Conducere MBA

Generalități

Programul de descriere

Conducere MBA

Învățat într-o locație centrală din Londra, MBA Leadership se concentrează puternic pe avansarea în carieră și este livrat de profesori experimentați de la școlile de afaceri de top din întreaga lume. Cursul nostru are un model unic de coaching în colegiu, în care elevii sunt susținuți în afara clasei și au acces la tutor pentru orice provocare cu care se pot confrunta în munca lor sau la studiu.

Programul este conceput pentru a fi derulat alături de un rol profesionist ocupat și este livrat în format executiv pe o perioadă de 18 luni. Pe o bază lunară, predarea în stil atelier interactiv are loc într-un weekend de 3 zile în campusul nostru din Londra Moorgate din centrul comercial londonez. Pe lângă acoperirea elementelor fundamentale de afaceri, un accent puternic al programului este dezvoltarea competențelor comportamentale ale delegaților. Acest lucru se realizează printr-un model bazat pe competențe de competență executivă, dovedit a fi extrem de eficient în lumea corporativă. Acest lucru presupune antrenarea de la egal la egal, care are loc în cadrul atelierelor de weekend, precum și delegații care au acces continuu la profesorii didactici în afara atelierelor de weekend.

În timpul săptămânii normale de lucru, delegații sunt încurajați să țină regulat față în față și întâlniri virtuale cu profesorii care predau pentru a discuta problemele din lumea reală care apar în rolul lor profesional care se referă la teoria din curs. Acest MBA este conceput pentru directori de nivel mediu și senior interesați să-și dezvolte abilitățile de leadership, pentru a trece la roluri din ce în ce mai mari. Căile de carieră tipice includ trecerea de la roluri funcționale la leadership funcțional, management general sau roluri la nivel de partener. Programul este ideal pentru directorii care lucrează în sectorul serviciilor profesionale, precum avocați, consultanți și orice executiv profesional implicat în gestionarea schimbării sau transformării în cadrul organizației lor.

Profesorul Elizabeth Moore, director / șef al MBA în Leadership la Universitatea de Drept Business School, provine din medii academice internaționale, după ce a predat la universități din Statele Unite, Finlanda, Rusia și Marea Britanie. , doctor la Universitatea Texas din Austin și diplomat în Coaching de la Universitatea Cambridge, Doctor Moore a ocupat funcția de profesor de Leadership și Leadership Coach la Hult International Business School din 2013 - 2019. Din 2006, profesorul Moore a predat la Universitatea Cambridge , unde este în prezent un îndrumător asociat și director al programelor internaționale de vară pentru colegiul ei, Hughes Hall. De asemenea, a deținut o serie de alte roluri în mediul academic de-a lungul unei cariere de 20 de ani, inclusiv deținerea unei burse de vizitare la Universitatea Harvard și fondarea unui program de studii culturale la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg din Rusia, pe care a condus-o timp de cinci ani. În domeniul Leadership-ului, interesele sale de cercetare se concentrează în special pe Autenticitatea în leadership și inteligența emoțională și culturală.

Cerințe de curs

  • Licență în Marea Britanie sau calificări echivalente.
  • De asemenea, studenții trebuie să dețină minimum cinci ani de experiență profesională într-un rol de conducere, cu o oarecare supraveghere bugetară.
  • Cererile de scutire sau RPL nu sunt permise pentru programul MBA.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Citeste mai mult

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Citește mai puţin
Londra , Leeds , Manchester , Birmingham , Londra , Londra , Nottingham + 6 Mai mult Mai Puțin