Gradul Executive Master în Management (Executive MBA)

Master102

Gradul de Master Executive Oficial de in Business Management (Executive MBA) este oferit de ICADE Business School, o secțiune specială în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, specializat în cursuri postuniversitare în administrarea afacerilor și economie. Cu o pistă record care cuprinde peste 23 de generații de manageri absolvent și un nivel de excelență academică, care este al doilea nici unul, acesta este al șaptelea an (2017-2018 an universitar) că programul de masterat este oferit ca un grad oficial adaptat pentru a îndeplini Cerințele din Spațiul european al învățământului superior.

Admitere

Cerințele de admitere:

 • Licentiat universitare oficiale sau absolvenți de gradul de licență cu cel puțin trei ani de experiență profesională care lucrează în posturi cu nivel mediu / ridicat de responsabilitate.
 • absolvenți de diplomă oficială, care se pot dovedi a avea cel puțin cinci ani de experiență profesională în poziții cheie.

Metode și obiective

Obiective

 • Dobândirea de o perspectivă strategică și cuprinzătoare de afaceri, care permite studenților să se alinieze obiectivele strategice și obiectivele funcționale în timp ce înțelegerea esenței afacerii.
 • Consolidarea cunoștințelor și abilităților necesare pentru a lua decizii de afaceri și punerea în aplicare a unor noi modele de management.
 • Angajarea de instrumente de gestionare și de informare pentru a rezolva problemele specifice ale fiecărei zone funcționale.
 • Dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților interpersonale pentru a atinge un sentiment sporit de munca in echipa, flexibilitate și de conducere într-un mod eficace și eficient.
 • Găsirea calea preferat de carieră și încurajarea antreprenoriatului în afaceri.

Metodologie

Metodologia de predare se bazează pe un (profesor-elev), model eminamente practic, dinamic și interactiv de învățare, care este proiectat pentru a adapta obiectivele educaționale, conținutul și strategiile de învățare profilului studenților. Pentru a face acest lucru, următoarele tehnici sunt folosite:

 • Metoda de caz, prezentări de proiecte și alte modele practice care simuleaza scenarii de management reale de viață și să le permită să compare punctele de vedere cu privire la diferite procese de luare a deciziilor.
 • Exerciții de rezolvare a problemelor.
 • Analiza, dezbateri și discuții cu privire la cele mai bune internship de afaceri și modele.
 • prezentări bazate pe experiența de profesori și studenți. dezbateri pentru a compara experiențele Asistat celorlalți colegi pe lector și.
 • activități interdisciplinare.

Munca în echipă Executive MBA este folosit ca un instrument care extrapolează de zi cu zi operațiuni companiilor la clasă, care implică dezvoltarea mai multor abilități interpersonale, planificare și comunicare în acest domeniu.

Metode de evaluare

Contactul strânsă între studenți și cadrele didactice permite monitorizarea continuă a acestora precum și oferă posibilitatea de a urmări dezvoltarea și progresul lor în mod obiectiv.

Fiecare dintre subiecți este evaluată luând în considerare notele pentru probele scrise, grupuri de lucru, munca individuală, participarea activă și de prezență.

Studenții sunt necesare pentru a finaliza proiectul de master, ca parte a programului, care constă în a face o prezentare de grup și de apărare a unui proiect de afaceri sau de consultanță.

Fiecare elev va primi o notă generală finală pentru Executive MBA, care se bazează pe ponderea notelor specifice acordate pentru fiecare subiect și Proiectul de Master Final.

Elevii a căror prezență globală nu reușește să ajungă la 80%, sau care nu Proiect de Master Final va fi exclus din program și nu poate fi atribuit diplomă de master.

Subvenții și ajutoare financiare

Universitatea, ca instituție a Bisericii Catolice dedicate tuturor membrilor societății, oferă o gamă de subvenții și ajutoare financiare studenților săi, pentru a ajuta cu costurile de studiu și pentru a asigura oportunități egale, bazate pe nevoile individuale ale fiecărui elev.

Acest ajutor vine direct de la Universitate, din contribuțiile făcute de Fundația Universitatea Comillas-ICAI, Fondul de granturi Bisericii, fundația non-autonom pentru candidații la preoție și la alte organizații și persoane fizice.

Studenții de la Universitatea sunt eligibile pentru aceleași beneficii ca și alți studenți spanioli în ceea ce privește asigurarea școlară, subvențiile oficiale și alte burse.

Program predat în:
 • Spaniolă

Vezi 1 mai multe cursuri de la Universidad Pontificia Comillas »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
10 - 14 luni
Part time
La zi
Deadline
Contactează şcoala
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
End Date