Dual Master Maestru de Business Administrator / Master of Public Admin (MBA / MPA)

Generalități

Programul de descriere

Administrarea Afacerilor / Administrarea Publică Diplomă Masterat Dual

Master of Business Administration / Maestru al Administrației Publice (MBA / MPA) Programul este o diplomă dublă oferită de Coles Colegiul de Administrarea Afacerilor și Colegiul de Științe Umaniste și Sociale. Obiectivul acestui program este de a permite studenților care sunt interesați în sectorul public și privat să se înregistreze concurent în ambele programe MBA și MPA. Interdependența din ce în ce mai mare a sectoarelor public și privat face ca acest program de diplomă dublă să fie nu numai inovator, ci atractiv pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în posturile responsabile de lucrul cu omologii lor din organizațiile private și publice și într- de afaceri și de guvern sunt foarte importante.

Cerințe de admitere în program

Pentru a fi admis în programul de diplomă dublă, solicitantul trebuie să specifice opțiunea în momentul depunerii cererii la Școala Universitară. Elevii interesați să candideze pentru programul de MBA / MPA opțiunea dublă, trebuie să se consulte fie cu directorul MPA, fie cu directorul MBA în ceea ce privește cerințele de admitere și cursurile necesare.

Cerințe generale de admitere pentru programul MBA / MPA Dual Degree

 1. Depunerea cererii la biroul de admitere absolvent și o taxă nerambursabilă de depunere a cererii.
 2. Gradul de Bacalaureat de la o instituție acreditată într-o manieră acceptată de Kennesaw State University (sunt necesare Kennesaw State University oficiale de la toate instituțiile anterioare de învățământ superior);
 3. Rapoartele oficiale de scor pentru testul general al examenului de licență absolvent (GRE) sau la examenul de admitere la admitere în management (GMAT); Fiecare program are standarde separate de admitere.
 4. Două scrisori de recomandare; și
 5. O declarație personală care descrie aspirațiile tale de carieră.

* Solicitanții internaționali au cerințe suplimentare; consultați secțiunea Admitere universitară a acestui catalog.

Cerințe de program

Programul are un minim de 51 de ore de studii postuniversitare, din care 27 de ore sunt în domenii de Administrarea Afacerilor și 24 de ore sunt în domeniile Administrației Publice. Pot fi luate ore suplimentare de credit în funcție de mediul academic al fiecărui student sau de zonele de concentrare ale programului MPA. În general, este nevoie de aproximativ trei ani pentru a câștiga ambele grade ca un student cu normă întreagă.

Elevii vor fi obligați să ia cursurile de bază atât din programele MBA și MPA.

Cursuri de bază

MBA

 • ACCT 8000 - Statistici contabile pentru manageri
 • ECON 8010 - Alocarea resurselor și analiza deciziilor
 • FIN 8020 - Finanțe pentru afaceri
 • IS 8090 - Dezvoltarea sistemelor informatice în afaceri
 • MGT 8040 - Gestionarea lanțului de valori
 • MGT 8050 - Gestionarea și conducerea comportamentului de lucru
 • MGT 8999 - Management strategic: o experiență integrativă, capcană
 • MKTG 8030 - Marketing strategic

MPA

 • PAD 6200 - Fundamentele administrației publice și serviciilor publice
 • PAD 6250 - Metode de cercetare și aplicații informatice
 • PAD 6350 - Bugetarea serviciilor publice
 • PAD 6450 - Relații guvernamentale
 • PAD 6500 - Analiza politicilor
  • sau
 • PAD 6600 - Evaluarea programului
 • PAD 6700 - Managementul resurselor umane în serviciul public
 • PAD 7995 - Practica serviciului public
 • sau
 • PAD 7985 - Stagiu în serviciul public

opţionale

Elevii sunt obligați să selecteze și să completeze 6 ore de credit de cursuri elective, un MBA elective și un MPA electivă, care se potrivește cel mai bine carierei lor și obiectivele personale în oricare dintre programe. În consultare cu facultatea și cu directorul de program, studenții își pot dezvolta domeniile specifice de expertiză administrativă prin selectarea unei combinații adecvate de cursuri în cadrul concentrațiilor desemnate.

Elevii trebuie să ia cel puțin 27 de ore de credit de cursuri de MBA. Dintre aceste 24 de ore de credit sunt cursurile de bază necesare prezentate mai sus. O altă MBA electivă trebuie să fie un curs de afaceri internațional. În plus, alegerea unei concentrații MPA poate solicita elevului să ia mai mult de cel puțin 51 de ore de credit necesare pentru programul de diplomă dublă.

Program total (51 ore de credit)

Ultima actualizare Iunie 2018

Despre facultate

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty ... Citeste mai mult

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty largest public universities in the country, Kennesaw State offers more than 100 undergraduate and graduate degrees, including an increasing number of doctoral programs. Citește mai puţin
Kennesaw , Marietta + 1 Mai mult Mai Puțin