Citește Descrierea Oficială

International Executive MBA - Management Public

Program de gestionare în cadrul serviciului pentru managementul public

Programul MBA de Management Public oferă cursuri de formare avansată pentru directorii din zonele publice, care este excepțional și unic în țările vorbitoare de limbă germană. Cursul universitar acreditat de FIBAA se desfășoară la Universitatea din Salzburg, în colaborare cu academicieni excelenți din Germania, Austria, Washington DC și Bruxelles. Master în Administrarea Afacerilor "se acordă la finalizarea cursului.

Gestiunea publică face obiectul unor procese de modernizare constante, care implică schimbări radicale. Aceste schimbări au ca rezultat cererea de competențe superioare în conducerea și membrii personalului de conducere în domeniul managementului public.

Scopul programului MBA este de a transmite competențe de conducere și instrumente de management la zi pentru a ajuta la rezolvarea problemelor actuale din domeniul managementului public. Aceasta ne aduce la fraza cheie "guvernarea publică", care descrie controlul organizațiilor complexe și problemele care rezultă. MBA Public Management creează în mod optim legătura strategică între domeniile managementului și administrației, care par să fie necesare pentru gestionarea îndatoririlor publice, luând în considerare aspectele economice.


Locatii

Programul MBA are loc în Salzburg, precum și în alte locuri internaționale: Bruxelles, Toronto, Washington DC și Viena. Locațiile unice oferă o infrastructură excelentă cu facilități de predare moderne. Acestea fac parte dintr-un concept orientat pe plan internațional.

Grupuri țintă

MBA Public Management este destinat persoanelor din diferite domenii ale managementului public și din companii și instituții semi-publice.


Ca program postuniversitar de formare avansată, programul MBA vizează:

  • Directori
  • Personalul junior
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la SMBS - University of Salzburg Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
2 anii
Part time
Price
15,650 EUR
€ 15.650, - (cu excepția PG + VG € 1.950, -)
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date