De gestionare a energiei (mba)

TU-Campus EUREF

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

De gestionare a energiei (mba)

TU-Campus EUREF

MANAGEMENTUL ENERGIEI (MBA)

Descrierea programului

Programul de Master "Management Energetic" TU-Campus EUREF din Berlin, nu transmite numai cele mai recente descoperiri în probleme de gestionare a energiei, dar discută provocările actuale și pregătește studenții pentru roluri de conducere în modelarea industriei și a societății pentru viitor înainte. Acest program este un maestru full-time de la Universitatea din Berlin Technische, una dintre cele mai mari universitati de tehnologie din Germania. Una dintre cele mai importante sarcini este de a educa elevii pentru a face față provocărilor unei lumi din ce în ce caracterizate printr-o tehnologie și progres. Topul universităților să plătească mărturie despre succesele de clasament continuu TU Berlin între instituțiile academice de top din întreaga lume.

Programul de conținut

Deciziile de management în sectorul energetic necesită o bună înțelegere profundă a particularităților tehnice, economice, juridice și antreprenoriale ale sectorului. Climatice și economice schimbări, opinii controversate, progresul tehnologic, precum forma reglementarea și limitează camera antreprenorială, dar, de asemenea, oferă șanse și oportunități. Prin urmare, industria impune persoanelor calificate în linii mari, care sunt experți în domeniu.

Programul de master este predat pe o perioadă de trei semestre. Primul semestru se referă la bazele tehnice, economice, antreprenoriale și juridice pentru deciziile de management în sectorul energetic; al doilea semestru adâncește acest punct de vedere și se uită la practicile de afaceri, în primul rând de utilități pe bază de rețea și de investiții; al treilea semestru extinde vizualizarea în timp ce în același timp concentrându-se asupra practicii în funcție de interesele individuale ale elevilor. Toate semestre includ cursuri, tutoriale, seminarii precum și excursii, materiale online legate de practica si activitati extracurriculare. Teza de master este scris la sfârșitul celui de al treilea semestru și se încheie programul.

Module

 • Fundatii tehnologice
 • Fundamentele economice
 • Conducerea strategică și managementul global
 • Legea Energiei
 • rețelelor electrice
 • Economie de energie și de afaceri de energie
 • Investiții în rețele, de stocare și centrale electrice
 • (Clădire) Eficiență energetică / Tehnologie și Management Inovare (obligatoriu facultativ)

Avantaje și Oportunități

Programul a fost dezvoltat în strânsă cooperare cu întreprinderile de conducere, firme de consultanță și autoritățile de reglementare din sectorul energetic. TU Campus EUREF a fost stabilit cu trimestrul său urban de 5,5 hectare, ca un simbol al revoluției energetice din Germania, și servește ca bază de origine pentru companiile care lucrează în domeniul energiei, al durabilității și a mobilității. Fiind o platformă unică de testare pentru dezvoltarea modelului orașului eficient energetic de mâine, studenții de master sunt direct implicate în dezvoltarea, testarea și realizarea de concepte inovative în cadrul acestui laborator.

conținutul interdisciplinar al programului, care acoperă aspectele politice, economice, tehnice și juridice ale piețelor de energie, oferă studenților și angajaților viitori un profil distinct și le califică pentru poziții de lider în sectorul energetic. De învățare și de a studia în grupuri mici de până la 30 de studenți permite condiții individuale și de învățare excelente.

Procedura de aplicare

Termenul limită de aplicare este 31 mai a fiecărui an, pentru un început în luna octombrie a aceluiași an. Vă rugăm să trimiteți numai fișiere PDF.

documentelor de aplicare necesare

 • scrisoare de motivare în limba engleză (max. 1 pagina A4, circa 400 de cuvinte)
 • Curriculum Vitae tabular cu informații despre mediul educațional și profesional
 • Studii universitare (e) recunoscute de către universitățile germane (cel puțin 210 ECTS)
 • Dovada experienței de lucru de cel puțin un an (de preferință în zonele de lucru relevante ale energiei) după încheierea studiilor
 • Dovada cunoașterii limbii engleze la nivelul B2 (sau mai mare) din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) - nu este necesar pentru absolvire liceu cu limba engleză

Procedura de admitere se supune regulamentului detaliat TU.

Numărul de studenți este limitat la 30 pe an. O comisie de admitere va decide cu privire la selecție pe baza rezultatelor studiilor anterioare, profilul de studiu, și alte calificări relevante care au fost atinse în afara universității.

Această școală oferă programe în: Englez

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
3 semestre
Cu normă întreagă
Price
Preţ
6,000 EUR
- Pret pe semestru
Locations
Germania - Berlin, Berlin
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Germania - Berlin, Berlin
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Videoclipuri

EUREF Campus - A strong community

TU Berlin School of Economics and Management