Citește Descrierea Oficială

Călătoria de 18 luni la CEIBS este o experiență de viață în schimbare, nu numai din cauza cunostintelor pe care va câștiga, dar din cauza prieteniile pe tot parcursul vieții pe care le va cultiva. Învățarea nu va fi limitată la clasă, dar va fi, de asemenea, dobândite din experiența de muncă bogată și contextul în care colegii tai vor aduce cu ei. Vei studia și de a trăi într-un mediu cu adevărat global și stimulând în același timp câștigă o înțelegere profundă a practicilor de cultură și de afaceri din China.

Corpului studențesc CEIBS este alcătuit dintr-un grup de restante de persoane din peste 20 de țări - grupul cel mai divers de orice școală de afaceri în China continentală. In fiecare an, procesul nostru de selecție riguroasă încurajează formarea unei "comunități", format din persoane de excepție, atât în ​​ceea ce privește cariera lor, precum și realizările lor personale. Studenții noștri nu sunt numai inteligente și ambițioase, dar sunt, de asemenea, dotate cu valorile și abilitățile de moale, care îi vor ajuta să excela și să se multiplice în mediul provocator de MBA. La CEIBS, noi credem etică puternică și respect față de ceilalți sunt la fel de importante ca conștiinciozitate și realizare.

Structura programului

Într-un mediu global și în continuă schimbare, liderii de afaceri trebuie să fie echipate cu abilități extrem de largi. Acestea trebuie să fie în măsură să adopte ambele perspective globale și locale, capabile de a face cu o complexitate și de schimbare, și calificați la lider de inovare. Acestea trebuie să fie în măsură să comunice eficient cu diverse părți interesate, în scopul de a genera o viziune comună și entuziasmul pentru activitățile firmelor lor. Prin livrarea de formare solidă de afaceri și încurajarea gândirii independente, colaborarea în echipă și comunicarea deschisă, CEIBS oferă absolvenților săi cu instrumentele esențiale pentru succesul în multe căi de carieră.

program full-time 67-credit este format din cursuri obligatorii în valoare totală de 49 de credite și cursuri opționale în valoare totală de 18 credite. Acesta este conceput pentru a stabili o bază solidă a fundamentelor de management oferind în același timp flexibilitatea programelor adaptate pentru a se potrivi intereselor individuale și ambițiile de carieră. Elevii pot alege să se concentreze pe managementul general al afacerii sau selectați una dintre cele trei concentrații în finanțe, marketing sau spirit antreprenorial. În plus, elevii au posibilitatea de a lua parte la impresionant program de schimb internațional al școlii cu top-tier scoli de afaceri din lume, și / sau pentru a acumula experiență în timpul unui stagiu de vara.

  • Cross-funcțională Integrare Curriculum

Cele mai dificile probleme de afaceri tăiat în funcție de liniile funcționale de responsabilitate. Pentru a le rezolva, managerii trebuie să fie competente într-o analiză trans-disciplinare, generarea de soluții și de comunicare. Noul curriculum CEIBS cuprinde mai multe module de integrare aplicate pe care le cer elevilor să rezolve și sistematic problemele novator practice de afaceri folosind cunoștințele și abilitățile care le-am dobândit în cursuri de afaceri anterioare. Modulele sunt răspândite în întreaga programă de MBA pentru a consolida și de a construi pe fiecare etapă de învățare.

  • China Focus

Una dintre caracteristicile cele mai importante CEIBS "este clar sa se concentreze China, capsulate în declarația noastră de poziționare:" China Adancimea, Global Latime ". CEIBS învață cele mai avansate teorii de afaceri internaționale, în timp ce atașați o mare importanță pentru aplicarea practică a acestor competențe în China. Competență de bază în limba chineză este obligatorie pentru studenții străini, în scopul de a îmbunătăți lor de comercializare în economie în creștere în mod dramatic Chinei. Cei care nu vorbesc chineza, atunci când cererea de admitere se va cere să participe la o pre-curs de limba chineză, în vara, înainte de a începe cursuri de MBA. cursuri obligatorii, cum ar fi "China HR", să se asigure că absolvenții CEIBS sunt echipate să se ocupe de acest aspect cel mai dificil de a gestiona pe piața chineză. "China, în cadrul lumii" pune accentul pe probleme economice importante, politice, culturale și comerciale care au impact asupra celor care fac afaceri în și cu China. În plus, școala alocă resurse importante pentru organizarea "China Discovery Week", în fiecare an - o serie de curs intensiv, care își propune să aprofundeze înțelegerea elevilor a mediului de afaceri din China și oferă o oportunitate de a analiza perspective asupra istoriei Chinei, relațiile internaționale și dezvoltarea economică.

  • Flexibilitate și alegere

CEIBS 'actualul curriculum MBA vă oferă flexibilitatea de a adapta personal de-al doilea an de studii. În toamna anului doi, puteți alege să meargă pe schimbul internațional sau stați la CEIBS pentru a studia cu un număr mare de studenți de intrare din școlile din lume de afaceri de top. De asemenea, aveți opțiunea de a finaliza gradul în 18 luni sau prelungi-l la 20 de luni, pentru a ambala în mai multe opțiuni de studiu. Există, de asemenea, o opțiune de un an disponibil.

NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE

Taxa de scolarizare Taxa de școlarizare pentru 18 luni Programul de MBA pentru clasa MBA2018 este RMB 395.000.

Pentru solicitanții admiși, în termen de 3-6 săptămâni după scrisoarea oficială oferta este eliberată este necesar un depozit pentru a confirma acceptarea ofertei de admitere. Depozitul va fi considerat ca o parte din taxa de școlarizare.

Elevii care au primit cu succes împrumuturi pentru studenți sunt obligați să plătească, în momentul înregistrării, partea din școlarizare care nu sunt acoperite de împrumut. Studenții fără student de împrumut sunt obligați să plătească 70% din întreaga taxa de școlarizare la înregistrare și restul de 30% ar trebui să fie plătit nu mai târziu de 1 săptămână înainte de sfârșitul mandatului 4

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la China Europe International Business School (CEIBS) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
18 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date