Dr. În inginerie petrolieră

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Credem cu tărie că principalul nostru atu este capitalul uman. Este o sarcină dificilă și importantă să pregătești oameni care ar avea cea mai bună educație și care pot lucra oriunde în lume. Suntem foarte fericiți să lucrăm la o instituție care are o viziune și o strategie pentru viitorul luminos și pe termen lung al acestei țări. Sectorul energetic este un sector cheie al economiei kazahiene. Facultatea noastră contribuie la dezvoltarea acestui sector nu numai în Kazahstan; de asemenea, ne ocupăm de nevoile industriei energetice globale.

Optimizăm programa noastră, astfel încât studenții noștri să aibă cunoștințe relevante pentru industrie. KBTU are o școală de afaceri excelentă și o binecunoscută Facultate de Tehnologia Informației, elevii noștri iau și cursuri la aceste școli pentru a avea o înțelegere mai largă și mai multe instrumente în setul lor de instrumente.

Personalul nostru didactic include nu numai cadre didactice, ci și profesioniști care lucrează sau au lucrat în industria petrolului și a gazului de mai mulți ani. Invităm activ experți din industrie care ne sfătuiesc cu privire la programele și programele noastre. De asemenea, dau prelegeri și împărtășesc experiența lor de teren și studiile de caz cu studenții noștri.

Lucrăm activ cu companii energetice, interacțiunea susținută și colaborarea cu companiile de energie ajută la găsirea de stagii excelente și oportunități de carieră pentru studenții noștri.

Studenții care doresc să-și aprofundeze cunoștințele sau iubesc viața academică prin cercetare, Facultatea de Energie și Petrol și Gaze oferă programe de masterat și doctorat. Invităm profesori și experți din industrie din întreaga lume. Salutăm afacerile și industria să ni se alăture în formarea viitorului capitalului uman.

Considerăm că prin colaborări și parteneriate în cercetare, predare și învățare, vom obține excelență academică. Ne-am angajat să contribuim la construirea societății cunoașterii la nivel național și internațional.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of ... Citeste mai mult

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of science for the benefit of the region and the country as a whole. The strategic vision of the University is to promote the ideals of academic excellence, scientific progress, and national well-being, to maintain the status of an undisputed leader in the field of technical and business education. The major goals and ambitions of the university are the creation of a scientific and educational center with highly qualified scientific and pedagogical potential and a developed modern material and technical base, the development of a dual vocational training, training of highly qualified specialists who have professional and personal competencies with emphasis on financial, power-generating sector, spheres of high and information technologies and the maritime industry. Citește mai puţin