EGADE - MBA UNC în afaceri și strategii globale

Generalități

Programul de descriere

Atingeți-vă obiectivele executive cu un grad dublu internațional

EGADE - UNC MBA în afaceri globale și strategie este un program de MBA de două grade și global, creat ca urmare a unui parteneriat de succes între două școli de afaceri prestigioase, axate pe educația liderilor mondiali: Colegiul de afaceri Belk de la Universitatea din Nord. Carolina la Charlotte (UNCC) și EGADE Business School la Tecnológico de Monterrey.

Format Cu jumătate de normă
Durată 2,5 ani
Locație Monterrey
Aportul de program Aprilie și septembrie
Limba Engleză

Șansa ta de a-ți redefini cu adevărat cariera

Învățat în întregime în EGADE Business School 's Campus din Monterrey, México, EGADE-UNC MBA este conceput pentru a vă ajuta să vă lărgește potențialul de lider în medii multiculturale, cu un accent special în Business Global & Strategie. Datorită naturii acestei alianțe, profesioniștii care locuiesc în Monterrey au posibilitatea de a dobândi un dublu grad internațional fără a se muta.

Asumați-vă provocarea multiculturală

Acest MBA global își pregătește studenții pentru a conduce într-un mediu multicultural folosind strategii de afaceri care promovează avantaje competitive în organizațiile internaționale. Același mediu multicultural permite studenților să dobândească o perspectivă globală de afaceri în sala de clasă, construind în același timp o rețea durabilă cu lideri din diverse naționalități, culturi și medii profesionale.

O facultate excepțională

Facultatea ambelor școli de afaceri nu numai că a fost premiată și recunoscută în mai multe rânduri de diferite agenții internaționale, dar se laudă și cu profiluri variate și traiectorii largi care îmbogățesc experiența de învățare a elevilor.

În plus, experții și liderii acestei facultăți globale comune oferă studenților un mediu de învățare echilibrat în care atât teoria cât și metodologiile practice au un rol major. Prin acest format, studenții capătă cu fermitate principalele tendințe, provocări, oportunități și practici de management de ultimă oră într-un context global.

Educație globală la îndemâna locală

 • EGADE - UNC MBA în Global Business & Strategy este un program acreditat de The Association of MBAs, o organizație internațională care certifică standardele de înaltă calitate ale programului.
 • Până la sfârșitul acestui program, studenții obțin două grade MBA, una de la EGADE Business School la Tecnológico de Monterrey și alta de la Belk College of Business de la Universitatea din Carolina de Nord la Charlotte, precum și un certificat comun în afaceri și strategie globală.
 • Programul este predat în întregime la EGADE Business School din Monterrey, printr-un format executiv care are loc în weekend. Jumătate din cursuri sunt susținute de facultatea Belk College of Business prin sesiuni la fața locului și videoconferințe, în timp ce cealaltă jumătate este susținută de facultatea EGADE Business School prin sesiuni la fața locului.
 • Studenții au ocazia să facă un curs de vară de o săptămână sau chiar un semestru întreg la Belk College of Business din Charlotte, Carolina de Nord, un loc cunoscut a fi cel de-al doilea mare centru financiar din Statele Unite.

Două platforme sunt mai bune decât una

EGADE - MBA UNC în afaceri și strategii globale este un grad dublu livrat în întregime în limba engleză la EGADE Business School din campusul său Monterrey, cu un curs de vară de o săptămână la Universitatea din Carolina de Nord la Charlotte (UNCC), condus de UNCC și EGADE .

Privilegiul unei rețele globale de afaceri

Pe lângă această alianță internațională, elevii EGADE Business School se alătură și rețelei globale pentru management avansat, cea mai mare rețea de școli de afaceri din lume, care le oferă acces la mai multe experiențe internaționale, cum ar fi:

 • Săptămâni globale de rețea
 • Cursuri online pentru rețele mici (SNOC)

Aflați mai multe despre cerințele de admitere

Admiterea la acest grad dublu de MBA este foarte competitivă. Comitetul de admitere examinează cu atenție fiecare cerere, analizând fiecare aspect cantitativ și calitativ din mediul profesional și academic al solicitantului și va evalua potențialul de succes academic și de creștere profesională.

Cerințele de admitere

Experienta profesionala 3 ani
Interval de vârstă 30 - 44
Educaţie Diplomă de licență
Scoruri minime / medii ale testului 550/600 PAEP (sau echivalent GMAT / GRE / Evaluare executivă)
Limba Examen de competență engleză (TOEFL, IBT sau echivalent)
Cerințe suplimentare
 • Formular
 • Scorul de admitere (PAEP sau echivalent)
 • Două scrisori de recomandare profesionale
 • CV actualizat
 • Documentația oficială
 • Certificat de limba engleză (TOEFL sau echivalent)
 • O declarație de intenție
 • Interviu cu directorul programului sau cu membrul facultății
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Citeste mai mult

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Citește mai puţin
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mai mult Mai Puțin