Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală a programului

BSL E / MBA este o experiență transformatoare, nu tranzacțională, care vă facilitează învățarea și creșterea personală ca lider auto-conștient, adaptabil și responsabil.

 • Veți începe o călătorie personală de transformare care vă va permite să vă cunoașteți mai bine, să (re) descoperiți scopul personal și să vă îngrijiți capacitatea de conducere pentru a face schimbări semnificative în lume. Veți fi scufundați într-un spațiu de învățare care vă încurajează creșterea personală prin cursuri de abilități moi, mentoring individualizat și oportunități de coaching pentru alții.
 • Veți transforma afacerea pe cap și veți fi expuși unei gândiri neconvenționale, dincolo de afacerea obișnuită. Prin abordarea noastră tridimensională de învățare, "eu", "noi" și "noi toți", veți cultiva abilitățile și perspectivele care vă permit să înțelegeți și să răspundeți provocărilor globale ale afacerilor dintr-o perspectivă individuală, colectivă și sistemică.
 • Veți investi în creșterea profesională și veți explora oportunitățile de a vă îmbina experiențele, punctele forte și pasiunile anterioare într-o carieră de carieră. Vă veți întinde și aplicați ceea ce învață imediat prin proiectul MBA Consulting: veți alege între un proiect de plan de afaceri pentru o afacere de familie, o afacere de familie sau o companie aleasă de dvs. și un proiect de consultanță pentru impactul social în Africa de Sud.

Caracteristici BSL Signature

 • Clase mici de până la 20 de participanți, cu atenție personalizată și sprijin din partea profesorilor
 • Profesori care sunt experți în domeniu și în prezent activi în afaceri și experți în domeniu
 • Mediu internațional și diversificat cu studenți din 60 de naționalități

Opțiunile programului

Opțiunea 1: MBA - Program full-time (1 an)

 • Vă recomandăm această opțiune pentru profesioniștii care doresc o tranziție în carieră sau care doresc să ia o pauză de la locul de muncă și să se concentreze pe un an de imersiune de învățare dinamică
 • Clasele sunt programate în module de trei zile (joi - sâmbătă), care sunt luate aproximativ la fiecare 2 săptămâni pe parcursul unui an
 • Proiectul MBA Consulting este finalizat în ultimele 14 săptămâni

Opțiunea 2: MBA - Program Part-Time (2 ani)

 • Recomandăm această opțiune profesioniștilor care lucrează în sau în afara Elveției, care doresc să-și păstreze locul de muncă și să-și studieze cu fracțiune de normă, adică să participe la cursurile MBA din campusul din Lausanne la fiecare câteva săptămâni.
 • Cursurile sunt programate în module de trei zile (joi-sâmbătă), care sunt luate la fiecare 4-5 săptămâni aproximativ pe parcursul a 2 ani
 • Proiectul MBA Consulting este finalizat în ultimele 12 luni

EMBA - Programul Executive MBA (1,5 ani)

 • Recomandăm această opțiune profesioniștilor care lucrează în Elveția și care doresc să-și păstreze locul de muncă și să-și studieze cu fracțiune de normă, adică să frecventeze cursurile de MBA din campusul din Lausanne la fiecare câteva săptămâni.
 • Clasele sunt programate în module de trei zile (joi-sâmbătă sau trei sâmbete consecutive) care sunt luate la fiecare 4-5 săptămâni aproximativ pe parcursul a 1,5 ani
 • Proiectul EMBA Consulting este finalizat în ultimele 12 luni

FAQ

Ce specializări sunt disponibile?

Singura specializare disponibilă la nivel de MBA este Business Sustainable. Adăugarea unei specializări la gradul dvs. MBA extinde durata programului cu 6 luni și include o diplomă comună "Diploma în afaceri durabile" de la BSL și Universitatea din St. Gallen.

Care este limba de predare la BSL?

Toate cursurile de la BSL sunt oferite în limba engleză.

Ce scor TOEFL trebuie să depun la BSL?

Ca parte a procesului de selecție, solicitanții de succes sunt intervievați pentru a-și evalua nivelul de engleză și șansele lor de succes în programul respectiv. Ca ghid, veți avea nevoie de un nivel de limba engleză după cum urmează:

MBA / EMBA programe: IELTS: 6.5, TOEFL: 90, TOEIC: 800 (doar un test este necesar).

Codul BSL TOEFL este 0018.

BSL oferă burse?

BSL oferă burse pentru programele selectate de la caz la caz. Pentru informații suplimentare, consultați Taxele de școlarizare

Trebuie să iau GMAT pentru a intra în programul MBA sau EMBA?

Scorul GMAT nu este necesar pentru admiterea MBA și EMBA, deoarece preferăm să evaluăm șansele de succes în mediul BSL printr-un interviu. Toți candidații MBA și EMBA sunt intervievați de către Directorul programului înainte de a se alătura programului nostru.

BSL oferă cursuri online?

BSL nu are cursuri online din simplul motiv că învățarea și practicarea managementului trebuie învățate împreună cu alte persoane împreună în grupuri și în clase. Cel mai bine poate fi învățat prin îndrumarea profesorilor care lucrează în afaceri. O astfel de practică "vii" nu este posibilă online.

Care este sensul "acreditării"?

Acreditările instituționale și programele asigură că o școală și programele sale oferă un nivel ridicat de educație. Doar 10% din școlile de afaceri sunt acreditate (au fost supuse unui proces riguros de acreditare). BSL a fost prima școală de afaceri din Europa care a obținut acreditarea completă a ACBSP pentru toate programele sale în 1996. Acreditările instituționale precum AACSP și EQUIS validează viabilitatea unei școli, în timp ce acreditările programului, cum ar fi AMBA (numai pentru programele MBA) ACBSP (pentru toate programele de afaceri, inclusiv nivelul de doctorat) validează calitatea continuă a programelor livrate. Pentru mai multe informații despre acreditarea BSL, consultați clasamentele și acreditările.

De ce BSL nu se află pe lista elvețiană ENIC?

Sistemul elvețian ENIC afișează în prezent numai universități elvețiene de stat și nu poate include instituții private precum IMD sau BSL.

Care sunt cheltuielile de viață estimate la Lausanne?

BSL îi sfătuiește pe studenți să plătească cel puțin 2500 CHF pe lună pentru cheltuielile legate de alimentație, cazare, călătorii / navetă la domiciliu, manuale școlare, asigurări sociale / de divertisment și asigurări medicale.

Costuri estimate - rețineți că acestea sunt estimări ale costurilor lunare care variază în funcție de bugetul și stilul de viață al elevului:

Prețul lunar al cazării: CHF 1000 - CHF 2.500
Cheltuielile lunare pentru cheltuielile alimentare: CHF 600 - 800 CHF
Cheltuielile lunare de călătorie: CHF 100 - CHF 250
Asigurarea medicală lunară estimată: CHF 300 - CHF 500

Vă rugăm să rețineți că fiecare student din Elveția trebuie să fie asigurat de o societate de asigurări medicale și accidentale în Elveția, chiar dacă aveți deja o asigurare internațională de călătorie. (BSL vă poate ajuta să găsiți o companie de asigurări dacă nu aveți deja asigurare în Elveția).

Unde pot locui în Lausanne?

Consultați pagina de locuințe și de cazare

Program taught in:
Engleză
Business School Lausanne

Vezi 1 mai multe cursuri de la Business School Lausanne »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
44,800 CHF
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

The BSL Positive Impact E/MBA