Read the Official Description

EDHEC Global MBA este schimbarea vieții: prin amestecarea educației relevante în afaceri cu o experiență umană neprețuită, vă permite să aveți un impact profund asupra carierei, vieții și mediului înconjurător.

MOTIVE MAI PENTRU ALEGEREA EDHEC

EXPERIENȚA GLOBAL TRUE

Clasa de obicei include peste 30 de naționalități diferite. Programul include două expediții de învățare în străinătate.

CONSILIERI DE CARIERE PERSONALIZATE

EDHEC Global MBA CareerSMART Program este un program inovator de carieră care include coaching personalizat de carieră pentru fiecare participant. Serviciile noastre de carieră sunt clasate pe locul al doilea în Franța pentru evaluarea studenților privind serviciile de carieră (The Economist 2017).

FOCUS LA ÎNVĂȚAREA ACȚIUNILOR

Studii de caz, simulări de afaceri, proiecte de consultanță, stagii, proiect de inovare și proiect antreprenorial: programul oferă în mod constant oportunități de a pune abilitățile în practică.

BURSA TRANSPARENTĂ ȘI GARANTATĂ

Bursele EDHEC se acordă pe baza calității generale a profilului dvs. Politica EDHEC privind bursa transparentă vă oferă asistență financiară valoroasă.

O COMUNITATE DIVERSĂ

EDHEC oferă una dintre cele mai diverse clase de MBA din lume cu peste 30 de naționalități, 40% femei, experiență variind de la 3 ani până la peste 20 de ani și una dintre cele mai extinse matrice de medii educaționale și sectoriale.

MEDIU EXCLUSIV ÎNVĂȚĂMÂNT

Campusul EDHEC este situat în Nisa, un oraș cu adevărat internațional, cu o calitate imbatabilă a vieții. Campusul EDHEC se află într-un complex elegant și modern, cu vedere la Marea Mediterană. Participanții la MBA beneficiază de un etaj întreg dedicat formării executive, învățării și cercetării.

EDHEC GLOBAL MBA RANKINGS

Program taught in:
Engleză
Last updated April 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Ian. 2020
Duration
10 luni
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Sept. 2019

Ian. 2020

EDHEC Global MBA Presentation

EDHEC GLOBAL MBA: A life changing experience - EDHEC BUSINESS SCHOOL