E / MBA în afaceri durabile

Business School Lausanne

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

E / MBA în afaceri durabile

Business School Lausanne

Prezentare generală a programului

E / MBA în afaceri durabile este un program unic în Elveția care combină educația E / MBA cu o scufundare adâncă în sustenabilitatea afacerii prin BSL-Universitatea din St. Gallen grad comun în afaceri durabile. Este ideal pentru participanți și profesioniști care doresc să își valorifice experiența existentă pentru a avea un impact real asupra afacerilor.

Acest program combină două programe într-unul, E / MBA și Diploma în afaceri durabile, rezultând o experiență holistică de învățare care va transforma modul în care vă definiți afacerea și dvs. în conducerea schimbării și inovării pentru o lume mai bună. Practic, veți lua toate cursurile de fundație din programul E / MBA și veți continua cu o specializare de un an în domeniul durabilității. Rezultatul este un program care vă transformă într-un practician de afaceri conștient de cunoștințe și de sustenabilitate.

 • Veți întreprinde o călătorie personală de transformare care vă va permite să vă cunoașteți mai bine, să vă explorați scopul personal și să vă cultivați capacitatea de a vă conduce pe voi și pe ceilalți spre o lume mai bună. Veți fi scufundați într-un spațiu de învățare cu mai multe fațete, care vă încurajează creșterea personală prin cursuri de abilități soft, îndrumare și practici reflective.
 • Veți fi expus la o gândire neconvențională dincolo de situația de afaceri și veți explora o perspectivă exterioară care va redefini strategiile de afaceri ca fiind conduse de provocările legate de durabilitate. Veți descoperi concepte și instrumente inovatoare pentru abordarea problemelor globale legate de impactul economic, de mediu și social al afacerilor.
 • Veți aduce cunoștințe despre afaceri și sustenabilitate și le veți aplica într-un proiect de consultanță pe o perioadă de zece luni cu participanți la curs. Veți accelera creșterea profesională și veți avea șansa de a aduce o contribuție pozitivă la o organizație reală din cadrul programului.

Caracteristici BSL Signature

 • Clase mici de până la 20 de candidați cu atenție personalizată și sprijin din partea profesorilor
 • Profesori care sunt experți în domeniu și în prezent activi în afaceri și experți în domeniu
 • Mediu internațional și diversificat cu studenți din 60 de naționalități

Opțiunile programului

Opțiunea 1: E / MBA în afaceri durabile - Program full-time (1,5 ani)

 • Recomandăm această opțiune profesioniștilor care caută o tranziție în carieră sau doresc să ia o pauză de la locul de muncă și să se concentreze pe un an și jumătate din imersia învățării dinamice
 • Programul este format din toate cursurile de bază E / MBA (6 luni) și o specializare în sustenabilitate, prin intermediul programului Diploma de afaceri durabile (1 an)
 • Proiectul de consultanță (înlocuind teza tradițională) este finalizat în timpul specializării

Opțiunea 2: E / MBA în afaceri durabile - Programul part-time (2 ani)

 • Recomandăm această opțiune profesioniștilor care lucrează în Elveția sau în afara ei, care doresc să-și păstreze locul de muncă și să studieze cu fracțiune de normă, ceea ce înseamnă că participă la cursuri la fiecare câteva săptămâni
 • Programul este format din toate cursurile de bază E / MBA (1 an) și o specializare în sustenabilitate, prin intermediul programului Diploma de afaceri durabile (1 an)
 • Proiectul de consultanță (înlocuind teza tradițională) este finalizat în timpul specializării

Opțiunea 3: E / MBA în afaceri durabile - Programul executiv (2 ani)

 • Recomandăm această opțiune profesioniștilor care lucrează în Elveția și care doresc să-și păstreze locul de muncă și să-și studieze cu fracțiune de normă, ceea ce înseamnă că participă la cursuri la fiecare câteva săptămâni
 • Programul este format din toate cursurile de bază E / MBA (1 an) și o specializare în sustenabilitate, prin intermediul programului Diploma de afaceri durabile (1 an)
 • Proiectul de consultanță (înlocuind teza tradițională) este finalizat în timpul specializării

FAQ

Ce specializări sunt disponibile?
Singura specializare disponibilă la nivel de MBA este Business Sustainable. Adăugarea unei specializări la gradul dvs. MBA extinde durata programului cu 6 luni și include o diplomă comună "Diploma în afaceri durabile" de la BSL și Universitatea din St. Gallen.
Care este limba de predare la BSL?
Toate cursurile de la BSL sunt oferite în limba engleză.
Ce scor TOEFL trebuie să depun la BSL?
Ca parte a procesului de selecție, solicitanții de succes sunt intervievați pentru a-și evalua nivelul de engleză și șansele lor de succes în programul respectiv. Ca ghid, veți avea nevoie de un nivel de limba engleză după cum urmează:
MBA / EMBA programe: IELTS: 6.5, TOEFL: 90, TOEIC: 800 (doar un test este necesar).
Codul BSL TOEFL este 0018.
BSL oferă burse?
BSL oferă burse pentru programele selectate de la caz la caz. Pentru informații suplimentare, consultați Taxele de școlarizare
Trebuie să iau GMAT pentru a intra în programul MBA sau EMBA?
Scorul GMAT nu este necesar pentru admiterea MBA și EMBA, deoarece preferăm să evaluăm șansele de succes în mediul BSL printr-un interviu. Toți candidații MBA și EMBA sunt intervievați de către Directorul programului înainte de a se alătura programului nostru.
BSL oferă cursuri online?
BSL nu are cursuri online din simplul motiv că învățarea și practicarea managementului trebuie învățate împreună cu alte persoane împreună în grupuri și în clase. Cel mai bine poate fi învățat prin îndrumarea profesorilor care lucrează în afaceri. O astfel de practică "vii" nu este posibilă online.
Care este sensul "acreditării"?
Acreditările instituționale și programele asigură că o școală și programele sale oferă un nivel de înaltă calitate a educației. Doar 10% din școlile de afaceri sunt acreditate (au fost supuse unui proces riguros de acreditare). BSL a fost prima școală de afaceri din Europa care a obținut acreditarea completă a ACBSP pentru toate programele sale în 1996. Acreditările instituționale precum AACSP și EQUIS validează viabilitatea unei școli, în timp ce acreditările programului, cum ar fi AMBA (numai pentru programele MBA) ACBSP (pentru toate programele de afaceri, inclusiv nivelul de doctorat) validează calitatea continuă a programelor livrate. Pentru mai multe informații despre acreditarea BSL, consultați clasamentele și acreditările.
De ce BSL nu se află pe lista elvețiană ENIC?
Sistemul elvețian ENIC afișează în prezent numai universități elvețiene de stat și nu poate include instituții private precum IMD sau BSL.
Care sunt cheltuielile de viață estimate la Lausanne?
BSL îi sfătuiește pe studenți să plătească cel puțin 2500 CHF pe lună pentru cheltuielile legate de alimentație, cazare, călătorii / navetă la domiciliu, manuale școlare, asigurări sociale / de divertisment și asigurări medicale.
Costuri estimate - rețineți că acestea sunt estimări ale costurilor lunare care variază în funcție de bugetul și stilul de viață al elevului:
 • Prețul lunar al cazării: CHF 1000 - CHF 2.500
 • Cheltuielile lunare pentru cheltuielile alimentare: CHF 600 - 800 CHF
 • Cheltuielile lunare de călătorie: CHF 100 - CHF 250
 • Asigurarea medicală lunară estimată: CHF 300 - CHF 500

Vă rugăm să rețineți că fiecare student din Elveția trebuie să fie asigurat de o societate de asigurări medicale și accidentale în Elveția, chiar dacă aveți deja o asigurare internațională de călătorie. (BSL vă poate ajuta să găsiți o companie de asigurări dacă nu aveți deja asigurare în Elveția).

Unde pot locui în Lausanne?

Consultați pagina de locuințe și de cazare

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Business School Lausanne

Ultima actualizare February 28, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 19, 2019
Sept. 2019
Duration
Durata
2 anii
Price
Preţ
49,800 CHF
Locations
Elveţia - Lausanne, Vaud
Data începerii : Feb. 19, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 19, 2019
Elveţia - Lausanne, Vaud
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Sept. 2019
Elveţia - Lausanne, Vaud
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala