De îngrijire a sănătății mba

Generalități

Programul de descriere

Pentru a iesi in evidenta in de astăzi competitiv piata de ingrijire a sanatatii, ai nevoie de un grad avansat de specialitate. Poate că ați considerat un Master în Health Administration, sau chiar un MBA tradiționale cu concentrație de ingrijire a sanatatii. Dar nu vă pot da adâncimea extraordinară a noului Simmons Sănătate MBA.

Simmons Sănătate MBA (HCMBA) este un part-time AACSB 54-credit și programul de CAHME-acreditat, care combină cele mai bune din ambele grade. Acest program de trei ani proiectat strategic include punctele forte ale programului nostru de MBA recunoscut la nivel național, cu expertiza de facultate nostru de ingrijire a sanatatii si un curriculum extins de ingrijire a sanatatii.

De obicei, cursuri de asistenta medicala cuprinde 20 la suta din mai multe programe de MBA, cu o concentrație de ingrijire a sanatatii, in Simmons Sănătate MBA, sunt 67 la suta.

Program unic Simmons a educa femeile și bărbații de responsabilitate pe baza de performanta printr-o abordare riguroasă de management aplicate. Furnizor de servicii medicale, plătitor, iar angajatorii de stat, în special, sunt în căutarea pentru big-imagine aptitudinile de afaceri de un MBA, plus puternic accentul de ingrijire a sanatatii de un grad avansat de ingrijire a sanatatii.

Ai absolvent pregătit pentru succes de conducere, echipat cu o perspectivă mai largă de astăzi arena de îngrijire a sănătății și o viziune clară a modului în care puteți face o diferență în acest, industrie vital în schimbare rapidă.

Elevii pot începe programul în septembrie sau ianuarie.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Simmons School of Management is located in Boston, Massachusetts, and offers three Graduate-level business programs: the MBA, Health Care MBA, and Masters of Science in Management programs. It is the ... Citeste mai mult

Simmons School of Management is located in Boston, Massachusetts, and offers three Graduate-level business programs: the MBA, Health Care MBA, and Masters of Science in Management programs. It is the leading center for innovative teaching, research, and discourse on women, leadership and management. Citește mai puţin