată a locurilor de muncă, așa cum sunt identificate de statisticile BLS.gov. Salariile pot varia în funcție de piața în care locuiți și de experiența anterioară pe care o aduceți în funcție.

Războinici la locul de muncă

Absolvenții Indiana Tech lucrează la companii mari precum:

 • Zimmer Biomet
 • Lincoln Financial Group
 • Parkview Health
 • Samtec
 • Wabash National Corporation
 • Grupul MedPro
 • Eli Lilly and Company
 • 3Rivers Federal Credit Union
 • Motoare generale
 • Dow Chemical
 • Măr
 • Georgia-Pacific
Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Indiana Tech was founded as a small engineering college for men in 1930. It has transformed over the years into a comprehensive university with a wide range of academic programs for men and women of a ... Citeste mai mult

Indiana Tech was founded as a small engineering college for men in 1930. It has transformed over the years into a comprehensive university with a wide range of academic programs for men and women of all ages. The original building in Fort Wayne was outgrown long ago, and classes are now offered at campuses throughout Indiana and Kentucky with additional worldwide attendance through online programs. What follows are highlights and milestones for each decade. Citește mai puţin