Doi ani de MBA studenți completează un curriculum riguros de bază, care oferă un fundal pentru o muncă avansată, specializate în majore academice și domenii profesionale.

Clasele de bază 2Y constau în nouă cursuri în domeniile fundamentale ale:

  • Contabilitate pentru luarea deciziilor
  • Metode matematice pentru deciziile de management
  • Metode statistice pentru deciziile de management
  • Strategie de afaceri
  • Strategii pentru conducerea și gestionarea organizațiilor
  • Finanțe I
  • Analiza microeconomică
  • Marketing Management
  • De gestionare a operațiunilor
  • Valorile și luarea deciziilor în situații de criză

Elevii completează cel puțin 24,5 unități în cele șase trimestre în care sunt înscriși.


Curriculum

Curriculum-ul Kellogg este conceput pentru a întemeia studenții în fundamentele managementului, oferind în același timp flexibilitatea de a adapta programul pentru a-și satisface propriile interese și ambiții de carieră. Ca rezultat, absolvenții școlii Kellogg sunt bine poziționați pentru a funcționa eficient pe întreaga durată a unei organizații, în primul rând în rolul lor de manageri specifici funcțiilor și continuând în carieră ca și directori și lideri de top.

Curriculum de bază

Toți studenții MBA primesc o bază solidă în conceptele și abilitățile managementului. Un curriculum riguros de bază oferă fundalul pentru o lucrare avansată, specializată în specializări academice sau în domenii profesionale. Curriculum-ul de bază pentru programul de doi ani cuprinde 9,5 cursuri în domenii fundamentale, inclusiv contabilitate, management și organizații, marketing, finanțe, economie managerială, științe decizionale, operațiuni, management și strategie.

Majors & Electives

Kellogg este dedicat oferindu-le elevilor un program personalizat pentru ambițiile și interesele lor. Dincolo de cele nouă cursuri de bază necesare, curriculum-ul este flexibil și larg. Fiecare student dezvoltă un curs individualizat de studiu.

Kellogg este împărțit în șase departamente academice. În cadrul acestui departament există zece programe profesionale specializate.

Recunoscând investiția și angajamentul personal pe care elevii îl fac în educația lor, Kellogg și-a structurat programul pentru a permite studenților noștri să dezvolte un curs individualizat de studiu. Începând cu cel de-al doilea trimestru al primului an, elevii aleg dintr-o gamă largă de clase elective care evoluează continuu.

Elevii au libertatea de a-și alege cursurile și, de regulă, se concentrează, sau major, în două sau trei domenii, adesea o combinație de domenii academice, programe profesionale și programe interdisciplinare. De exemplu, un student interesat să-și înceapă propria afacere ar putea fi important în Management & Strategie, Finanțe și Antreprenoriat. Studentul care dorește să conducă un trust istoric de conservare ar putea să se concentreze, eventual, pe Marketing, Întreprinderi Sociale și Real Estate.


Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Kellogg School of Management at Northwestern University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019