Dr. În inginerie petrolieră

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Credem cu tărie că principalul nostru atu este capitalul uman. Este o sarcină provocatoare și importantă să pregătești oameni care ar avea cea mai bună educație și care pot lucra oriunde în lume. Suntem foarte bucuroși să lucrăm la o instituție care are o viziune și o strategie pentru viitorul luminos și pe termen lung al acestei țări. Sectorul energetic este un sector cheie al economiei kazahe. Facultatea noastră contribuie la dezvoltarea acestui sector nu numai în Kazahstan; de asemenea, satisfacem nevoile industriei energetice globale.

146012_pexels-photo-3855962.jpeg

Ne optimizăm curriculum-ul, astfel încât studenții noștri pot avea cunoștințele relevante pentru industrie. KBTU are o școală de afaceri excelentă și o bine-cunoscută facultate de tehnologie a informației, studenții noștri urmând cursuri la aceste școli pentru a avea o înțelegere mai largă și mai multe instrumente în cutia de instrumente.

Personalul nostru didactic include nu numai cadre universitare, ci și profesioniști care lucrează sau au lucrat în industria petrolului și gazelor de mai mulți ani. Invităm în mod activ experți din industrie care ne sfătuiesc cu privire la programa și programele noastre. De asemenea, susțin prelegeri și își împărtășesc studenților noștri experiența de teren și studiile de caz.

Lucrăm activ cu companii energetice, interacțiunea susținută și colaborarea cu companiile energetice ajută la găsirea unui stagiu excelent și a oportunităților de carieră pentru studenții noștri.

Studenții care doresc să-și aprofundeze cunoștințele sau să iubească viața academică prin cercetare, Facultatea de Energie și Petrol și Gaze oferă master și doctorat. programe. Invităm profesori și experți din industrie din întreaga lume. Salutăm companiile și industria să ni se alăture în conturarea viitorului capitalului uman.

Credem că, prin colaborări și parteneriate în cercetare, predare și învățare, vom atinge excelența academică. Ne-am angajat să contribuim la construirea unei societăți a cunoașterii la nivel național și internațional.

Ultima actualizare Dec 2020

Despre facultate

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of ... Citeste mai mult

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of science for the benefit of the region and the country as a whole. The strategic vision of the University is to promote the ideals of academic excellence, scientific progress, and national well-being, to maintain the status of an undisputed leader in the field of technical and business education. The major goals and ambitions of the university are the creation of a scientific and educational center with highly qualified scientific and pedagogical potential and a developed modern material and technical base, the development of a dual vocational training, training of highly qualified specialists who have professional and personal competencies with emphasis on financial, power-generating sector, spheres of high and information technologies and the maritime industry. Citește mai puţin