Cambridge MBA este o experiență de învățare unică, de un an, care combină rigurozitatea academică cu accentul pe învățarea experiențială, bazată pe echipă.

Diferența Cambridge

Cambridge Judge Business School este încorporată în mediul și cultura Universității din Cambridge, iar MBA-urile se bucură de calitatea de membru al uneia dintre cele 31 de colegii Cambridge. Acest lucru adaugă o dimensiune suplimentară MBA, extinderea rețelelor și oportunităților de învățare și lansarea absolvenților noștri într-o rețea globală de absolvenți de 200.000. În cadrul acestei rețele globale, vom crea o experiență de învățare personalizată, personalizată, în timpul MBA, cu o dimensiune de clasă optimizată pentru discuții pline de viață și un stil de predare la înălțime.

Proiectul nostru global de consultanță este un punct culminant al MBA, trimițând grupuri mici de studenți pentru a consulta companiile clientului oriunde în lume. Aceasta nu este doar o vizită în companie sau un studiu de caz, ci un proiect live cu rezultate reale cerute de client.

Creativitatea și inovația se află în centrul abordării noastre, punând accentul pe hub-ul de pornire din apropiere, "Silicon Fen" și activitățile Centrului pentru Antreprenoriat de la CJBS.

Cine ar trebui să se aplice?

Recrutăm în jur de 200 de elevi în fiecare an , fiecare cu o experiență de muncă de cel puțin trei ani. Vrem oameni care sunt inteligenți, curioși și energici și dornici să contribuie la comunitatea noastră, precum și să realizeze lucruri bune pentru ei înșiși.

116105_JudgeMBAMarketingHigh-129.jpg

MBA curriculum

Curriculum-ul nostru are patru faze distincte, aranjate pe patru termeni. Acesta este conceput pentru a urma un „micro la macro“ Pathway , și vă dota pentru a face un impact la nivel organizațional, și să conducă echipe la scară globală.

MBA este predată printr-un amestec de ateliere, seminarii, prelegeri, lucrări de grupuri mici, discuții de grup, prezentări și învățare experiențială.

Progresul în mod logic printr - un „micro la macro“ Pathway , începând cu disciplinele fundamentale de afaceri și team building, prin intermediul la echipa abilități de conducere, și impactul organizațional.

Concepeți-vă MBA prin "Concentrații", activități pe Termen de vară, plus activitățile conduse de studenți și elementele legate de sectorul sectorului din Programul de dezvoltare a carierei.

Curriculum-ul academic

  • Termenul Michaelmas (octombrie-decembrie)
  • Termen lung (ianuarie-martie)
  • Perioada de Paște: (aprilie-iunie)
  • Termen de vară: (iunie-septembrie)

Cerințe de aplicare

Admiterea pentru clasa 2020/21 se va deschide la jumătatea lunii iulie 2019.

Trebuie să aveți o diplomă de licență de 2: 1 sau mai mare (sau echivalentă) de la o universitate recunoscută.

Experiență de muncă

Trebuie să aveți o experiență de muncă de cel puțin trei ani până la începutul aportului pentru care solicitați. Media curentă a claselor este de șase ani de experiență de lucru.

Un scor GMAT / GRE

Trebuie să luați fie GMAT sau GRE pentru a aplica la Cambridge. Nu solicităm un anumit interval de scoruri, dar scorul nostru mediu GMAT este c.696. Codul instituției GMAT este WF1-T3-68.

O referinta

Veți avea nevoie de o referință de la un supraveghetor. Nu putem accepta o referință academică sau o referință de la o rudă. Decideți cine doriți să fie și întrebați-i acum. Aplicațiile sunt adesea ridicate din cauza lipsei de trimiteri. O cerere de referință automată va fi trimisă arbitrului după ce ați introdus detaliile de contact în sistemul nostru online de aplicații.

Abilitatea de a vă finanța MBA

Trebuie să vă gândiți acum cu atenție la modul în care intenționați să vă finanțezi MBA - nu așteptați mai târziu. Consultați paginile noastre de finanțare pentru mai multe informații.

O viza

Dacă sunteți cetățean din afara UE, va trebui să aplicați o viză pentru studenți pentru a studia în Marea Britanie. Trebuie să vă referiți la vizele din Regatul Unit

Formularul de cerere completat

Toate cererile trebuie trimise prin sistemul nostru de aplicații online. Candidații trebuie să depună cererea până la ora 23:59 GMT în ziua alegerii termenului ales.

Întrebări de eșantion privind abilitățile de formare în limba engleză

Sunteți obligat să demonstrați competența în limba engleză pentru a aplica pentru MBA Cambridge. Pentru a demonstra acest lucru, limba engleză trebuie să fie limba dvs. maternă sau trebuie să aveți un scor TOEFL de cel puțin 110 sau un scor IELTS de cel puțin 7,5. Mai multe detalii pot fi găsite în Politica noastră de limbă engleză.

116104_JudgeMBAMarketingHigh-20.jpg

burse de studiu

Există o serie de burse disponibile studenților Cambridge MBA, de la bursele Cambridge Judge Business School până la bursele universitare din Cambridge și College pentru finanțarea externă. Dacă doriți asistență financiară cu taxe prin burse, aceasta vă ajută dacă solicitați timpuriu pentru Cambridge MBA.

antreprenoriat

Cambridge MBA oferă antreprenorilor aspiranți o platformă excelentă pentru generarea de idei, dezvoltarea și lansarea de risc.

MBA oferă:

  • O calificare vastă de management, care vă oferă abilitățile de a înțelege întreaga gamă de discipline și operațiuni de afaceri,
  • Cursuri de antreprenoriat, care acoperă planificarea afacerilor, managementul inovării și finanțarea,
  • Proiecte practice de echipa pentru a-ti imbunatati abilitatile de lider in echipa si interactiunile cu clientii,
  • Accesul la o rețea extinsă de antreprenori de succes care operează în Cambridge și "Silicon Fen",
  • Accesul la Centrul pentru antreprenoriat, care cuprinde întreaga călătorie antreprenorială - de la împuternicirea antreprenorilor aspiranți până la crearea și dezvoltarea de corporații timpurii, până la creșterea întreprinderilor mici și mijlocii.

Impactul carierei

Cambridge MBA-urile continuă să urmeze o carieră plină de satisfacții în întreaga lume și într-o varietate de sectoare. Rata noastră de "comutare" este ridicată în fiecare an, dovedind impactul transformativ al acestei experiențe.

Echipa de carieră MBA oferă un program amplu de coaching și îndrumare, începând chiar înainte de a ajunge chiar la Cambridge, pentru a vă ajuta să vă ocupați de post-MBA pe care îl căutați și pentru a vă echipa cu instrumente de "viabilitate" eficiente pentru viață. De obicei, peste 90% dintre absolvenții noștri de MBA sunt angajați la trei luni după terminarea studiilor de MBA - o cifră care arată gradul în care absolvenții noștri sunt deținute de recrutorii din întreaga lume.

Un MBA de un an, modul Cambridge de la Cambridge Judge Business School pe Vimeo.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare June 18, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
1 an
La zi
Price
55,000 GBP
Plus o taxă de cerere de 150 £.
Deadline
Sept 9, 2019
5 deadlines: September 2019; 25 October 2019; 10 January 2020; 6 March 2020; 1 May 2020
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
End Date
Sept 2021
Termen limită de aplicare
Sept 9, 2019
5 deadlines: September 2019; 25 October 2019; 10 January 2020; 6 March 2020; 1 May 2020

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
Sept 9, 2019
5 deadlines: September 2019; 25 October 2019; 10 January 2020; 6 March 2020; 1 May 2020
End Date
Sept 2021

A one year MBA, the Cambridge way