De ce Școala elvețiană de Management din Roma?

Pur și simplu pune, o educație elvețiană poartă valoare.

SUA noastră și UE acreditate dual de MBA grad vă oferă mai mult decât o nouă linie pe CV-ul tau. Acesta vă oferă o evadare profesionist la cariera pe care doriți, oriunde în lume.

dublu Master Programul de SSM-INSEEC oferă studenților noștri MBA, cu un set puternic de experiențe și oportunități internaționale. Pe parcursul programului, MBA dublă oferă studenților o perspectivă internațională, atât în ​​și în afara sălii de clasă. Leveraging experiențele două școli de afaceri dinamice, rețelele studenților de colegi și profesori vor fi dublat, în timp ce grads dual MBA pot deveni candidați puternici pentru angajatori cu diplome de master de la ambele Școala elvețiană de Management în Roma și INSEEC din Paris sau Londra. Si cu timpul petrecut în studenții din Roma, Paris sau Londra se poate face cu adevărat prieteni din toată lumea! Programul se încheie cu o perioadă de șase luni de stagiu plătit, fie la Paris sau Londra.

Learning în Exersați

Elevii ar trebui să știe că sunt momente speciale care trage tot ceea ce am învățat în centrul atenției. Atunci când teorie, practică, experiența și talentul toate vin la un singur punct-o decizie ascuțită care modelează un curs definitiv de acțiune. În cazul în care nu mai este o problemă a ceea ce se poate face, dar din ceea ce va face.

Acesta este modul elvețian de a face afaceri. reputația Elveției de excelență se datorează unei forțe de muncă înalt calificată de muncă de înaltă calificare performante. Sursa această reputație este ceea ce Elveția este cunoscut pentru - educație de înaltă calitate în întreaga Europă.

Clasat printre cele mai bune programe de MBA din întreaga lume

Școala Elvețiană de Management MBA Gradul este acordat în colaborare cu INSEEC Business School, al cărei grad de MBA este cotat printre cele mai bune programe din întreaga lume. Mai mult, SSM Gradul de MBA este pe deplin acreditat de IACBE si Departamentul Afacerilor Veteranilor din SUA. SSM este o școală certificată de calitate de EduQua, elvețian eticheta de certificare a calității pentru instituțiile de învățământ superior și continuă.

Abordarea noastră se concentrează pe cinci domenii:

Global & Manageriala Intelligence

Ridica la provocarea de a opera într-o lume globală. Se amestecă-up cu candidații internaționali și experiență ce înseamnă să lucreze umăr la umăr cu oameni din diferite țări, cultură și puncte de vedere.

Învățare în practică

Aflați cum puteți să ia decizii în fața unor date contradictorii, politica complexe, și presiuni intense.

Spirit antreprenorial și inovare

Exploreaza un risc potențial nou, conectați cu antreprenorii, și de a descoperi noi oportunități.

Un masterat Experiența cu adevărat dual pentru a te face unic!

Programul dual MBA poate fi completat în termen de 18 sau 24 de luni. Programul începe în septembrie sau în ianuarie, în Roma, la Swiss School of Management în cazul în care vă va trece prin toate cursurile de bază și să se specializeze în Global Management si Leadership. După un an de la SSM la Roma, va trece la INSEEC Paris sau Londra pentru încă șase luni de la școală. După ce ai terminat cu piesa ta academică, INSEEC va organiza interviuri pentru tine, pentru a merge pentru un stagiu plătit, fie la Paris sau Londra.

La sfârșitul călătoriei, vei absolvi cu un grad acreditat internațional dual-MBA și șase luni de muncă experiență. Internship nu este obligatorie pentru a obține degree.ome dublă MBA este mai mult decât un oraș fascinant de capital europene; este o enciclopedie spectaculoasă de istorie vie.

Avantajul Roma

S-a spus că toate drumurile duc la Roma, iar la Roma, toate drumurile duc spre eternitate. Condiții de viață și de a studia la Roma, oferă o oportunitate rara de a experimenta o cultură, care a ajutat la mucegai lumea modernă. Vin de studiu la Școala Elvețiană de Management și merge pe aceleași caldarîm vechi, în cazul în care o dată sau de Iulius Cesar, Constantin cel Mare a trecut de-a lungul.

Avantajul Paris

La Paris, aerul este suficient de gros, cu posibilitate. Studenții care trăiesc și studiază în Paris să profite de posibilitățile sale prin studiu în instituțiile de învățămînt de calitate și de viață care trăiesc în oricare dintre cartierele reci și la modă din Paris. Studenții care studiază în străinătate la Paris, de asemenea să profite de abundența de hotspot-uri culturale, icoane și întâmplări din Paris. Mulți studenți se angajează chiar și la programe de limbi străine avansate și stagii de calitate în unele din mai multe industrii puternice ale Parisului. În cele din urmă, programele de studiu din Paris în străinătate oferă studenților o oportunitate minunata expansiv academic, personal și profesional.

alumni Relații

Construi conexiuni și de a descoperi oportunități de afaceri. Ca un participant MBA, veți avea posibilitatea de a se alătura conferințe internaționale de tineret organizate de partenerii universitari SSM în Europa. În plus, aveți posibilitatea de a schimba în programul dual sau de capital de MBA, acordarea vă un stagiu plătit de șase luni de la Paris sau Londra.

Dacă doriți ca să luați cariera ta la nivelul următor, ajunge la Roma. Aflați cât de gândire elvețiană va conduce cariera ta mai departe decât v-ați imaginat vreodată.

Curriculum si de predare

Clasele sunt de două ori pe săptămână: luni și joi de la 6-9pm, inclusiv două miercurea pe lună. Acest lucru vă va permite să mergeți imediat pentru locuri de muncă sau stagii câștigând experiență de muncă. În plus, în timp ce vă aflați la Roma, vă permite, să călătorească pe larg țara noastră frumoasă.

Alegeți Specializare / Major

Programul MBA Dual vă permite să se specializeze în două domenii diferite, câștigând mai mult de 60 ECTS. În timp ce în Roma, vă va specializa în Global Management și conducere. Paris & Londra, puteți alege din lista de mai jos:

In timp ce in ROMA - la Swiss School of Management:

Global Management & Leadership-Track

  • La nivel mondial pista de management și conducere dezvoltă lideri de a gestiona eficient operațiunilor globale cu un curriculum cuprinzător care acoperă competențele de bază de afaceri necesare pentru a reuși în economia globală de astăzi. clase de MBA sunt oferite cele mai multe ori în seara pentru a se potrivi pentru profesioniștii care lucrează sau pentru studenții care ar dori să lucreze sau să urmeze un stagiu.

În timp ce în PARIS - La INSEEC Paris

  • afaceri internaționale
  • Managementul Marketing & Brand
  • Moda Marketing & Mărci de lux
  • finanțe

(Alegeți una dintre pistele)

Pe măsură ce mutați în a doua fază a programului, se va scufunda apoi în continuare în managementul internațional și selectați pista de afaceri care se potrivește cel mai bine obiectivele carierei tale.

În timp ce în Londra - La INSEEC Londra

  • Finanțe corporative
  • Piețele financiare
  • Managementul brandului
  • Int. Administrare afaceri

(Alegeți una dintre pistele)

În a treia etapă, veți învăța competențele globale necesare pentru a analiza în mod strategic de afaceri de azi. Elevii vor continua să învețe cum să lucreze în mod eficient pe mai multe piețe și culturi de afaceri, să analizeze și să abordeze oportunitățile viitoare.

Descoperiti diferenta SSM

Pe tot parcursul programului de MBA, studenții vor studia conducere, afaceri, antreprenoriat și filozofii de management care pot fi aplicate la orice rol de management în industrii variate. Scoala noastra de afaceri asemenea, oferă studenților hands-on, grupuri de conducere de experiență și discuțiile din clasă aplicabile.

Noastre internaționale acreditate de MBA include prelegeri, vizite corporative, vorbitori de vizită, exerciții de auto-evaluare și CV / consiliere stagiu. Scopul nostru este de a începe să crească rețelele elevilor din momentul în care ajung.

Elevii vor găsi, de asemenea, că locația noastră de MBA în centrul orașului permite studenților să profite de toate Roma are de oferit. Clasele sunt la câțiva pași de toate, de la Pantheon la Treptele Spaniole la Vatican.

Check out programul nostru de Executive MBA și nostru unic Programul MBA de capital, de asemenea.

O scoala de afaceri de mare ar trebui să lucreze din greu pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră. La SSM, asta este exact ceea ce facem pentru fiecare dintre studenții noștri.

Am caracteristică înscrierilor lunare.

Program predat în:
Engleză
Swiss School of Management, Rome Italy

Vezi 2 mai multe cursuri de la Swiss School of Management, Rome Italy »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
24 luni
Part time
La zi
Price
19,900 EUR
€ 19.900
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date