Capital MBA - Programul Tri-City - Roma - Paris - Londra

Swiss School of Management, Rome Italy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Capital MBA - Programul Tri-City - Roma - Paris - Londra

Swiss School of Management, Rome Italy

ONE MBA: DOUĂ ANI, TREI ORAȘE

ROME, PARIS, LONDRA - MBA

Experiența de trei ani de experiență în Capital MBA, furnizată de INSEEC și Școala de Management din Elveția de la Roma, vă conduce într-o călătorie globală de peste 18 luni între capitalele Rome, Paris și Londra. Componenta finală este un stagiu obligatoriu de șase luni. Elevilor li se va oferi posibilitatea de a interviua pentru un stagiu plătit (da, plătit) oferit de unul dintre cei 10.000 de parteneri din întreaga lume.

Clasat printre cele mai bune programe de MBA din întreaga lume

Scoala de MBA a Universității Elvețiene de Management este acordată în colaborare cu INSEEC Business School, a cărui diplomă de MBA este clasată printre cele mai bune programe din întreaga lume și acreditată de Asociația de MBA-uri . Mai mult, gradul MBA SSM este pe deplin acreditat de către IACBE și CHEA -Consiliul pentru învățământul superior . Gradul nostru de MBA este, de asemenea, acreditat de Departamentul Afacerilor Veteranilor din SUA. SSM este o școală certificată de către EduQua , eticheta elvețiană de certificare a calității (acreditată de guvernul federal elvețian) pentru instituțiile de învățământ superior și continuu.

Admisia și durata programului

Dvs. de doi ani de călătorie a Capital MBA începe în septembrie sau februarie, fie în Roma sau în Paris. La fiecare șase luni, vă veți muta într-un alt oraș. În ultimele șase luni ale Masterului dvs. de MBA, veți petrece într-un stagiu plătit, fie în Paris sau Londra. La cerere, puteți începe între prizele oficiale.

IN PLUS

Cursurile de limba engleză predate în Europa sunt acreditate american:

  • Studiați în străinătate în Europa și obțineți un MBA care, în cadrul livrării Școlii Elvețiene de Management, este acreditat de IACBE, Adunarea Internațională pentru Educație în afaceri colegiale din Statele Unite. INSEEC la Paris, care se încadrează în acordul de la Bologna din UE, emite transcrierile formale care oferă valabilitate și în UE.

Stagiu necesar:

  • INSEEC va ajuta studenții MBA să găsească un stagiu plătit cu unul dintre cei 10.000 de parteneri în ultimele șase luni ale programului.

Experienta personalizata:

  • Elevilor li se oferă o opțiune de piese atât în Paris cât și în Londra, care includ Finanțe, Marketing și Management Internațional. Aceasta vă permite să alegeți piesa care se potrivește cel mai bine intereselor dvs.

Experienta in lumea reala:

  • Elevii vor câștiga o perspectivă a lumii reale prin seria noastră de vorbitori internaționali și excursii de clasă la corporații multinaționale.

Cerințe de intrare:

  • Aveți nevoie de o diplomă de licență pentru a aplica pentru programul nostru de MBA. Dacă nu dețineți o diplomă de licență, vă putem ajuta, de asemenea, să obțineți unul prin intermediul programului nostru de studii universitare de licență.

CURSURILE NOASTRE *

Roma: Școala Elvețiană de Management • Track Global Commerce

Traseul de comerț mondial dezvoltă lideri pentru a gestiona eficient operațiunile globale, cu un curriculum cuprinzător care acoperă competențele de bază de afaceri necesare pentru a reuși în economia globală de astăzi.

Paris: INSEEC Marcă internațională de afaceri, marketing sau lux (alegeți unul)

Pe măsură ce vă mutați în a doua fază a programului, vă veți alătura mai apoi în managementul internațional și selectați calea de afaceri care se potrivește cel mai bine cu obiectivele carierei.

Londra: INSEEC Finanțe corporative, Piețe financiare, Managementul mărcii sau Track International Business Management (Alegeți unul)

În a treia fază, veți învăța competențele globale necesare analizării strategice a afacerilor în prezent. Elevii vor continua să învețe cum să lucreze eficient pe piețe și culturi de afaceri, să analizeze și să abordeze oportunitățile viitoare.

Șase luni plătite pentru stagiu • Necesar

Elevii trebuie să participe la un stagiu de șase luni. Cu peste 10.000 de parteneriate în întreaga lume, INSEEC va ajuta studenții să găsească un stagiu plătit. Profită de asta și poți considera un interviu de șase luni pentru a-ți lansa cariera.

Proiect final

Elevii sunt obligați să facă un plan de afaceri sau o teză cu privire la subiectul ales de ei. Au șase luni să-l completeze singuri după stagiul lor.

* Perioadele de program supuse schimbării

ADMITERE

Cerințe de admitere de capital MBA

• diplomă de licență sau diplomă de licență relevantă.

• Comunicarea corectă a limbii engleze, vorbită și scrisă.

• Experiența în muncă este preferată, dar nu este necesară.

Admisia și durata programului

Calea ta de capital MBA începe fie în luna septembrie la INSEEC, fie în februarie, la Școala Elvețiană de Management din Roma.

cerere

Vizitați https://www.ssmrome.com/academics/mba-programs/capital-mba/

și trimiteți la info@ssmrome.com

învățământ

Taxă de participare (nerambursabilă): 200 EUR

Școala elvețiană de taxe de management: € 8.600

Taxele INSEEC din Londra: € 8.600

Taxele INSEEC Paris: € 8.600

Total: (plată efectuată în 3 rate) € 25,800

INSTITUȚIILE NOASTRE

Elevii vor beneficia de o educație internațională de cea mai înaltă calitate, atât de la Groupe INSEEC, cât și de la Scoala de Management din Elveția. Cu sediul la Paris, Londra și Roma, aceste instituții s-au reunit pentru a crea un program unic de doi ani, de trei ani, de Capital MBA. Misiunea noastră este de a oferi studenților competențele de afaceri globale necesare pentru conducere și succesul în carieră exigentă în economia globală.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 19, 2019
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
17,995 EUR
€ 17,995
Locations
Italia - Rome, Lazio
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Rome, Lazio
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala