DMBA - MBA digital

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Revoluția ta profesională începe astăzi

MBA care vă ghidează cariera către cele mai mari companii din mediul digital.

Îmbunătățește-ți cariera pentru a lucra în companii digitale

Un program de afaceri digital complet, care vă va oferi cunoștințele, certificările tehnologice, metodologiile și experiența profesională de care aveți nevoie pentru a deține un loc de muncă în lumea digitală. Programul este format din următoarele blocuri:

 • Cursuri de administrare în afaceri și afaceri în stil MBA și instruire în abilități soft
 • Cursuri de tehnologie și afaceri digitale cu experți de top în domeniul digital
 • Certificări oficiale în iGoogle, Amazon Web Services, Salesforce etc.
 • Proiect de coloană vertebrală care implică digitalizarea unei companii reale supravegheate și gestionate prin metodologii agile
 • Lansarea unei afaceri de comerț electronic pe piață cu facturare și investiții reale prin intermediul E-Commerce Challenge.

Oferim mai multe opțiuni, astfel încât să puteți lua DMBA în modul în care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Programul durează 9 luni și total 450 ore. Se predă în engleză. Cu acest master digital complet, veți putea să vă impulsionați cariera și să o îndrumați către cele mai mari companii din mediul digital.

Lanterna pentru tinerii profesioniști și absolvenții recente

Digital MBA este conceput pentru a vă pregăti pentru lumea digitală de mâine, azi.

Veți avea ocazia să învățați alături de tineri profesioniști talentați, să dobândiți abilități practice esențiale și să învățați alături de colegi de clasă internaționali din diferite sectoare și țări.

 • Poziții: Elevii vin la noi după ce au îndeplinit o varietate de roluri și responsabilități.
 • Industrii: de la publicitate la telecomunicații, studenții au lucrat anterior într-o gamă largă de sectoare.
 • Vârsta medie: 24 de ani
 • Experiență de muncă: 2 ani
 • Sex: 45% Femei, 55% Bărbați

Un program internațional pentru studenți internaționali

Scopul nostru este întotdeauna să oferim o perspectivă internațională în ceea ce privește obiectivele și experiența noastră. Lucrăm cu experți la nivel mondial și invităm studenți din toate colțurile lumii: Franța, Bangladesh, Rusia, Argentina, Spania.

Veți dezvolta cunoștințele și abilitățile esențiale pentru a vă conduce revoluția digitală prin prelegeri și diverse proiecte de digitalizare hands-on 100%.

Cursuri la fața locului

Fiecare aspect al conducerii unei afaceri în era digitală. Strategie, inovație, tehnologie, marketing digital, comerț electronic, analiză și transformare a datelor - predate de experți de top în diverse domenii digitale.

Curs 1 - DMBA5001 Metode Agile & Inovație

Acest curs va explora diferite metodologii de lucru și inovare, ajutându-i pe elevi să învețe de unde provin, aplicațiile lor și, cel mai important, cum să le aplice activ pe parcursul programului. Acum, mai mult decât oricând, metodologiile sunt importante și stabilesc tonul pentru organizații, dictând modul în care funcționează și stabilind o ideologie clară, pentru ei înșiși, angajați și părți interesate.

Studenții vor afla despre originile diferitelor metodologii în cadrul Agile precum Scrum, Kanban, Design Thinking și Business Model Canvas și cum sunt aplicate în afaceri. Ei vor face o adâncime profundă în lucrările interioare ale acestor metodologii și vor învăța cum să devină practicieni.

Curs 2- DMBA5002 Cadrul digital de afaceri

În acest curs, veți învăța cum să citiți și să operați companii în era digitală, obținând o înțelegere a finanțelor, a operațiunilor și a modelelor de afaceri la nivel înalt. Veți analiza diferențele dintre modelele digitale de afaceri și companii și veți înțelege secretul succesului lor pe baza modului de funcționare.

Ne vom cufunda în centrarea clienților sub o abordare omnicanală, multi-dispozitiv, globală, înțelegerea operațiunilor de back-office (automatizarea proceselor) și a operațiilor de front office (concentrându-se pe experiența utilizatorului). Vom învăța cum să proiectăm, să desfășurăm și să urmăm KPI-urile. În plus, vom acoperi inovarea și parteneriatele și vom stabili o finanțare fermă și o bază legală pentru companiile din era digitală. Mai mult, veți vedea o perspectivă nouă asupra societății și tehnologiei, efectele pe care le au asupra lor și impactul lor asupra a ceea ce este o companie: o organizație permanent pregătită pentru orice perturbare care ar putea veni în industria sa; pentru că o asemenea perturbare va veni mai devreme sau mai târziu.

Acest curs va oferi un spațiu de reflecție deschisă și împărtășită asupra evoluției atât a tehnologiei, cât și a societății, consecințele unei astfel de evoluții asupra modului în care consumatorii se comportă într-un moment în care rutinele lor zilnice sunt îmbunătățite de superputerile acordate de acele soluții excepționale care par azi normal, dând naștere unor peisaje competitive în care industriile întregi se confruntă cu un nou normal la care nu se pot adapta decât sau se pot estompa. Care sunt noile reguli ale locului de joacă de afaceri? Cum învățăm, ne adaptăm și satisfăcăm clienții îmbunătățiți din punct de vedere tehnologic? Există o modalitate de a naviga în noul peisaj competitiv, cu o perspectivă rezonabilă pentru viitor? Ce se poate aștepta de la tehnologiile profund perturbatoare care așteaptă chiar după colț?

Curs 3 - DMBA5003 Educație tehnologică digitală

Acest curs va lua cunoștințele dobândite de la cursurile anterioare și le va aplica în contextul Tehnologiei Digitale. Vom expune studenților la tehnologii, tendințe și direcția în care ne îndreptăm. Acest curs va permite studenților să descopere tehnologii perturbatoare și cum să le execute și să le implementeze în afaceri digitale. Vom acoperi strategiile de aplicare și inovație, tehnologiile digitale perturbatoare, vom valorifica conceptele și aplicațiile IoT, Factory 4.0, scufundarea profundă în Blockchain și lucrările sale interioare, structura și aplicațiile și în cele din urmă vom înțelege aceste idei, concepte, servicii și digitale. instrumente și tendințe și aplicațiile lor de afaceri.

Curs 4 - DMBA5004 Execuție digitală de afaceri

În acest curs, veți învăța cum să executați strategii de afaceri și planuri de afaceri în era digitală. În mod special, vei fi expus gropilor și pendulelor de marketing digital, social media, managementul conținutului, publicitate digitală, motoare de căutare, marketing mobil, comerț electronic, etc. Dar, cel mai important, vei învăța cadre strategice care îți vor permite pentru a asambla acele diferite piese ale puzzle-ului și a le transforma în planuri de acțiune personalizate pentru clientul dvs. personal. În plus, veți fi introdus în utilizarea instrumentelor digitale de afaceri care vă vor împuternici să obțineți cât mai mult din CRM, marketing social media, marketing de căutare, publicitate digitală, gestionarea aplicațiilor, prototipuri UX și analitice. Combinația de cunoștințe digitale și instrumente, împreună cu atitudinea potrivită pentru a le gestiona, vor declanșa acțiunile pentru a-ți oferi obiectivele de afaceri ale companiei tale în acest mediu digital curajos.

Curs 5 - DMBA5005 Conducere în era digitală

Acest curs îi va ajuta pe elevi să înțeleagă ce este conducerea în lumea afacerilor moderne și calitățile, caracteristicile și abilitățile necesare pentru a deveni lider. Studenții vor înțelege și vor dobândi capacități cheie pentru a reuși ca lider și pentru a-i conduce pe ceilalți, concentrându-se pe indivizi, echipe și manageri. Studenții își vor perfecționa abilitățile soft și vor deveni următorul val de lideri în afaceri digitale.

Certificări și Bootcamps

Toate certificările oferite în Digital MBA cresc capacitatea de angajare a studenților, oferindu-le un avantaj competitiv în timpul căutării de locuri de muncă.

 • Certificarea Administratorului Salesforce: Salesforce este soluția principală CRM din lume și acesta este primul pas al studentului pentru a deveni un administrator CRM avansat. Certificarea Salesforce Administrator este concepută pentru persoanele care au o oarecare experiență cu Salesforce (pe care ISDI o oferă în timpul programului) și care doresc să caute în mod continuu modalități de a-și ajuta companiile să obțină și mai mult din funcții și funcții suplimentare.
 • AWS Cloud Practitioner: Examenul AWS Certified Practitioner Cloud este destinat persoanelor care au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a demonstra în mod eficient o înțelegere globală a Cloud-ului AWS. Certificarea Cloud Practitioner este primul pas în procesul de a deveni un specialist AWS Cloud.
 • Calificarea individuală Google Analytics: Deși Analytics este ușor de utilizat pentru începători, este, de asemenea, un instrument foarte puternic în mâinile utilizatorilor cunoscuți. După ce sunt calificați, studenții vor fi eficienți în utilizarea Google Analytics în cadrul organizațiilor lor și în ajutorul celorlalți să facă același lucru. Calificarea individuală Google Analytics acoperă concepte Google Analytics de bază și avansate. Aceasta include planificarea și principiile; implementarea și colectarea datelor; configurare și administrare; conversie și atribuire; și rapoarte, valori și dimensiuni.

132691_pexels-photo-267350.jpegPixabay / Pexels

Proiect de coloana vertebrală

Proiectul Backbone este topul cunoștințelor DMBA, locul în care toate abilitățile și cunoștințele dobândite vor fi aplicate unui studiu de caz al companiei pe parcursul programului. Proiectul de coloană vertebrală DMBA îi provoacă pe studenți să transforme digital afacerile unei companii de top din sectorul modei.

Datorită prezenței puternice a tehnologiei și a amenințărilor venite din partea unor jucători digitali importanți, sectorul cu amănuntul se află într-o stare de transformare digitală. Studenții vor lucra la elaborarea unei propuneri de transformare digitală a companiei pe baza unui plan de acțiune concret, viabil, care să includă și planificarea media și publicitatea. Toate acestea vor fi cuprinse de un sistem de lucru bazat pe proiecte care respectă metodologiile agile și valorile culturale caracteristice frecvent întâlnite la companiile digitale.

Provocarea comerțului electronic

În timpul MIB, comparăm și contrastăm cunoștințele și viziunea strategică dobândită cu performanțele lor într-un context real de piață. Facem acest lucru prin Provocarea, care are ca scop ajutarea studenților să înțeleagă și să pună în aplicare tehnologia pe care o învață în atelierele tehnice pentru o afacere reală. Provocarea este înființată ca o competiție în care grupurile își creează și își proiectează propria afacere de comerț electronic de la început până la sfârșit și o cresc de la concept și proiectare la planul de lansare a pieței. Un număr de impozit este apoi atribuit acestora pentru a putea factura, iar afacerea de comerț electronic se deschide pe piață. Studenților li se oferă un buget de marketing, astfel încât investesc în motoare de căutare reale și campanii de social media pentru a genera trafic. Din acest moment, potențialii clienți încep să viziteze site-ul și să genereze valori care să servească la optimizarea site-ului și să genereze, de asemenea, comenzi care necesită dezvoltarea logisticii de plată și livrare și a unui model de îngrijire a clienților, toate acceptate de un CRM cu clienți reali. Cifra de afaceri este reinvestită în campanii de marketing suplimentare care încorporează cunoștințe recent dobândite pentru a dezvolta afacerea. Echipa care câștigă cei mai mulți bani pe parcursul proiectului câștigă provocarea. La sfârșitul programului, activitatea de comerț electronic este închisă, iar banii câștigați sunt donați unei ONG-uri. Dacă proiectul a avut un succes deosebit și studenții doresc să-și țină compania în funcțiune, pot continua cu magazinul lor online.

Detalii despre provocare (lansarea și crearea unei adevărate afaceri de comerț electronic):

 • Crearea unui site web de comerț electronic pentru fiecare grup de studenți cu un model de logistică dropshipping.
 • Dezvoltarea campaniilor de marketing digital pe Facebook și GoogleAds folosind un buget real.
 • Se bazează pe iterații, dobândind cunoștințe despre instrumente și platforme puternice (Shopify, Amazon, CRM, social media, analitice, AdWords, chatbots, SEO și logistică) pentru a stabili o afacere de comerț electronic și a începe să vândă produse reale.
 • Metodologie de încercare și eroare, folosind resurse reale și finite care necesită conceptualizare și planificare strategică pentru a lua decizii bazate pe date reale.
 • Supravegherea de către mentori care oferă îndrumări personalizate fiecăreia dintre echipe.
Ultima actualizare Iul 2020

Despre facultate

ISDI, the business school for the digital era. We are not in an era of change but in a change of an era. Find the education you need to open doors in the digital era. Join ISDI, the first digital busi ... Citeste mai mult

ISDI, the business school for the digital era. We are not in an era of change but in a change of an era. Find the education you need to open doors in the digital era. Join ISDI, the first digital business school and ecosystem that is leading the transformation of businesses, startups, and professionals. Citește mai puţin
Barcelona , San Jose , Madrid , Madrid , Mexico City + 4 Mai mult Mai Puțin