Citește Descrierea Oficială

International Executive MBA - Management Internațional

Executive International MBA - Managementul Internațional transmite, pe o bază academică, competențele analitice și competența de luare a deciziilor necesare pentru o carieră de succes în Managementul General.

Programul de studiu "Executive MBA în Management General" își propune să pregătească directori potențiali pentru rolul lor de factori de decizie. Acest program de MBA este, de asemenea, destinat directorilor care caută să-și îmbunătățească abilitățile cu metode și idei noi. Participanții ar trebui să învețe cum să obțină cunoștințele și abilitățile care îi vor ajuta să-și asume cu succes responsabilitatea de conducere în contextul specializării, globalizării, creșterii orientate spre costuri și responsabilității etice și morale. Mai mult, cu o concentrare dinamică asupra competenței, cunoștințele și abilitățile vor fi transmise pentru a aplica efectiv strategiile în practică.

Locatii


Programul de studiu MBA are loc pe trei continente din 7 țări diferite: Austria, Germania, Marea Britanie, Rusia, SUA, China și Thailanda. Locațiile unice oferă o infrastructură excelentă, cu săli de clasă moderne. Acestea fac parte dintr-un concept orientat pe plan internațional.

Grupuri țintă


Cursul se adresează în special persoanelor care se află deja într-o poziție de conducere în managementul general sau care sunt desemnate pentru una.

- Antreprenori, directori și directori juniori

- Persoanele care își văd cariera viitoare în managementul general și care ar dori să se califice pentru provocări internaționale prin transferul de cunoștințe oferit în programul MBA-GM

- Absolvenții de domenii și discipline non-academice care doresc să obțină formare profesională de înaltă calitate în managementul general

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la SMBS - University of Salzburg Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
2 anii
Part time
Price
25,650 EUR
€ 25.650, - (cu excepția PG + VG € 1.950, -)
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date