Citește Descrierea Oficială

Revendicați-vă viitorul: avansați-vă cariera cu o diplomă de MBA foarte respectată de la Universitatea Saint Leo! Oferim ceea ce aveți nevoie pentru a vă deplasa cu programul dvs. de week-end Classroom MBA. Universitatea Saint Leo onorează persoana pe care o aveți deja și o sprijini pe persoana pe care doriți să o faceți în lumea afacerilor. Aveți posibilitatea să completați cele 12 cursuri necesare (trei ore semestru pe curs) în numai 24 de luni, luând două clase pe termen de 16 săptămâni.

Facultatea implicată : Fiecare clasă este predată de educatori profesioniști cu experiență din lumea reală care au obținut cel mai înalt grad în domeniul lor. Experiența în clasă la Saint Leo oferă atenția individuală cu clasele mici pe care le meritați.

Curriculumul nostru este conceput pentru a produce liderii organizației de mâine. Programul Weekend include cursuri de contabilitate financiară, marketing, strategii de management, afaceri internaționale, etică, drept și conducere. Sfântul Leo vă va oferi marginea de care aveți nevoie în cariera dvs. curentă sau deschideți ușa la una nouă.

Saint Leo este un lider în furnizarea de educație de calitate, oferind oportunități de învățământ superior membrilor serviciilor armate, precum și cursanților adulți.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
24 luni
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019