MBASTUDIES.RO

Caută {mbastudies-1-year-emba:plural} în Administrarea afacerilor 2019/2020 in St.Gallen în Elveţia

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să se înscrie în alte domenii pot beneficia de un EMBA de 1 an. Un Master Executive de Administrare a Afacerilor poate oferi studenților noi abilități care îi ajută să se bazeze pe realizările curente și mai departe cariera lor.

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

St Gallen este bine cunoscut pentru universitatea lor, clasat ca școală de top de afaceri european. City este tot în economie și semn de afaceri ar fi Universitatea menține schimburile de studenți și diverse comitete, simpozioane și seminarii.

Contactează Direct Școlile {mbastudies-1-year-emba:plural} în Administrarea afacerilor in St.Gallen în Elveţia 2019/2020

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, St. Gallen Filter

Emba

HSO Executive Business School
Campus Part time 1 an Februarie 2020 Elveţia Zürich Basel Bern Lucerne St. Gallen Thun + 5 mai mult

Un program de master executiv, care vă oferă calificări-cheie pentru managementul de vârf sau o activitate de afaceri independentă, cu opțională