Doi ani mba

Generalități

Programul de descriere

Doi ani de MBA

Am lucrat indeaproape cu companii din întreaga lume pentru a se asigura că programul nostru de MBA este academic riguroasă și receptiv la cerințele pieței. Rezultatul este un program care este flexibil, intens și concentrat pe elevii cum să conducă cu valorile lor; să dezvolte și să implementeze soluții la problemele de business dificile; și de a aprecia și de a servi nevoilor mai mari în societate.

Curriculum-ul oferă o măiestrie echilibrata a tuturor zonelor funcționale de afaceri. În plus, elevii sunt expuse la complexitatea de afaceri la nivel mondial printr-o serie de angajamente cu liderii din întreaga lume. Imersiuni în Asia, America Latină și în alte locații ofere posibilități de a experimenta alte culturi de prima mana. Serie de curs Semnătura, cum ar fi zece ani de acum înainte, aduce în experți de renume pe plan internațional, pentru a discuta unele dintre tendințele cele mai vitale și problemele cu care se confruntă la vârsta actuală.

În timpul Interterm intensivă, studenții noștri MBA analiza, investiga și de a oferi soluții pentru problemele reale prezentate de directori de organizații globale mari, inclusiv Boeing, GE, Hewlett-Packard, Starbucks, Nestle, Walgreens și OfficeMax.

20 clasat printre noi scoli de afaceri de Bloomberg Businessweek, și 27 în US News școli de afaceri sondajului, dimensiunea programului Notre Dame MBA permite o comunitate strâns unită a elevilor de a experimenta doi ani de învățare și imersiune în comunitate și cultura de la Universitatea .

Absolventul Notre Dame de MBA devine parte a celei mai extinse rețele de cluburi de absolvenți din învățământul superior, cu mai mult de 120.000 de membri în 281 de capitole - din care 59 sunt internaționale. Mult timp după absolvire, absolventii Mendoza rândul său, unul de altul pentru consiliere în carieră, networking profesional și prietenii de încredere.

Cine este pentru?

Programul de MBA de doi ani este potrivit pentru studenții cu o diplomă de licență la o universitate acreditata, dar nu neapărat cu o pregătire academică în afaceri. Aproximativ o treime dintre studenții noștri program de doi ani au grade de afaceri. Restul provin din diferite medii-unele pot avea nici un fundal de afaceri și altele pot avea grade în umaniste sau stiinta.

Cerințe preliminare pentru Programul de MBA de doi ani

  • Diplomă de licență la o universitate acreditata
  • Familiarizarea cu metodele contabile de bază și materiale cantitativ
  • Este foarte recomandat pregătire academică în statistici

Aproximativ trei din patru elevi admiși în programul de doi ani sunt "schimbătoare de carieră", care încearcă să se pregătească mai bine pentru o carieră pe termen lung în afaceri.

Curriculum-ul este strâns integrat astfel încât elevii să învețe să analizeze situații din punctul de vedere al fiecărei zone funcționale în cadrul unei afaceri. În primul an al programului, elevii studiază discipline de afaceri de bază. La sfârșitul primului an, studenții pot alege dintr-o varietate de piese de concentrare, care va promovarea intereselor acestora, precum și perspectivele de viitor. Programul de MBA de doi ani permite pentru un stagiu de vara între primul și al doilea an de studiu.

Privire de ansamblu asupra curriculum de doi ani

În program de doi ani de MBA, elevii participa la cursuri timp de patru semestre și complete, de 64 de ore de credit. Clasele sunt oferite pe un full-time, în mod an academic (care incepe in semestrul de toamna).

În primul an al programului, elevii studiază discipline de afaceri de bază. La sfârșitul primului an, studenții pot alege dintr-o varietate de piese de concentrare, care va promovarea intereselor acestora, precum și perspectivele de viitor.

Fiecare semestru este format din două module de șapte săptămâni, care oferă studenților o mai mare flexibilitate în alegerea cursurilor pentru a se potrivi intereselor individuale, plus le permite să strat în electives suplimentare pentru a completa selecțiile lor cale de concentrare.

Un Interterm săptămână intensivă în fiecare semestru permite elevilor să se înscrie la cursuri de scurtă durată pentru a aprofunda sau extinde expertiza lor sau, atunci când este cuplat cu pauza de săptămână, permite studenților să studieze în străinătate.

Studenții sunt obligați să completeze 64 de ore de credit.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference.

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference. Citește mai puţin
Notre Dame , Chicago + 1 Mai mult Mai Puțin