Read the Official Description

O ESE MBA are o abordare distinctă la educație de afaceri și de conducere prin combinarea teoria cea curentă management al afacerii cu cele mai bune practici de afaceri, cu un accent special pe sprijinirea elevilor pentru a realiza visele și aspirațiile lor.

Ale noastre nu este un MBA obișnuit ... ESE MBA transformă absolvenții săi în indivizi vizionare și lideri pregătiți să trăiască o viață îmbogățit și cariere îmbunătățite. Dacă sunteți în căutarea de a extinde orizonturile ceea ce este posibil, să dobândească unele gânduri și instrumente pentru a lua în călătoria vieții tale, primul pas este să se înscrie în ESE MBA.

Scopul programului de MBA ESE este de a oferi un program de inter-disciplinară și integratoare de învățământ pentru persoane fizice care doresc să-și consolideze realizările lor de conducere până în prezent și să se pregătească pentru o carieră în managementul superior, în cele din urmă la cele mai înalte niveluri strategice.

Programul este conceput pentru a expune participanților la program la cele mai recente gândire și practica intr-o gama larga de discipline de management. materialele didactice sunt derivate din cercetarea academică de vârf, în scopul de a dezvolta puteri critice de analiză și reflecție, și a abilităților practice și inter-personale în curs de pregătire pentru funcții de conducere cheie în industrie, comerț și sectorul public.

MBA va dota studenții cu o înțelegere a organizațiilor, managementul lor, iar schimbarea mediului înconjurător global în care operează. Elevii se va baza pe înțelegerea lor existente de management și organizare într-un cadru care să le permită să se refere experiența lor de afaceri pentru idei de management contemporane și practici. Acest lucru este realizat de gândire jgheab critică, lucrul în echipă, creativitate și dezvoltare personală într-un mediu extrem de interactive si stimulare care încurajează învățarea riguroase, relevante și inovatoare și de cercetare.

Domeniile majore de specializare pentru programul de MBA sunt:

 • marketing
 • International Finance
 • antreprenoriat
 • afaceri internaționale

Caracteristici cheie

 • Dinamic mediu internațional de învățare cu studenți din întreaga lume, și care provin din diferite sectoare de activitate
 • atenție individuală din cauza dimensiuni clasa mica
 • format flexibil, cu full-time și de studiu part-time
 • ESE program cuprinzător și competitive stagiu internațional (opțional)

Principalele obiective ale programului sunt atunci;

 • Pentru a facilita avansat studiul organizațiilor, managementul acestora, precum și contextul extern în schimbare în care operează.
 • Pentru a dezvolta cunoașterea și înțelegerea de domenii-cheie de management.
 • Pentru a dezvolta o carieră în afaceri și management prin dezvoltarea de competențe relevante la nivel corespunzător, sau pentru a facilita cercetarea în continuare sau de studiu în zonă.
 • Pentru a facilita aplicarea de cunoaștere și înțelegere de afaceri si management la problemele complexe prin abordări critice și analitice la teoria de management, practică și cercetare.
 • Pentru a spori capacitatea de a evalua tehnici de management, instrumente și modele într-o varietate de contexte.
 • Pentru a recunoaște relația dintre idei și practici.
 • Pentru a dezvolta abilități personale și interpersonale, care sunt relevante pentru gestionarea și comunică problemele apărute în scris și oral.
 • Pentru a dota studenții cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a atinge un nivel corespunzător de atribuire postuniversitare și să continue dezvoltarea lor de învățare pe tot parcursul vieții.

Ar trebui subliniat faptul că programul este un proces inovator în dezvoltarea profesională cu o puternică componentă unică internațională, oferind studenților posibilitatea să se deplaseze între campusuri fiecare termen bucurându-se astfel o experiență de învățare de neegalat.

Programul de curs

O Master în Business Administration (MBA), programul este de 12 luni full-time curs. Toate programele ESE master postuniversitar sunt predate în limba engleză. MBA la ESE are un standard de 180 structură de credit din Marea Britanie (90 de credite ECTS). Finalizarea programului de MBA include: • full-time sau part-time , prezența obligatorie • plasarea finală a proiectului de afaceri • stagiu (opțional) Part-time la ESE Londra este disponibil numai pentru studenții din Marea Britanie și UE

Termenul I

4 cursuri de bază, comune tuturor studenți MBA, indiferent de specializare, precum și partea 1 de conducere, guvernare și modul de Corporate Sustainability.

Termen II

4 cursuri de bază, comune tuturor studenți MBA, indiferent de specializare, precum și partea a 2-a Conducerea, la guvernare și modul de Corporate Sustainability.

Termen III

4 cursuri de specializare în marketing, International Finance, International Business sau de antreprenoriat, și Partea 3 de conducere, guvernare și modul de Corporate Sustainability.

Termen IV

plasare stagiu opțional, de obicei trei luni in durata și proiect de afaceri finală.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Ian. 2019
Duration
12 - 18 luni
Part-time
Full-time
Price
35,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Ian. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Ian. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Ian. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Ian. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Ian. 2019
End Date
Application deadline

Ian. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date