EDHEC Global MBA

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

120298_hp-slide3.png

Dacă doriți să obțineți o educație de afaceri din lumea reală și să dezvolți o perspectivă internațională care să vă ajute să vă dezvoltați, să accelerați sau să vă schimbați calea de carieră, atunci programul EDHEC Global MBA din Nisa, sudul Franței ar putea fi o alegere ideală pentru dvs.

Pe parcursul programului de 10 luni veți avea ocazia să împărtășiți, să învățați și să vă conectați cu colegii participanți din fiecare continent din lume - de obicei avem aproximativ 100 de studenți din 30 de naționalități diferite, combinate cu o facultate internațională extrem de diversă și de excepție, ceea ce o face experiență cu adevărat globală. Opțiunile personalizate, incluzând piese specializate și proiecte personalizate reprezintă 3 luni din programul dvs., permițându-vă să personalizați programul în funcție de obiectivele dvs. profesionale.

VIZIUNE GLOBALĂ, FOCUS PERSONAL

Programul intens îmbină fundamentele de bază ale afacerii, împreună cu o selecție de piese specializate, proiecte personalizate și expediții internaționale de învățare, care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerile și conducerea gândită pentru cariera viitoare.

Din cauza duratei mai scurte a cursului, Global MBA este potrivit în special pentru candidații care au deja o bază profesională puternică - în medie, participanții au 8 ani de experiență, astfel încât ROI poate fi deosebit de puternic, deoarece veți fi în afara locului de muncă. timp de mai puțin de un an, dar veți avea toată învățarea și dezvoltarea de care aveți nevoie pentru a vă defini și atinge ambițiile și pașii următori. Puteți avea, de asemenea, opțiunea de a vă extinde experiența printr-un stagiu de 6 luni la finalizarea studiilor.

Fiecare curs include o combinație de predare academică, studii de caz din viața reală și proiecte de grup pentru a vă oferi rezultate de învățare practice și acționabile atât din perspectivă interpersonală, cât și profesională.

Fundamente de afaceri și leadership

Modulele de bază vă oferă o viziune largă a provocărilor, strategiilor și abilităților cheie necesare pentru a deveni un lider responsabil și dinamic într-o lume în continuă schimbare, inclusiv finanțe corporative, strategie, oameni și organizații de lider, durabilitate, gândire design, date mari și artificiale inteligența și internaționalizarea unei afaceri

Alegerea pieselor specializate cu expediție globală de învățare

O lună din program este dedicată unui electiv specializat la alegere, conceput pentru a vă îmbunătăți expertiza în conformitate cu aspirațiile dvs. de carieră. Puteți alege dintre Inovația digitală (1 săptămână la New York), Leadership (1 săptămână la Singapore), Antreprenoriat (1 săptămână la San Francisco) sau Finanțe (1 săptămână la Londra)

Proiect MBA adaptat 8 săptămâni

Perioada de 8 săptămâni din mai până în iunie vă permite să puneți în practică abilitățile și cunoștințele recent dobândite sub forma unui proiect de MBA adaptat. Puteți alege dintre una dintre cele șase opțiuni concepute pentru a se potrivi propriilor dvs. obiective și interese în carieră: stagiu, proiect de consultanță, plan de afaceri, proiect de sustenabilitate, proiect de cercetare sau un schimb academic

Dezvoltare personală, strategie de coaching și carieră

Programul EDHEC CareerSMART este un program personalizat, internațional de carieră. Te ajută să dobândești cunoștințele, abilitățile, instrumentele și atitudinile de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți performanța în procesele de recrutare și pentru a-ți arăta potențialul în prezentări, prezentări și interviuri. Prin ateliere dedicate, sesiuni individuale de coaching și carieră pentru viitorii angajatori.

„Rețeaua de asistență de la EDHEC a fost superbă. Toate sfaturile pe care le-am primit, de la tehnici de interviu, la branding și rețea personală, m-au dus până în prezent. Categoric, cea mai bună alegere în carieră pe care am făcut-o! ” Charlotte Auterac, Global MBA Alumna, Marea Britanie

Mediu de învățare excepțional

Campusul EDHEC este situat în Nisa, un oraș cu adevărat internațional, cu o calitate imbatabilă a vieții. Campusul EDHEC se află într-un complex elegant și modern, cu vedere la Marea Mediterană. Participanții la MBA beneficiază de un etaj întreg dedicat formării executive, învățării și cercetării.

Nice promenade

INFORMAȚII PRIVIND PROGRAM:

Acreditare

AACSB, AMBA, EQUIS

Tipul programului

MBA

Formatul programului

10 luni, cu normă întreagă, în engleză

Specializări

1 lună piesă specializată (alegerea a 4 opțiuni)

Proiect MBA adaptat de 8 săptămâni (alegerea a 6 opțiuni)

Opțional: clase gratuite de franceză

Limba instructiunilor

Engleză

Termene de depunere a cererilor

30 iunie

Date de început

Septembrie

Studii în străinătate sau schimb de programe

1 săptămână expediție de sustenabilitate în Africa de Sud

1 călătorie globală de învățare la New York, San Francisco, Singapore sau Londra

Opțiunea de a alege un schimb academic ca proiect de MBA

învățământ

Eur 44.000, inclusiv 2 călătorii de afaceri la nivel mondial. Taxa de cerere 150 EUR

burse de studiu

Excelență: reducere de 50% pentru candidații cu un scor GMAT de 720 sau mai mult

Premium: reducere de 40% pentru candidații cu scorul GMAT de 650-710

Merit: reducere de 30% pe baza GMAT și potențial academic

Prima naționalitate: reducere de 20% pentru primii trei candidați ai fiecărei naționalități de înscriere

Excelență europeană: reducere de 30% pentru resortisanții UE și SEE

Faceți un impact: reducere de 30% pe baza potențialului de a conduce viabilitatea și etica în afaceri

Cerințele de admitere

Diplomă universitară: licență

Testele de aptitudine:

GMAT (minim): 550

GMAT (medie): 630

GRE și TAGE MAGE sunt de asemenea acceptate

Testele de limbă:

IELTS (minim): 6,5

TOEFL iBT (minim): 100, PBT - 603, TOEFL CBT - 250

TOEIC (minim): 850

Referințe: 2

Experiență minimă de muncă: 3 ani

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Citește mai puţin
Grozav , Paris , Roubaix + 2 Mai mult Mai Puțin

Acreditări