Cox mba

Generalități

Programul de descriere

Programul nostru de MBA full-time este o călătorie educațională de doi ani, care vă va duce prin Programul Global Leadership al companiilor aeriene (AAGLP), Centrul de Leadership în Afaceri (BLC) și Programul de mentorat executiv al Comitetului Asociat. În plus, diferitele noastre activități de interacțiune cu colegii vă vor oferi ocazia de a face schimb de idei deschis, de a dezvolta concepte și de a testa teorii cu colegii de clasă, care vă vor provoca și vă vor ajuta să deveniți un lider mai bun.Călătorie prin programul Global Leadership (AAGLP)

La sfârșitul primului an, voi și colegii dvs. de clasă veți călători în China, India, Europa sau America Latină timp de două săptămâni pentru a vă întâlni cu lideri de afaceri și oficiali guvernamentali, campanii corporative de turism și parcuri de cercetare și vă veți scufunda în local cultură.


Îmbunătățiți abilitățile de conducere în Centrul de conducere a afacerilor (Business Leadership Centre - BLC)

Predat de practicanții din industrie, nu de profesori, BLC este în cazul în care teoria academică și experiența din lumea reală converg. Mulți dintre studenții noștri declară că BLC a fost factorul decisiv în alegerea SMU Cox. Recrutorii ne spun în mod constant, atunci când toate celelalte calități sunt egale între candidați, aceștia caută abilități puternice de conducere și comunicare pentru a stabili candidații de top în afară de alții. Prin BLC, treceți dincolo de manual și primiți o formare specializată de formare în echipă și un coaching individual, care vă oferă un avantaj distinct față de candidații din alte școli.


Lăsați-l pe directorul executiv al Consiliului asociat să fie ghidul tău

Un mentor din partea Comitetului Avansat de Executive Mentoring Program vă poate ghida prin programul MBA și căutarea carierei. Mulți mentori sunt absolvenți ai SMU Cox și sunt familiarizați cu experiența. În calitate de participant la acest program, veți freca coatele cu un grup de elită cu lideri de afaceri de peste 200 de persoane din unele dintre cele mai proeminente companii din Dallas / Fort Worth Metroplex. Directorii care lucrează în cadrul consiliului nostru asociat vă oferă contactele, consilierea în carieră și înțelegerea industriei pe care numai profesioniștii cu experiență le pot oferi. Este ușor de văzut cât de valoroasă poate fi acest program pentru avansarea carierei tale.


Curriculum

Una dintre atracțiile primare pentru mulți dintre studenții noștri a fost echilibrul general pe care îl oferă o Școală de Educație pentru Afaceri Cox. Absolvenții părăsesc știind cum să comunice în mod eficient, să conducă prin inspirație, să gestioneze bugetele cu șapte cifre și să negocieze comerțul mondial. Absolventul Cox înțelege că succesul este o țintă în mișcare și că gândirea rapidă și flexibilitatea sunt cheile succesului.

Curriculumul Cox este un program în continuă evoluție, conceput pentru a anticipa aptitudinile necesare pentru a avea succes și vă provoacă să vă dezvoltați potențialul. Prin integrarea programului nostru de lider mondial la nivel mondial, a Centrului de conducere a afacerilor și a programului asociat al consiliului de mentorat, cu o abordare flexibilă a predării, vă puteți personaliza educația în funcție de obiectivele dvs. profesionale, concentrându-vă selecția cursului pentru a deveni expert într-un anumit domeniu sau alegeți o varietate de discipline pentru o perspectivă de management mai generală. Consultați Electives and Concentrations pentru mai multe detalii. Fiecare termen este împărțit în două module - A și B. Modulele sunt lungi de opt săptămâni. Unele cursuri sunt strâns integrate, în timp ce altele sunt independente.


Cox MBA Electives și Concentrații

Programul Cox MBA permite elevilor cu normă întreagă să aleagă până la două concentrații academice. Toți studenții MBA sunt inițial înscriși în Concentrația Generală de Management, care permite studenților să urmeze cursuri în toate ofertele academice.

DEPARTAMENTUL DE CONTABILITATE
Contabilitate
Consultanta financiara

DEPARTAMENTUL DE FINANȚE
Finanţa
Concentrarea financiară cu o specializare în: Finanțe corporative sau Investiții

TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR ȘI DEPARTAMENTUL DE MANAGEMENT AL OPERĂRILOR
Tehnologia informației și concentrarea managementului operațiilor cu oportunități de concentrare secundară în marketingul Hi-Tech, modelarea financiară cantitativă și controlul managementului.

DEPARTAMENTUL DE MANAGEMENT ȘI ORGANIZAȚII
Conducerea strategică

DEPARTAMENTUL DE MARKETING
Marketing
Concentrarea de marketing cu o specializare în Marketing Consulting sau Managementul Produselor și Marcilor

DEPARTAMENTUL STRATEGIEI ȘI ÎNTREPRINDERILOR
Strategia și spiritul antreprenorial

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Citeste mai mult

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Citește mai puţin