Comandantul executiv de administrare a afacerilor - consulting de administrare internațională (emba - MCI)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Universitatea Bach Khoa

Executive Master of Business Administration - Consultanta in Management International (EMBA - MCI) este unul dintre programele de MBA pionier mondial care oferă consultanță în management și educație antreprenorială.

În prezent, EMBA - MCI este oferit în Elveția, India și Vietnam, cu curs suplimentar oferit în China și Marea Britanie, care aduce EMBA - MCI studenților oportunități de a dezvolta un profil internațional prin efectuarea parte a studiilor în străinătate.

În Vietnam, EMBA - MCI este lansat sub cooperarea dintre Universitatea de Științe Aplicate și Arte Regiunea Nord-Vest (FHNW), un brand de învățare în segmentul de învățământ superior din Elveția și Universitatea Bach Khoa, Una dintre cele mai renumite și prestigioase universități din Vietnam. Asociația Consultanților de Management din Europa ansd din alte părți susțin inițiativa.

elevii EMBA-MCI sunt de succes și conduse oameni de afaceri, antreprenori, ingineri, avocați, consultanți, etc. care provin din diferite medii de carieră și determinat să dezvolte avantajele competitive și oportunități de a spori și de a deveni experți în cariera lor.

Lectorii EMBA-MCI sunt profesori și experți cu experiență de cel puțin 10 ani de experiență în industria lor, inclusiv 75% străine și 25% lectori vietnamez.

Universitatea Bach Khoa

Acreditare

Executive MBA-MCI devine în mod oficial primul program de absolvent în Vietnam acreditat de FIBAA (Fundația pentru International Business Administration de Acreditare). Programul a fost, de asemenea, acreditat și recunoscut de ISO 9001: 2008, Guvernul elvețian, și Universitatea Națională din Vietnam.

De ce Executive MBA-MCI?

 • Lider mondial MBA în educație Consultanță și antreprenoriat: conținutul cursului reflectă toate aspectele relevante ale managementului general, consultanță în management internațional, antreprenoriat și inovație. Consiliul consultativ contribuie la dezvoltarea și actualizarea ulterioară a studiilor oferite.
 • Practica internațională: Imbogatirea cunoștințe și abilități prin observarea cât și a interacționa cu profesori și alți studenți, din diferite carieră, poziția și naționalitatea de lucru, creează mediul de studiu dinamic, care este , de asemenea , trasatura unica a programului internațional EMBA.
 • Experiență internațională: Oportunități de a studia un semestru în Elveția sau selectate module în străinătate într - un alt program EMBA-MCI , cu nici o taxă de școlarizare addional.
 • Venituri mai mari: absolventi de MBA de obicei , în avans , cel puțin până la un nivel de conducere în cariera lor și dubla salariile mai târziu
 • Practică know-how: Proiectarea și obiectul studiilor, care sunt actualizate în mod constant și dezvoltate în continuare, sunt științifice - pe bază și la fel de practici relevante. Elevii sunt capabili să aplice cunoștințele și aptitudinile dobândite direct nou în viața profesională.
 • Oportunități sporite de carieră: un număr tot mai mare de companii de consultanță ia în considerare aptitudinile necesare pentru a fi specialiști de calificare cheie și a personalului cu atribuții executive.
 • Reputație superioară: FIBAA de management acreditate de MBA de consultanță , în conformitate cu standardele internaționale ridică în mod considerabil credibilitatea și reputația de consultanți independenți și crește în mod semnificativ posibilele taxe.
 • Rețea Interdiscipinary: Posibilitatea de a coopera cu absolventii EMBA-MCI în multe sectoare diferite și domenii de responsabilitate
Universitatea Bach Khoa

studenti EMBA-MCI. Cine sunt ei?

Universitatea Bach Khoa

Cursul studiilor:

 • Primele 3 semestre de cursuri distribuite la sfârșit de săptămână și în seara de timpul săptămânii
 • Semestrul 4: Faza de MBA disertație. Studenții pot opta pentru a petrece această fază în Vietnam sau în Elveția (cu taxă suplimentară aplicată)
 • Metodologia de predare: prelegeri, ateliere de lucru intensive, studii de caz, grupuri de lucru, prezentări, misiuni și examinare.

Continutul cursului cuprinde 10 module și teza de master 1:

 • Modulul 1: Fundamentele International Management Consulting
 • Modulul 2: Bazele de Management și Finanțe
 • Modulul 3: Conducerea într-un mediu internațional
 • Modulul 4: Dimensiuni internaționale Comportament organizațional și schimbare
 • Modulul 5: Managementul companiilor de consultanță
 • Modulul 6: Standarde internaționale de proces Consulting Proiectare
 • Modulul 7: Consultanță Strategie
 • Modulul 8: Competența de inovație și spirit antreprenorial
 • Modulul 9: Abilitati de comunicare in domeniul consultantei
 • Modulul 10: Metode de cercetare / master tezei de doctorat

2 ani de călătorie cu activități diversificate

Universitatea Bach KhoaUniversitatea Bach Khoa
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), which is among the top 150 University in Asia by QS Ranking, provides bachelor's degree programs in engineering & business, and a maste ... Citeste mai mult

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), which is among the top 150 University in Asia by QS Ranking, provides bachelor's degree programs in engineering & business, and a master's degree program in business administration. Citește mai puţin