EMBA în Managementul Executiv și Antreprenoriat

California Institute of Advanced Management

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

EMBA în Managementul Executiv și Antreprenoriat

California Institute of Advanced Management

Nu mai faceți mai multe teste sau examene.

Managementul Executiv al CIAM

Nu GMAT sau GRE necesare.

CIAM crede în cunoștințe practice, funcționale și aplicabile - nu scorurile testului pe o bucată de hârtie, deci nu solicităm GMAT sau GRE ca cerință de admitere.

Disponibil atat online cat si in campus

Platforma noastră online de ultimă generație permite accesul on-line 24 de ore la materialele de curs, pe mai multe platforme, iar dimensiunile noastre mici de clasă oferă o interacțiune bogată cu facultatea tale talentată - toate concepute pentru a oferi cel mai bun mediu de învățare pentru tine. Programul de 36 de ore de MBA de credit este conceput pentru a răspunde nevoilor de profesioniști care lucrează într-o gamă largă de domenii de afaceri. Opțiunile multiple de urmărire, orele de weekend / noapte, rata scăzută de școlarizare și facultatea de specialitate dedicată fac din CIAM cea mai bună alegere pentru MBA.

Consultați companiile reale din clasă!

Ca student CIAM MBA, veți lucra cu până la 12 clienți reali de afaceri din SUA pe consultanță în proiecte pe parcursul studiilor, câștigând o experiență de afaceri imbatabilă. Ne mândrim cu faptul că avem un program curriculum pe care elevii noștri îl pot aplica direct pentru propria afacere, carieră sau orice altă afacere viitoare. Cu o gamă largă de proiecte de consultanță în diverse industrii, ne propunem să vă oferim o gamă largă și o profunzime de experiență care nu se găsește în altă parte.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Student Consulting Team cu client, Don Kendrick Real Estate/>

Detalii program:

Completarea de succes a programului MBA cere studenților să completeze curriculumul cu douăsprezece cursuri, cu un total de 36 de credite. Abilitățile de conducere și lucrul în echipă sunt dezvoltate pe măsură ce studenții colaborează pe parcursul întregului ciclu de studii și se concentrează continuu asupra dezvoltării unei comunicări eficiente scrise și orale. Cu admiteri de rulare, CIAM este capabil să ofere mai multe date de început la începutul fiecărui termen pe tot parcursul anului.

Programul MBA are 3 opțiuni de urmărire diferite:

  • 11-Luna Full-time (7 săptămâni)
  • Cursuri de 22 de ore cu normă întreagă (15 săptămâni)
  • 22-Lună Part-time (7 săptămâni)
    • Doar studenții non-internaționali (F1 Visa)

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM Graduating Class din 2015./>

Vino să ne alăturați la CIAM !

Suntem extatici că sunteți interesați să vă faceți educația la nivelul următor. Echipa noastră uimitoare de admitere este aici pentru a vă ajuta să explorați ceea ce experiența noastră MBA vă oferă. Veniți să salutați! Echipa noastră prietenoasă de admitere este pregătită să vă ajute cu decizia dvs. MBA și să vă arate valoarea experienței CIAM .

Descoperiți cum MBA-ul CIAM va îmbunătăți cariera și vă va schimba viața .

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare March 8, 2018
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
11 - 22 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - El Monte, California
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - El Monte, California
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala