Cerințe de admitere:

 • În Franța: Baccalauréat + 2 / + 3 studii suplimentare - În Belgia: Certificatele de finalizare a studiilor suplimentare +3 studii - În Spania: Bachillerato +3 studii suplimentare - În Elveția: Maturité +3 studii suplimentare - În alte țări: Diplomă de licență **

  Competență lingvistică:

 • Pentru cursuri de limba engleză: IELTS 6.0 (academică), TOEFL iBT 90, Cambridge CPE B2 / CAE B2 / FCE Clasa B - Pentru cursuri de franceză: DELF B2 (minim) sau DALF C1 (recomandat)

  Durata studiilor:

18 luni * la 30 de luni **

 • Elevii care au studiat în ramura Hospitality timp de 3 ani după liceu pot intra direct în programul de gradul de MBA, dacă cererea lor este acceptată. ** Elevii care au absolvit un mare diferită de Hospitality va intra Anul Fundația înainte de programul de gradul de MBA este. Fundația Anul își propune să ofere fundal operațional și managerial, care este obligatorie pentru a deveni un manager senior eficient.

  Obiectivul de formare:

Dobândirea analitic și metode de luare a deciziilor, precum și experiența practică managerială. Dezvoltarea o minte deschisă stabilite de afaceri, în general, cu scopul de a cultiva calitățile antreprenoriale, în special în domeniile industriilor hositality și turism.

Titlu și grade acordate:

 • Gradul de MBA in International Hotel Management/ Directeur d'Hôtellerie internationale

De stat de gradul nivel M-am înregistrat în Repertoriul National de certificate profesionale de 05 aprilie 2012, prin lege stabilite de către ministrul francez al Muncii, ocuparea forței de muncă și de sănătate și publicat în Republica Franceză Jurnalul Oficial la 14 aprilie 2012.

 • Diplomă de MBA European în International Hotel Management/ Directeur d'Hôtellerie internationale

 • Premii în vinuri și băuturi spirtoase (WSET Nivelul 2)

  Diplomă oferită de EURHODIP, Asociația școlilor de vârf din Europa.
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Nov 2019
Duration
18 - 30 luni
La zi
Price
9,000 EUR
pe an. 9100 de euro / an pentru locuitorii din afara UE.
După locații
După dată
Start Date
Nov 2019
Termen limită de aplicare

Nov 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date