alegem MBA pe doi ani de la Emory?

Proiectat pentru a vă oferi o educație excepțională care vă echipează să conduceți într-o piață în continuă schimbare, MBA de doi ani este intenționată în abordarea și axat pe rezultatele dvs.

 • # 20 Cel mai bun US Full-time MBA (Financial Times, 2019)
 • $ 155,783 salariu mediu de bază plus bonus (clasă de 2018)
 • 95% studenți cu oferte de muncă în termen de 3 luni de la absolvire (clasa din 2018)


Ușor Goizueta

Goizueta MBA este singurul program de top-20 MBA care oferă cursuri academice de clasă mondială și cursuri mici de design livrate într-un oraș dinamic și global . Câștigați un MBA recunoscut la nivel internațional și primiți feedback de înaltă calitate, personalizat și acces la Fortune 500 și la întreprinderi emergente.

Cel mai bun din toate lumile

Nu trebuie să tranzacționați accesul pentru intimitate sau compromis în domeniul educației de afaceri de nivel mondial. MBA de la Goizueta oferă toate cele trei.

Învățământ de afaceri de clasă

Nu numai că veți învăța de la facultate de renume mondial, dar vă veți angaja, de asemenea, cu un curriculum de cel mai bun din clasa MBA, care este hands-on, orientat spre client și imersiv. Nu trebuie să luați cuvântul nostru pentru asta. Știri din SUA

Intimidați mediul de învățare

Goizueta este mică din punct de vedere al designului. Cu un raport de la 5 la 1 student la facultate - cel mai mic dintre toate programele MBA de top 25, vă asigurăm că veți primi atenția personalizată pe care o meritați atât în interiorul cât și în afara sălii de clasă. Veți crea relații de lungă durată cu cadrele didactice, cu personalul de program și cu cariera și cu colegii de clasă, care vă vor îmbunătăți experiența academică și vă vor îmbogăți cariera.

Dynamic, orașul global

Urmărirea Goizueta MBA înseamnă accesul la toate Atlanta are de oferit. Cu corporațiile multinaționale, printre care și The Home Depot, UPS, Coca-Cola, Delta și SunTrust, toate cu sediul în Atlanta, se află pe locul trei în rândul orașelor cu cel mai mare sediu FORTUNE 500. Adăugați o cultură vibrantă de pornire, cel mai aglomerat aeroport din lume și arte, divertisment și sport de clasă mondială - și veți descoperi că Atlanta are mai mult de oferit decât vremea bună și farmecul sudic.

 • # 20 Cel mai bun US Full-time MBA (Financial Times, 2019)
 • 5: 1 raport student la facultate, cea mai mică mărime de clasă a oricărui top-25 de MB cu normă întreagă în SUA
 • # 3 rangul Atlantei în rândul orașelor americane cu cel mai mare sediu din 500 (FORTUNE, 2017)


Du-te dincolo de cadre universitare

Curriculumul nostru MBA cuprinzător, conceput gânditor și cuprinzător, oferă abilități de rezolvare a problemelor și de leadership pentru a vă asigura că sunteți "Ziua One Ready". Prin proiecte bazate pe client , hands-on leadership training și expunere globală imersivă , veți personaliza o experiență academică aliniată obiectivele tale profesionale și personale.

Miez încărcat fără încărcătură, opțiuni elective complet încărcate

Concentrarea noastră pe pregătirea pentru succesul Zilei 1 înseamnă că veți fi pregătiți să loviți terenul fără a pierde un pas. Până la sfârșitul primului an, veți intra în stagiul de vară înarmat cu instrumentele necesare pentru a excela. Până la sfârșitul celui de-al doilea moment, veți fi gata să vă întoarceți la lucru cu un picior în competiție.

Gradul dvs. va continua să lucreze pentru dvs. - păstrați ritmul în timp ce tu și cariera ta crește.

O abordare progresivă a structurii programului

De la cursurile de bază de bază la cursurile dvs. de carieră integrată de dezvoltare la o serie de electives într-un domeniu de subiecte, de doi ani MBA are tot ce ai nevoie pentru a menține impuls puternic.

Clasele de bază ale primului semestru sunt stivuite cu cursuri critice pentru a dezvolta cunoștințele de afaceri necesare pentru a finaliza un top MBA ca al nostru. De la început, veți crea o înțelegere solidă a afacerii prin cursuri precum analiza datelor, deciziilor, marketing și finanțe. Activitățile de dezvoltare a carierei sunt, de asemenea, integrate în curriculum, inclusiv cursul nostru de dezvoltare profesională predat de personalul Centrului nostru de Management al carierei. Furnizarea unui astfel de conținut important în carieră, în paralel cu cursuri academice cheie, vă învață să vă puneți în practică procesul de învățare și să vă îmbunătățiți rezultatele și rezultatele.

Odată ce ați ajuns la al doilea semestru, veți avea deja un set robust de abilități, ceea ce vă face gata să faceți față cu electives care vă împărtășesc învățarea. Alegerea de la mai mult de 90 de electives înseamnă că aveți un control complet al concentrării dvs. într-un program cu experiență în nenumărate domenii. Acest preparat dă adâncime studiilor dvs. și vă permite să contribuiți în prima zi a stagierii dvs. și la fiecare loc de muncă ulterior.

 • Sunt disponibile 90 de cursuri elective
 • 5 opțiuni de călătorie internaționale disponibile în fiecare an
 • 20 de concentrații oferite

Beneficiile unui mic program

Fundatii pentru cariere-switch-uri

Efectuarea unei diferențe în educație

Învățarea experimentală

Teoria în clasă este critică, dar este nevoie de mai mult pentru a deveni un lider de afaceri și un gânditor bine rotunjit. Emory este un pionier în învățarea experiențială - teoria și practica în căsătorie într-un mod care aduce viața la clasă - și viitorul tău în centrul atenției.

Oportunități globale

Imaginea pentru Oportunități Globale de Afaceri nu este despre locul în care vă aflați astăzi - este vorba despre locul unde se îndreaptă lumea. De aceea, fiecare program Emory MBA face ca perspectiva globala sa fie un semn distinctiv al programului. Explorați altă țară, studiați o altă limbă - chiar lucrați la proiecte din întreaga lume. Luați învățarea la nivel global în serios și vă va duce la nivelul următor.


Încrederea în carieră

Goizueta se situează în mod consecvent printre primele 10 programe MBA pentru ocuparea forței de muncă * deoarece ne dezvoltăm serviciile de carieră pentru a vă susține obiectivele profesionale individuale. Accesați pregătirea pentru internship înainte de a pune piciorul în campus și de a lucra cu un antrenor personal de carieră care corespunde intereselor dvs. La Goizueta, veți găsi resurse neprețuite și absolvenți absolvenți pentru a sprijini fiecare pas al carierei tale. (* US News

 • # 1 rang pentru cel mai mic cel mai mic număr mediu de ani pentru a reveni (3.6, Forbes 2017)
 • $ 155,783 salariu mediu de bază plus bonus (clasă de 2018)
 • 95% studenți cu oferte de muncă în termen de 3 luni de la absolvire (clasa din 2018)

Un partener de la început

La Goizueta, cariera ta este întotdeauna o prioritate de vârf. Ne-am angajat în tine și în cariera ta înainte să pui piciorul pe campus. Cu ajutorul personalului nostru, al facultății și al mentorilor din cadrul Centrului de Management al carierei (CMC), veți fi pregătiți în prima zi pentru a excela în programul dvs., precum și pentru interviuri, stagii și cariera dvs. cu normă întreagă.

Strategii de carieră

Înainte de a începe cursurile, CMC vă va împerechea cu un antrenor de carieră, pe baza obiectivelor carierei. Veți finaliza o autoevaluare care vă oferă informații valoroase despre punctele forte, slăbiciunile, pasiunile și opțiunile optime de carieră. Prin această auto-descoperire, începeți să obțineți informațiile necesare pentru a explora o varietate de căi de carieră și a defini obiective unice pentru dvs.

Odată ce ați ajuns în campus, partenerii CMC vă vor dezvolta individual rezultatele, vă vor ajuta să îmbunătățiți obiectivele carierei și apoi să vă pregătiți pentru posturi râvnite. Veți explora anumite domenii de interes la o varietate de panouri de carieră și evenimente de networking. Aceste conexiuni între industrii, domenii și funcții creează oportunități multiple pentru a vă identifica potrivirea profesională ideală.

Chiar și după absolvire, veți avea acces la rețeaua noastră puternică prin serviciile noastre de carieră din Alumni. La Goizueta, sprijinul nostru vă va ajuta să reușiți o viață întreagă.


Admitere

Un lansator pentru succesul tău

Felicitări pentru începerea drumului spre un MBA! Aici veți găsi termenele limită, etapele de aplicare și informații despre cum să vă finantați Goizueta MBA. Scopul nostru este de a oferi o înțelegere solidă a ceea ce să vă așteptați atunci când aplicați la MBA de doi ani de la Goizueta, pentru a vă putea începe mâine azi.

Master nostru de doi ani de MBA este destinat pentru studenții care:

 • A obținut o diplomă de licență și o diplomă academică puternică
 • A obținut cel puțin doi ani de experiență postuniversitară, cu normă întreagă (cu excepția cazului în care se aplică unui program de studii comune)
 • S-au obținut scoruri competitive pe GMAT sau GRE și, pentru vorbitori non-nativi din engleză, TOEFL, PTE sau IETLS
 • Vino pregătit să aduci contribuții valoroase în sala de clasă
 • Au demonstrat capacitatea de a excela, de a conduce, de a învăța și de a crește

Termene de aplicare pentru perioada 2018-2019

106372_Skjermbilde2018-12-09kl.17.27.04.png

* Termenul preferat pentru solicitanții de un an de MBA, candidații internaționali și candidații interesați în apreciere pentru bursele de top numite

** Termen limită finală pentru burse generale bazate pe merite

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Goizueta Business School »

Ultima actualizare June 9, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
- Total școlarizare
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019