EGADE MBA

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

E timpul să vă ridicați jocul

În contextul global rapid, este esențial să avem o înțelegere cuprinzătoare a modului de a conduce responsabil și de a transforma o organizație într-o afacere profitabilă și de succes.

EGADE MBA este un program inovator și recunoscut la nivel global, proiectat de școala de afaceri de top din America Latină și acreditat de Asociația MBA pentru standardele sale de înaltă calitate. Acest curriculum se adresează liderilor care sunt gata să-și ducă rolul în funcțiile manageriale medii și de vârf la nivelul următor.

Format Lockstep cu cursuri și online
Durată 18 luni
Locație Mexico City, Monterrey, Guadalajara și Queretaro
Aportul programului Aprilie și septembrie
Limba engleza si spaniola

A ieși în evidență

Este timpul să vă împingeți abilitățile la nivelul următor și să aduceți un avantaj distinct traiectoriei voastre. Pentru a avansa la un nivel mai înalt de responsabilitate este nevoie de încredere, cunoștințe solide și competitivitate într-un mediu de afaceri în care inovația a devenit norma.

EGADE MBA a fost conceput pentru a ajuta la îndeplinirea aspirațiilor liderilor care trebuie să țină pasul cu ultimele tendințe de afaceri pentru a-și îmbunătăți domeniile. Acest program a fost, de asemenea, conceput pentru a rezolva cele mai presante provocări cu care se confruntă societatea noastră în era digitală, educând lideri etici, inovatori și antreprenoriale cu o viziune durabilă și globală.

Dețineți perturbarea

Înconjurați-vă cu instrumente, cunoștințe și experiențe concepute pentru a vă menține mintea și abilitățile într-un mediu de provocare și creștere continuă.

Uitați de limitările unui MBA tradițional

Profitați la maximum de MBA cu formatul hibrid al acestui program, în care se desfășoară cursuri și proiecte atât la fața locului, cât și online, pentru o experiență versatilă și echilibrată.

Potriviți creșterea profesională cu obiectivele dvs.

Durând doar 18 luni, EGADE MBA vă aduce mai aproape de obiectivele dvs. profesionale printr-un format practic, rapid și orientat spre calitate.

Un MBA pentru minți proactive

EGADE MBA a fost conceput pentru a vă oferi o învățare experiențială atât în interiorul, cât și în afara clasei, cu tehnici și metodologii practice. Folosiți-vă proiectul de teren pentru a vă aplica noile cunoștințe și abilități în situații reale de afaceri.

Faceți o diferență în performanța companiei dvs.

Aflați cum să adăugați valoare și să influențați modelul de afaceri al companiei dvs. cu contribuții unice din zona dvs. Explorați cum să rezolvați provocările din zona dvs. și să avansați la poziții de conducere superioare cu cursuri axate pe abilități de management.

Personalizați-vă experiența

Obțineți consiliere personalizată pentru a vă consolida domeniile de oportunitate și pentru a beneficia de ateliere suplimentare pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a dobândi cele mai noi informații. În plus, ca student, veți participa la proiecte de consultanță și antreprenoriat, mentorat de la experți de vârf, oportunități de stagiu și târguri de locuri de muncă sponsorizate de firme multinaționale distinse.

Un mediu excelent pentru rețea

Beneficiați de multiple oportunități de a stabili relații strategice, cum ar fi Summitul Național MBA, unde veți lucra îndeaproape cu colegi remarcabili sau proiecte de parteneriat cu diverse companii renumite.

Condu-ți echipa prin transformarea digitală

EGADE MBA este o oportunitate de a trece dincolo de noile abilități de management cu cursuri elective axate pe 4 domenii esențiale pentru viitorul afacerilor:

 • Marketing și managementul serviciilor
 • Inovare și spirit antreprenorial
 • Afaceri globale și management financiar
 • Operațiuni și industrie

Conducere globală la îndemâna dvs.

 • Beneficiați de numeroasele avantaje de a face parte din Rețeaua globală pentru management avansat, cea mai influentă rețea de școli de afaceri din lume.
 • Obțineți o diplomă dublă internațională cu una dintre cele 12 școli partenere, cum ar fi Yale și ESSEC.
 • Obțineți acces la experiențe academice internaționale suplimentare, precum schimburi, cursuri de vară, proiecte online globale, evenimente, conferințe și multe altele.

Aflați mai multe despre cerințele de admitere

Admiterea la acest program MBA este extrem de competitivă. Comitetul de admitere analizează cu atenție fiecare cerere, examinând fiecare aspect cantitativ și calitativ al experienței profesionale și academice a unui solicitant și va evalua potențialul de succes academic și de creștere profesională.

Cerințele de admitere

Experienta profesionala Peste 3 ani
Interval de vârstă 25-52
Educaţie Absolvenți de facultate
GMAT minim / mediu 550/595 PAEP (GMAT / GRE / echivalent evaluare executivă)
Limba Examen de competență în limba engleză (TOEFL, IBT sau echivalent)
Cerințe suplimentare
 • Formular
 • Scorul de admitere (PAEP sau echivalent)
 • Două scrisori de recomandare profesionale
 • Documentație oficială CV actualizată
 • Certificat de limba engleză (TOEFL sau echivalent)
 • O declarație de intenție
 • Interviu cu directorul programului sau cu membrul facultății
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Citeste mai mult

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Citește mai puţin
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mai mult Mai Puțin