Citește Descrierea Oficială

Pepperdine are o diplomă de MBA tradițională de doi ani, care permite o mare flexibilitate oferind în același timp o atenție deosebită învățării în lumea reală. Mărimea clasei mici, care nu depășește 30 de elevi, asigură o atenție personală și promovează un spirit de echipă în colaborare, astfel încât să puteți construi conexiuni personale și profesionale pe tot parcursul vieții.

Două ani de program de MBA subliniază includ:

Curriculum din lumea reală. Programul accentuează învățarea aplicată, nu doar teoria, astfel încât studenții sunt pregătiți 100% atunci când absolvesc.
Studiați opțiunea în străinătate. Obțineți o experiență de afaceri internațională, studiind în străinătate creditul la una dintre universitățile noastre partenere de prestigiu din Asia, Europa sau America de Sud.


Programul de mentorat. Elevii selectați pentru program se vor întâlni în mod regulat cu un senior executive din comunitatea de afaceri pentru a discuta probleme de afaceri și de carieră.


Stagiu de afaceri. Elevii dezvoltă abilități profesionale de afaceri prin intermediul unor sarcini practice în timpul unui stagiu de credit pentru curs.
Domenii de concentrare. Concepeți-vă MBA câștigând o concentrare într-unul din cele cinci domenii: soluționarea litigiilor, managementul antreprenorial, finanțarea, conducerea și gestionarea schimbărilor organizaționale sau marketingul.

Curs de doi ani de MBA


Programul este finalizat în cinci trimestre, format dintr-un minim de 54 de unități, care include un stagiu de 4 unități de afaceri. Elevii pot personaliza curriculum-ul pentru a-și completa experiența academică și experiența de muncă prin selectarea unei zone de concentrare. Dacă aveți o diplomă de licență de afaceri, puteți fi în măsură să renunțe la anumite cursuri de MBA și să ia electives în locul lor.

Cerințele de admitere


Școala Graziadio caută studenți cu un excelent potențial academic și de carieră - auto-demaratori foarte motivați care se dezvoltă în provocări. Selectăm cu atenție fiecare clasă nouă pentru a reprezenta diverse medii academice, culturale și profesionale. Comitetul de admitere evaluează acreditările generale ale fiecărui candidat, inclusiv scorul GMAT, experiența de lucru, calitățile de conducere, performanța academică și activitățile extracuriculare.

Licențiat. Trebuie să aveți o diplomă de licență cu o valoare medie acceptabilă de la un colegiu sau universitate acreditată la nivel regional de patru ani.
Cerere de admitere. Trebuie să completați și să trimiteți o cerere de la Pepperdine, inclusiv eseurile necesare și să vă reluați cu un cec plătit Pepperdine University pentru taxa de cerere gratuită de 100 USD (taxa de înscriere online: 50 USD).


Scorul GMAT. Trebuie să aveți un scor acceptabil pentru examenul de admitere la admiterea în management (GMAT) din ultimii cinci ani. Vă rugăm să aveți scor oficial GMAT trimise la Universitatea Pepperdine Graziadio Școala de Afaceri și Management - full-time program de MBA. Dați clic aici pentru mai multe informații despre GMAT și cum vă puteți pregăti pentru test.


Transcrieri oficiale. Trebuie să furnizați o transcriere oficială cu diploma de licență postată de la universitatea de licență. Vă rugăm să trimiteți registrul școlii prin poștă direct la Biroul de admitere al școlii Graziadio. Dacă ați lucrat la diploma de licență la mai multe colegii sau universități, vă rugăm să solicitați transcrieri oficiale de la toate instituțiile. Formularele de cerere de transcriere sunt incluse în cererea de admitere. Studenții internaționali trebuie să furnizeze copii traduse ale transcrierilor lor.
Scrisori de recomandare. Candidații trebuie să furnizeze două scrisori de recomandare. Solicitanții angajați trebuie să prezinte scrisori de la un supraveghetor sau angajator; candidații care nu sunt angajați ar trebui să includă cel puțin o scrisoare de la un profesor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare