Programul de masterat în Information Systems Management (90 ECTS) este un program de studii de master oferit complet în limba engleză. Aceasta conduce la un grad recunoscut la nivel internațional în domeniul tehnologiei informației de afaceri denumit oficial Master of Business Administration.

Scopul programului este de a extinde abilitățile unui expert în domeniul TIC pentru gestionarea proiectelor de dezvoltare a TIC orientate către întreprinderi și gestionarea serviciilor TIC în mediul de lucru internațional. Intelegerea proceselor globale de afaceri și a principiilor de management devine o competență-cheie al fiecărui elev. Capacitatea de a căuta în mod activ soluții noi și inovatoare, în scopul de a răspunde nevoilor în schimbare de afaceri și a mediilor tehnologice, de asemenea, face parte din profilul de competență final al studentului. Programul se adresează studenților care lucrează în timpul studiilor și, prin urmare, orele de contact sunt programate în seara sau în week-end. Realizarea programului durează aproximativ 2 ani de la un student part-time.

Profilul Programului de Master în Management Information Systems

Programul de studii în Information Systems Management (ISM) furnizează industriei TIC cu profesioniști din cea mai buna calitate înțelegerea principiilor de afaceri și având competențele toate rundă necesare pentru a gestiona cu succes proiecte de dezvoltare în domeniul TIC internaționale mari sau servicii TIC continuă.

La absolvire vi se va acorda o diplomă recunoscută pe plan internațional numit Master of Business Administration. Profesioniștii care posedă gradul sunt dorit de către întreprinderile internaționale, companiile urmăresc offshoring și externalizare sau a altor tipuri de cooperare care acoperă mai multe țări.

Rezultatele învățării cheie ale programului de ieri

ISM extinde abilitățile unui expert în domeniul TIC pentru gestionarea proiectelor de dezvoltare a TIC condus de afaceri și de gestionare a serviciilor TIC într-un mediu internațional. Intelegerea proceselor globale de afaceri și a principiilor de management devine o competență-cheie a fiecărui student ISM. căutare activă pentru soluții noi și inovatoare pentru a răspunde nevoilor în schimbare de afaceri și mediul tehnologic aparține profilului de competență final al studentului.

Creștere profesională

ISM vă oferă o oportunitate de practică de a extinde competențele personale la un nivel de conducere și Regenere în domeniul TIC internaționale.

Absolvenții de ISM sunt capabile de a desfășura o carieră în diverse poziții, cum ar fi:

  • Business Manager IT dezvoltarea strategiei TIC în conformitate cu strategia de afaceri
  • Program Manager IT pentru proiecte mari de dezvoltare
  • Service IT Development Manager gestionarea serviciilor globale
  • Consultant independent Strategia TIC specializată în eforturile de internaționalizare
  • Antreprenor care vizează piețele globale în domeniul TIC

teme Semestrul

Studiile pot fi efectuate în 2 până la 3 ani (4 până la 6 semestre) ca un student part-time sau chiar mai rapid ca un student full-time. Cele față-în-față și clasă întâlnirile au loc, în principal, în seara în zilele lucrătoare. În primul și al doilea semestru sunt 2 până la 3 întâlniri într-o săptămână și mai târziu, aproximativ 2 până la 8 întâlniri într-o lună, în funcție de planul de studiu personal. Studiile încep cu studiile de bază compuse din metodologie și cursuri de conducere și mai multe cursuri specifice cu privire la legătura de afaceri și TIC. Prin alegerea studiilor elective și subiectul tezei de masterat studentul poate specializa în continuare în managementul dezvoltării de servicii sau de management al programului. Studenții sunt încurajați să înceapă lucrările tezei de îndată ce un subiect adecvat este găsit. Studiile la liberă alegere pot fi selectate dintr-un set mare multi-disciplina de cursuri de nivel de master disponibile în Haaga-Helia și desfășurat conform planului de studiu personal.

Eligibilitatea pentru a aplica la gradul de Master la nivel de program presupune: o licenta (sau mai mare) de studii într-un domeniu echivalent și cel puțin trei ani (36 de luni) de experiență relevantă de muncă care urmează să fie finalizat după finalizarea de gradul de licență.

Experiența de muncă

Orice experiență de muncă trebuie să fi fost obținut cel mai târziu de 31 iulie 2017 pentru perioada de aplicare de primăvară. Certificatele de lucru trebuie să aibă un început și o dată de încheiere a ocupării forței de muncă și o scurtă descriere de locuri de muncă. În cazul în care solicitantul a lucrat cu fracțiune de normă, certificatul de lucru trebuie să indice în mod clar numărul de ore de lucru pe lună. munca cu fracțiune de normă vor fi convertite în echivalent normă întreagă astfel încât 150 de ore sau 20 de zile lucrătoare complete (cel puțin 7 ore pe zi) corespund cu o lună de muncă. Experiența de lucru nu trebuie să fie continuu sau obținut lucrează pentru același angajator. Experiența de lucru vor fi acceptate numai în cazul în care este verificată printr-un certificat furnizat de angajator.

Antreprenoriatul va fi acceptat ca experiență de lucru în cazul în care un solicitant poate produce un certificat care să ateste că el sau ea este sau a fost acoperit în cadrul regimului legal de YEL sau pensie MYEL pentru antreprenori. Nu există perioade de stagii practice sau de învățare la locul de muncă a inclus într-un grad utilizat pentru a aplica vor fi luate în considerare experiența de muncă. Serviciul național militar sau non-militare sau de concediu pentru îngrijirea copilului nu vor fi luate în considerare experiența de muncă. Suma de puncte de experiență de muncă acordate pentru raporturi de muncă simultană nu poate depăși suma acordată pentru ocuparea forței de muncă cu normă întreagă. Cei care sunt aplica cu o calificare realizate în afara Finlandei trebuie să prezinte certificate de lucru până la 31 ianuarie 2017, cel 15:00.

Învățământ 9500 E
(Apă inc. Și electricitate) student la cazare 300 E / luna
Alimente 150-250 E / luna
Transport 50 E / luna
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
3 - 6 semestre
Part time
Price
9,500 EUR
pe an.
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date